2017 Aralık Anneleri

Kızlar bısey sormak ıatıyorum
Bebeggunız uyanık oldugunda devmalı ılgıylenıyomusunız
Bezı temız karnı tok gazı yok oynadınızda bıraz kucaktada gezdı
Sonra tekrar emene veya uyku vaktı gelene kadr devamlı oynayıp ılgılenmeye devam edıyomusunnız

Canım ben düzenli kullanmadım maalesef geçmedi.bazen yeşil sümüksü oluyor bazen sarı. Çok emen çocuklarda olduğunu duydum
Yaaa. Emmeden olsun da başka bi şeyden olmasın. Çünkü hırıltı var diye götürdüm. Doktor dinledi bi şeyi yOk dedi . Reflü en olabilirmiş. Midesi yukarı çıkıyo ya. Boğaz'da kalıntı olunca olurmuş hırıltı. Ateş yok kusma Yok. Huzursuzluk yok. Ama dediğin gibi çok emiyo. Her saat bazen bir saat içinde iki kere emmek istiyo. Tek seferde tok olamıyor

Günaydın kızlar. Bir aralar moralim çok bozuk. Hamile olabilirim. 3 aylık bebe bir de gebelik nasıl olacak ha tabi bir de 2.5 yaşında kızım var. Geliyorlar soldan soldan :KK43:. İsteyene versin Rabbim ama şimdi çok erken. İnş öyle değildir

Kızlar bısey sormak ıatıyorum
Bebeggunız uyanık oldugunda devmalı ılgıylenıyomusunız
Bezı temız karnı tok gazı yok oynadınızda bıraz kucaktada gezdı
Sonra tekrar emene veya uyku vaktı gelene kadr devamlı oynayıp ılgılenmeye devam edıyomusunnız
Ben :KK43: işlerim hep kalıyor o yüzden. Bi de bu aralar sürekli kendisiyle konuşulsun istiyo. Kucağa almıyorum. Emzirme yastığının üstünde muhabbet ediyoruz oğlumla. Sabahtan akşama kadar konuşmaktan çenem ağrıyo. :) ama sonra diyorum bu zamanlar kıymetli . İlerde bulamam. Elimden geldiğince vakit geçiriyorum

Günaydın kızlar. Bir aralar moralim çok bozuk. Hamile olabilirim. 3 aylık bebe bir de gebelik nasıl olacak ha tabi bir de 2.5 yaşında kızım var. Geliyorlar soldan soldan :KK43:. İsteyene versin Rabbim ama şimdi çok erken. İnş öyle değildir
Hakkında hayırlısı olsun canım. Adetin mi geçti nerden geldi bu şüphe

Ben :KK43: işlerim hep kalıyor o yüzden. Bi de bu aralar sürekli kendisiyle konuşulsun istiyo. Kucağa almıyorum. Emzirme yastığının üstünde muhabbet ediyoruz oğlumla. Sabahtan akşama kadar konuşmaktan çenem ağrıyo. :) ama sonra diyorum bu zamanlar kıymetli . İlerde bulamam. Elimden geldiğince vakit geçiriyorum

Bnde konusuyorum cnm oynuyorm galan ama bazende keyfı yerndeyse yatırıyorm besıge doneneceyı acıyorm tv ızlıyorm braz yada bıseyler yıyorm kıtap okuyorm snra dusunuyorm haksızlıkmı edıyorm bebegıme acaba dıye ama bızımde onlarla saglıklı bı seklde ılgıılenebulmemeız ıcın bıZmde kafa dagtmaya ıhtyacımz var

Telaş yapma canım inşallah gecikmedir. Süt koruması herkeste olmuyor. Benim Yokmuş. O yüzden çok dikkat ediyorum. Daha çok ufak bebeklerimiz. Rabbim isteyene versin.
Yok ben inanmıyorum o süt koruması olayına. Kısmeti varsa çok da güzel oluyor. Amin Canım isteyene versin dediğin gibi. Bebiş 2 yaşında olsa amenna da küçük olunca insan daha da stres yapıyor.

Bnde konusuyorum cnm oynuyorm galan ama bazende keyfı yerndeyse yatırıyorm besıge doneneceyı acıyorm tv ızlıyorm braz yada bıseyler yıyorm kıtap okuyorm snra dusunuyorm haksızlıkmı edıyorm bebegıme acaba dıye ama bızımde onlarla saglıklı bı seklde ılgıılenebulmemeız ıcın bıZmde kafa dagtmaya ıhtyacımz var
Haklısın canım. Bizim tv olmadığı için tek eğlencem oğlum:) bu arada dönence sakıncalıymış. Otizme sebep olabilirmiş. Çok oynatma bence. Ben almadım. Oyun halısının piyanosu var. Ayaklarıyla ona vurunca müzik çalıyor. Çıngıraklarıyla oynuyor.

Yok ben inanmıyorum o süt koruması olayına. Kısmeti varsa çok da güzel oluyor. Amin Canım isteyene versin dediğin gibi. Bebiş 2 yaşında olsa amenna da küçük olunca insan daha da stres yapıyor.
Doğru canim. Herkesin yapısı farklı. Muayeneye gittiğimde doktorum çatlamak üzere olan yumurtalarımı bile gösterdi:) amaaannn dedim sakın. İlk çoçuğum zaten. Daha bunun ne olduğunu anlayayım . İkinciye Allah Kerim

Bu aralar aldıgı herseuı agzına goturuyo ustunde battanıye var elı degıyosa yetısıyoaa agzına tıkmaya calısıyo ıkı elıyle.. dıkkat etmek lazım ama bı anlık hersey rabbım korusun cumlesını
uyurken ellerini disarda birak.ben oyle yapiyrm yoksa kafaya kadar cekiyo battaniyeyi.duzde yatiramiyrm donuyo artik uykudayken bile donmeye calisyo bazen donemiyo boynu ters kaliyo nasil yalniz birakasin uyurken bile korka korka yalniz birakiyrm

Canım nasıl anladın hamşle olduğunu bende cok korkuyorum :KK43:(

Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr :KK43: burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer :KK43: kuzuma dua edin kızlar.....
Oyy kuzum benim, geçmiş olsun. Inşallah hemen toparlanırsınız.

Haklısın canım. Bizim tv olmadığı için tek eğlencem oğlum:) bu arada dönence sakıncalıymış. Otizme sebep olabilirmiş. Çok oynatma bence. Ben almadım. Oyun halısının piyanosu var. Ayaklarıyla ona vurunca müzik çalıyor. Çıngıraklarıyla oynuyor.

Walla hersey zararlı bn anlamadm bu ısı

X