• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Ben laboquick den şaşmam kaset testini alıyorum bu arada. Hiç yanlış çıkmadı küçük değerleride gösteriyor bu şahin gözler 3 ü gördü 😁👀 erken gebelik testleri yanlış çıkabiliyor pek tercih etmiyorum o yüzden
🤔🤔🤔 erken gebelikler neden yanlış çıkıyor öyleyse bir normal bir erken mi almalıyım

Kızlar bu arada bana fikir verin benim elimde hiç açılmamış gonalf 900 kaldı eczanem geri almıyor alacak olan olursa haber ederim dedi ama pek inandırıcı değildi siz nasıl yapmistiniz sonuçta pahalı ilaç üzüldüm yani borç harç yaptırıyoruz hepimiz ne yapmalıyım doktoruma da sorsam mi acaba
Canım eczaneler hiçbir ilacı geri almıyor

İnanır mısınız sürecin başından şimdiye bir kez bile kan bakılmadı yalnızca iki kez muayene
Bu süreçte kafa karışıklığı çok oluyor ama bizim yolumuzda zor bir yol onlarında krndine göre açıklamaları vardir.estrodiol hergun takip edildi bunun yanı sıra fsh lh prolaktin progestron 2 günde bir bakıldı benim

Anladım bana bir tane yeter diye düşünüyorum eczaneden ne varsa alsam 10. gün olmuş sonuçta illa çıkar gibi geliyor içimde büyük bir umut var pozitif olacağına inanıyorum ama okulda da ağlayınca hemen başıma toplanıyorlar kendimi çok kötü hissediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun 😔🙏🏻çok teşekkür ederim
Amin amin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz rica ederim 🥹😍🤗🤲

Back