2017 Aralık Anneleri

Aynen öyle yıkıyoruz biz de
Ama sanki su yutuyor kafadan aşağı sı dökünce
Onu nasıl engelleyebilirim ki canım
Yavaş yavaş döküyoruö ben cnm..engelleyemeyiz onu bebekle alakalı çünkü ağzı açık olunca suyu yutuyo..kafasının arkasına döküp elimi alnına veriyorum ki çok köpük gitmesin..biraz durulanınca da alnına doğru akıtıp yüzünü de elimle sudan kurtarıyorum nefes alamıyor yoksa ya..

Benim oğlum içinde doktor bol bol dışarı çıkar dedi.hava güzel oldukça.disari çıkarmaktan korkma dedi.burnunda sürekli hırıltı var çünkü
Aynen canım ben cok rüzgar olmadıkca bolca cıkarıyorum hatta bazen arabada uyuyo içeri almıyorum yaz geldi sayılır artık inşAllah biter hastalıklarda sen nerde oturuyosun canım inşAllah daha soğuklar olmaz

Yok canım artık biraz daha büyüdüler sen üşümezsen bebiş de üşümez bide havalar iyiyiken biraz dısarı cıkar ben artık cıkarıyorum baya gerçi bugun hava cok kotu de acık hava daha iyi geliyor kızımın burun akıntısı acık hava alınca rahatlıyor koala anne nin kızı boğmaca olmus canım hastanedelermiş
Benim koala anneden hiç haberim yoktu 4 numara mi kiyamam ya kuzum benim bende geçen gün bebek arabasıyla çıkardım yaz günü gibiydi hava ama bugün burası da kapalı ve rüzgârlı peki canım yataga nasıl yatiriyorsun üzerini neyle ortuyorsun

K Koala_anne canım ablam geçmiş olsun daha yeni duydum inşallah prensesin şu mübarek aylarda yuce rabbim kızına şifa verir inşallah kızında sende duamdasin sen hep bana destek oldun abla oldun keşke kardeşin olarak yanında olabilsem daha destek olabilsem haberdar et tamam mi kuzum

Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr :KK43: burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer :KK43: kuzuma dua edin kızlar.....
Cok gecmis olsun en yakin zamanda insallah sagliginuza kavusursunuz. Rabbim cocuklarimizi korusun hastaliklardan cok zor:KK43:

Benim koala anneden hiç haberim yoktu 4 numara mi kiyamam ya kuzum benim bende geçen gün bebek arabasıyla çıkardım yaz günü gibiydi hava ama bugün burası da kapalı ve rüzgârlı peki canım yataga nasıl yatiriyorsun üzerini neyle ortuyorsun
Amin canım tek kat noğutla peluş arası bir battaniye örtüyorum canım ama gece hiç yakmıom sobayı yakarsan nohut yeter bence

Amin canım tek kat noğutla peluş arası bir battaniye örtüyorum canım ama gece hiç yakmıom sobayı yakarsan nohut yeter bence
Gece hiç yakmiuorum 2 gündür canım gündüz yandığı için oda sıcak oluyor bide oda hem sabah hem akşam üzeri güneş.alıyor

Benimki de başta ağrımadı mı acaba
Çok hatırlayamadım şimdi
Ben açmaya çalışırken baya bi ağrıttım ama
Eğer benimki gibi birşeyse ve geçmezse aklında olsun
Soğuk kopmres yap ondan sonra sağ canım
Ben saatlerce emzirttim de açamadı bebişim
Dikkat et kanal tıkanıklığıysa mastit olma canım
Ben farkeder etmez açmaya çalışmıştım
Süt geliyorsa sorun yoktur belki
Süt geliyo şimdilik. Sabah oğlum baya emdi. Yumuşadı çok şükür

