2017 Aralık Anneleri

BiZimki de geçen açmış üstünü
Daha ağır bişey örttüm açamasın tepinirken diye
Sırtından mendil eksik etmiyorum artık
Emerken bile terliyor
Biz yüzüstüyken yıkıyoruz kafayı
Bide sırt üstü deneyelim
Belki daha rahat olur
Gecr gazdan 3 kere kalktık
Ağlamalarla
Gaz damlası vermedim 1-2 gündür
Ondan mı bilmem
Sabah verdim yine etkisi oluyorsa diye
Cnm başını yüzü aşağı dönük şekilde yıkayın bence çünkü kulak kepçesi kulağına su kaçmasını önlüyor..

Bn bı kusmayı bıde buyuk abdestı cozemedım zaten
Şu yeşil kakaya herkes bisey diyor cnm geçen netten baktım bu seferde çok emdiği için olabilirmiş yazıyordu kimileri de usutmekten diyolar benim kiz kaç gündür çok kusuyo hepside kaynanama denk geliyordu bana sütünü usutuyorsun dedi.

Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr :KK43: burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer :KK43: kuzuma dua edin kızlar.....
Allah tez zamanda sifa versin yavruna. Sen aslinda uyarmissin ama ne yapabilirsin ki doktor ilac yazmadiktan sonra:KK43: Mubarek uc aylarin yuzu suyu hurmetine Rabbim sifa versin yavruna ve tum sifa bekleyen yavrulara. Evlat denince icim sizlar tum dualarim sizinle sana da guc ve sabir diliyorum guzel.haberlerini bekliyoruz insallah

nasil anladilar canim bulasici mi kendlgmdm mi oldu bizimde geniz akintmz burun tikanklgmz var.oksuruk var ama genizindeki akintiyi yutamaynca yaoiyo2ay korktm simdi yaa baska belirtileri var mj K Koala_anne

K Koala_anne canım benim şimdi okudum.cok üzüldüm.insallah tez zamanda yavrun atlatır hastaneden çıkarsınız.mubarek aylarda Rabbim duamızı kabul etsin inşallah.seni çok iyi anlıyorum.hastanede yatmak gerçekten çok zor.bende hastanede yattigimiz dönemde sütüm acayip azalmıştı.ve ben de kilo vermiştim.oglum zaten nerdeyse 1 kilo ya yakın vermosti:KK43: çok ama çok geçmiş olsun.insallah atlatacak.çıktığın haberini de bize ver olur mu? Bizi habersiz birakma

Kızlar kzımın kakası yeşil 2 günde bir üşütüyorm desem hava 25 derece terlemiyo da çok dikkat ediyorum yediğim bişey mi dokunuyo acaba :KK43:(
Bizimse hep yeşil.bana probiyotik verdi kullanmıyorum birkaç gündür ama kullanmaya başlıcam sanırım.damla şeklinde.istersen bir doktoruna danış.cok emen çocuklarda olurmuş demisti doktorum...

Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr :KK43: burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer :KK43: kuzuma dua edin kızlar.....
Geçmiş olsun cnm
Rabbim şifasıni versin ınsh

Biz 10 günlükken yaptırdık. Narkoz fln kesinlikle aldirmadim. Lokal oldu. Hastane de odamızda kremi sürüldü orası uyuştu daha sonra biraz emzirdim sonra da sütümü sagip verdim. Ameliyathane de icirdiler sutu bi güzel uyumus doktorumuzda sunnetı yapmış. Çıktığında uyuyordu sonra kalktı emzirdim normal hayatımıza devam ettik hiç sıkıntı yaşamadım. İlk gün calpol verdik 1 hafta boyunca da terramycn sürdük. Gözle görülen hiç bir yara vs yoktu. Bebek hareketlenmeden yaptır bence, sevgiler:)
cevabın için teşekkürler cnm bende gideyim araştırmaya bakalım inşallah sorun yaşamayız

Merhaba biz 50 günlükken olduk. Haftasinda iyilesmisti.
Lokal anestazi uygulandi. Bazi 4 aylik arkadaslarin cocuklari icin genel anestezi isteyen dr lar olmus. Hareket artarsa genel yapiyolar galiba. Cocuk büyüdükce sıkıntısıda büyür diye düsünüyorum.
bende hemen yapılsın istiyorum eşim de küçük diye düşünüyor

nasil anladilar canim bulasici mi kendlgmdm mi oldu bizimde geniz akintmz burun tikanklgmz var.oksuruk var ama genizindeki akintiyi yutamaynca yaoiyo2ay korktm simdi yaa baska belirtileri var mj K Koala_anne

