- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 34
Ayyy olmak istiyorum artık yaa (( su icimdeki pislikler temizlensinCanım gitmene gerek Yok bence herkes bir değil ki. Kimisi kırkı çıktıktan sonra adet görmeye başlar kimisi de 6 ay sonra drlar da öyle söylüyor Zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy olmak istiyorum artık yaa (( su icimdeki pislikler temizlensinCanım gitmene gerek Yok bence herkes bir değil ki. Kimisi kırkı çıktıktan sonra adet görmeye başlar kimisi de 6 ay sonra drlar da öyle söylüyor Zaten.
uyurken ellerini disarda birak.ben oyle yapiyrm yoksa kafaya kadar cekiyo battaniyeyi.duzde yatiramiyrm donuyo artik uykudayken bile donmeye calisyo bazen donemiyo boynu ters kaliyo nasil yalniz birakasin uyurken bile korka korka yalniz birakiyrm
Ayyy olmak istiyorum artık yaa (( su icimdeki pislikler temizlensin
Benimde sancılı oluyor ama bir yandan olmak istiyorum çünkü sis hissediyorum kendimiBen korkuyorm aylardr adet sancım yok ne guzel cok sancılı oluyodu adwtlerm bakalım sndı nasıl olck
Temizlenir Canım zamanı gelsin hele. Ben de adet olmak istemem mesela hiç sevmiyorum. Aksi gibi her iki çocukta da 40ım çıkar çıkmaz adet görmeye başladımAyyy olmak istiyorum artık yaa (( su icimdeki pislikler temizlensin
Benimde sancılı oluyor ama bir yandan olmak istiyorum çünkü sis hissediyorum kendimi
Canım sen devamli yastikla mi y atiriyorsun oglusunuuyurken ellerini disarda birak.ben oyle yapiyrm yoksa kafaya kadar cekiyo battaniyeyi.duzde yatiramiyrm donuyo artik uykudayken bile donmeye calisyo bazen donemiyo boynu ters kaliyo nasil yalniz birakasin uyurken bile korka korka yalniz birakiyrm
Kızlar ya ben kızıma çizgi film açıyorum beri günün alt değiştirmesine yatiroyorum oyle bakıyor tv ye ancak böyle duruyor aslında kucak da duruyor ama benim gücüm kalmıyor malum gece beslenmemiz devam ediyor ve ben yorgunluk ve uykusuzluktan geberiyprum gündüz de sürekli ilgi istiyor ama ben.yoruluyorum sizce tv acarak kötülük mu yapiyorum
Sanırım 2-3 yaşına kadar tanışmaması gerekiyorKızlar ya ben kızıma çizgi film açıyorum beri günün alt değiştirmesine yatiroyorum oyle bakıyor tv ye ancak böyle duruyor aslında kucak da duruyor ama benim gücüm kalmıyor malum gece beslenmemiz devam ediyor ve ben yorgunluk ve uykusuzluktan geberiyprum gündüz de sürekli ilgi istiyor ama ben.yoruluyorum sizce tv acarak kötülük mu yapiyorum
Bizim doktor yazdı bi ilaç4. Ayda kan ıcın damla verıyıluuomsya ne dısunuyosunuz kımı pekmez verıyoms onn yerıne falan berseyde ıkılemde kalmak zorundamuyız neden net bısey yok her konuda her durumda ontane garklı fıkır neyın dgru neyın yanls oldugunu naaıl bılıcez bız cok sıkntılı bı durum bu
Biz doktora sorduk canımHaklısın canım. Bizim tv olmadığı için tek eğlencem oğlum:) bu arada dönence sakıncalıymış. Otizme sebep olabilirmiş. Çok oynatma bence. Ben almadım. Oyun halısının piyanosu var. Ayaklarıyla ona vurunca müzik çalıyor. Çıngıraklarıyla oynuyor.
şekerim nasılsın yaa nasıl gidiyoor hayat? ne zaman bitiyor iznin?Bizim doktor yazdı bi ilaç
4. Aydan sonra kullanın dedi
1 yaşına kadar sanırım kullanmak lazım
Bugün bitti canımşekerim nasılsın yaa nasıl gidiyoor hayat? ne zaman bitiyor iznin?
Canım m inika çocuk da çilek kız 13.30 ile 14.00 arası ilgiyle izliyor renkler dikkatini çekiyor herhaldeCanım bnde bazen bes on dk yatrdgmda bakıyo tvye ama saglklı deglms aslnda ızun surelı ızletme bnce
Canım oyuncaklarla pek ilgisi yok ki ses istiyor konusulsun istiyor cingiraga bile ilgisi yok sürekli konuşmamı istiyor bende yoruluyorumSanırım 2-3 yaşına kadar tanışmaması gerekiyor
Geçen biz de 1-2dk açtık
Kesinlikle susmayınca
Ama pişman oldum sonradan
Anlam veremiyor, aklı karışmıştır yavrunun
Ben ışıklı dönenceye bile karşıydım da eşim öyle almış
Onu bile açtırmıyorum çok
Normal açıyoruz nasıl konuşuyor oyuncaklarla
Hepsini tanıdı artık
Anlatıyor sürekli birşeyler
Bence tv izleyeceğine dönence izlesin
Oyuncaklarla konuşsun canım