Kızlar uzun süresi giremiyorum arada girip okumaya calisuorum umarım herkes ve bebisler de iyidir kizimin ishali geçti.Allaha şükür ama 2 hafta sürdü şimdi.de sirti çok terliyor sobayı da.eskisi gibi yakmıyorum besiginde ki polari da kaldırdım sadece çarşafın üzerine yatiyor pelus battaniye yerine nohut battaniye ortuyorum sadece sifir kol zibinla üst giydiriyorum altında da corapla patikli pijama var sadece ona rağmen cokterliyor sırtını bez koyuyorum sürekli acaba ben mi çokkalın giydiriyorum
Hayır canm aksine benim goydirdigime göre az bile giydiriyosun ben 3 kat giydiriyorym hala terlemiyor benimki sırtına önce bi tulbent köy uyandığı zamn teri daha iyi çeker hasta olmaz allahm izniyle mart çıkacak havalar hala isanamadi yan

Hayır canm aksine benim goydirdigime göre az bile giydiriyosun ben 3 kat giydiriyorym hala terlemiyor benimki sırtına önce bi tulbent köy uyandığı zamn teri daha iyi çeker hasta olmaz allahm izniyle mart çıkacak havalar hala isanamadi yan
Sırtına bez koyuyorum canım olmadı tulbent koyarım sen 3 kat mi giydiriyorsun canım şimdiye kadar hep bir üst bir askılı dibin giydirdim banyo yaptığı zaman askili yerine uzun kollu zibin dışarı çıkacağım zaman da yelek giydiriyorm kızım sıcağı sevmiyor canım babası gibi çok terliyor bence bu terleme işi genetik

cok yorgunum cok moralim bozuk.daha yeni istanbuldan geldik.kuzenimin bir bucuk yasindaki kizi kaynar sudan yanmis kethil mi ne haltsa devrilnis ustune bastan ayaklara kadr 3.derece yanik iliklerne kadar yanmis yavrum.gittik gormeeye kartala goturmslr ama iceri dahi sokmuyolar goremdn geldik.em az 2 3 ay hastandyms.tam evime geldm rahatldm dedim simdide esim konyaya fuara gidio benide anneme birakacak bebide rahatsz nasil iyilesck boyle bilmiyrm

cok yorgunum cok moralim bozuk.daha yeni istanbuldan geldik.kuzenimin bir bucuk yasindaki kizi kaynar sudan yanmis kethil mi ne haltsa devrilnis ustune bastan ayaklara kadr 3.derece yanik iliklerne kadar yanmis yavrum.gittik gormeeye kartala goturmslr ama iceri dahi sokmuyolar goremdn geldik.em az 2 3 ay hastandyms.tam evime geldm rahatldm dedim simdide esim konyaya fuara gidio benide anneme birakacak bebide rahatsz nasil iyilesck boyle bilmiyrm
Ayyy geçmiş olsun :KK43:(( nasıl olmuş ketilin yanında ne işi var ki çocuğun offf ya.Allahim böyle gorunemz kazadan sakınsın insallah

Sırtına bez koyuyorum canım olmadı tulbent koyarım sen 3 kat mi giydiriyorsun canım şimdiye kadar hep bir üst bir askılı dibin giydirdim banyo yaptığı zaman askili yerine uzun kollu zibin dışarı çıkacağım zaman da yelek giydiriyorm kızım sıcağı sevmiyor canım babası gibi çok terliyor bence bu terleme işi genetik
Evet canm uzun kollu zıbın üstüne 2 tanede ince penye hasta olmadi çok şükür bu zamana kadar geçenler de burnu tıkandı o kadar benim ev soğuk senin evin güneş aliyodur belki ondan fazla giydirme gereği duymuyosundur kafasi cok terliyo bizimkinin bende siliyorum devamlı ben sıcağı seviyorum kizimda bana çekmiş galiba:)

Cok gecmis olsun Dilekcim ya:KK43:Boyle haberler alinca cok moralim bozuluyor.Allahım cocuklari korusun her turlu kazadan,beladan ins.Her sey yoluna girer canım.

Allah sıfa. Versn sızede dıger bebısede ınsallah

X