Biz de bütün gece burun tıkanıklığndan uyuyamdik felakt bi geceydi :KK43: saat 1 den sabah 10 a kadar uyku nedir bilmedi ne zaman geçecek bu durumlar :KK43:

Kızlar uzun süresi giremiyorum arada girip okumaya calisuorum umarım herkes ve bebisler de iyidir kizimin ishali geçti.Allaha şükür ama 2 hafta sürdü şimdi.de sirti çok terliyor sobayı da.eskisi gibi yakmıyorum besiginde ki polari da kaldırdım sadece çarşafın üzerine yatiyor pelus battaniye yerine nohut battaniye ortuyorum sadece sifir kol zibinla üst giydiriyorum altında da corapla patikli pijama var sadece ona rağmen cokterliyor sırtını bez koyuyorum sürekli acaba ben mi çokkalın giydiriyorum

Kızlar uzun süresi giremiyorum arada girip okumaya calisuorum umarım herkes ve bebisler de iyidir kizimin ishali geçti.Allaha şükür ama 2 hafta sürdü şimdi.de sirti çok terliyor sobayı da.eskisi gibi yakmıyorum besiginde ki polari da kaldırdım sadece çarşafın üzerine yatiyor pelus battaniye yerine nohut battaniye ortuyorum sadece sifir kol zibinla üst giydiriyorum altında da corapla patikli pijama var sadece ona rağmen cokterliyor sırtını bez koyuyorum sürekli acaba ben mi çokkalın giydiriyorum
Canım bende hatayda oturıyorum osmanşye nerdeyse yarım saat bize havalar cok güzel bence soba yakma bebekler teriliyo ben artık soba yakmıyorum ufo var evde eğer cok soğuk olursa yada bebek banyo yapacağı zaman bi 10 dk en kısıkta acıp kapatıyorum terlemek daha kötü

Bizimse hep yeşil.bana probiyotik verdi kullanmıyorum birkaç gündür ama kullanmaya başlıcam sanırım.damla şeklinde.istersen bir doktoruna danış.cok emen çocuklarda olurmuş demisti doktorum...
Her yer mikrop diye 3.ay kontrolüne götürmedim canım hep değil de bazen oluyo dr a gidince bir soracam canım cok teşekkür ederim

Cnm başını yüzü aşağı dönük şekilde yıkayın bence çünkü kulak kepçesi kulağına su kaçmasını önlüyor..
Aynen öyle yıkıyoruz biz de
Ama sanki su yutuyor kafadan aşağı sı dökünce
Onu nasıl engelleyebilirim ki canım

K Koala_anne ye ne oldu
Canım bende hatayda oturıyorum osmanşye nerdeyse yarım saat bize havalar cok güzel bence soba yakma bebekler teriliyo ben artık soba yakmıyorum ufo var evde eğer cok soğuk olursa yada bebek banyo yapacağı zaman bi 10 dk en kısıkta acıp kapatıyorum terlemek daha kötü
Aynen canım sobayı eskisi gibi yakmıyorum sürekli alt üst kapalı ama yine terliyor benim kiz odanın içi ilik simdinustinde sadece nohut battaniye var usutmem insallah

K Koala_anne ye ne oldu

Aynen canım sobayı eskisi gibi yakmıyorum sürekli alt üst kapalı ama yine terliyor benim kiz odanın içi ilik simdinustinde sadece nohut battaniye var usutmem insallah
Yok canım artık biraz daha büyüdüler sen üşümezsen bebiş de üşümez bide havalar iyiyiken biraz dısarı cıkar ben artık cıkarıyorum baya gerçi bugun hava cok kotu de acık hava daha iyi geliyor kızımın burun akıntısı acık hava alınca rahatlıyor koala anne nin kızı boğmaca olmus canım hastanedelermiş

Yok canım artık biraz daha büyüdüler sen üşümezsen bebiş de üşümez bide havalar iyiyiken biraz dısarı cıkar ben artık cıkarıyorum baya gerçi bugun hava cok kotu de acık hava daha iyi geliyor kızımın burun akıntısı acık hava alınca rahatlıyor koala anne nin kızı boğmaca olmus canım hastanedelermiş
Benim oğlum içinde doktor bol bol dışarı çıkar dedi.hava güzel oldukça.disari çıkarmaktan korkma dedi.burnunda sürekli hırıltı var çünkü

X