2017 Aralık Anneleri

Herkeste türlü dertler tekaslar rabbım cumlemıze ınsırah ferahlıgı versın kolaylık nasıp etsn ınsallah dermansız dert vermesın yavrularımzla sınamasın bızı. Aminnn

Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr :KK43: burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer :KK43: kuzuma dua edin kızlar.....
Allah şifa versin Koala anne,çok üzüldüm küçük kızını öyle görünce. Hamileligimden beri takip ediyorum sizleri ama pek yazmiyordum. Kızını görünce bir geçmiş olsun dilemek istedim. Rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin. Dualarim tüm hastalarla.

Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr :KK43: burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer :KK43: kuzuma dua edin kızlar.....

Ahhh guzel yavru biran once iyiles
Koala cok cok gecmis olsun
Ins en kisa surede iyilesir
Allah yardimciniz olsun,sifa versin

geçmiş olsun canım rabbim şifa versin hastanede gözetim altında kalması iyi olur öyle düşün.

Bugün bizimki de bir dalamadı
Geceden de uykusuzdum
Çok yoruldum, sözde kuaföre gidecektim
Nerde :KK43:
Banyodan sonra benimki de bi huysuzlanıyor
Başını nasıl yıkıyorsunuz canım
Biz her seferinde su mu kaçırdık diye endişelendiyoruz
Bir de sanki bu hafta kilo alamadı kızım
Tartıyorum tartıyorum aynı hep :KK43:
Ona da ayrı canım sıkkın
Acaba tartı mı bozuk dedm
5lt lik su bidonunu tarttım normal çıktı :KK43:
Çarş rota aşısı yapılacak
Bakalım doktorda kaç çıkacak
Basini sırt ustu konumda yıkiyoruz canim.Ben bi elimle sırtindan kaldryorum,bi elimle sacini sampuanlayıp duruluyorum,esim de su döküyor.Su kacıp da rahatsz olabilecegi hic aklıma gelmedi.Bi daha daha cok dikkat ederim.Banyo icin kafaya gecirilen seyden aldık , onu takayim bi daha olmazsa.Bezler 2 gundr dolmuyor yine.Gece basi cok terliyor,ondan mı su kaybı oluyor,yoksa beslenmiyor mu bilmiyorum.2 gündur ustunu acıyr.Bi kalkıyorum hic bi sey kalmamıs ustunde. Rota asısini biz olduk .Cok sukur yan etkisi olmadı.

Bugün bizimki de bir dalamadı
Geceden de uykusuzdum
Çok yoruldum, sözde kuaföre gidecektim
Nerde :KK43:
Banyodan sonra benimki de bi huysuzlanıyor
Başını nasıl yıkıyorsunuz canım
Biz her seferinde su mu kaçırdık diye endişelendiyoruz
Bir de sanki bu hafta kilo alamadı kızım
Tartıyorum tartıyorum aynı hep :KK43:
Ona da ayrı canım sıkkın
Acaba tartı mı bozuk dedm
5lt lik su bidonunu tarttım normal çıktı :KK43:
Çarş rota aşısı yapılacak
Bakalım doktorda kaç çıkacak
Siz Çarşamba 4. Ayı dolduruyor musunuz canım

Ay kıyamam ya küçük kuzucuğa. Çok geçmiş olsun Canım Rabbim şifa versin inş

Çok geçmiş olsun
Kıyamam kuzuya
Hemen iyileşsin
Şifasını bulsun inşallah

Kızlar sağ göğsümde elime bir kitle geldi. Banyo yaparken farkettim. Fındık'tan biraz daha büyük gibi büyüklüğü. Ağrı hiç yok. Ama orda bi top gibi bi şey var. Ne olabilir ki acaba. Göğüs ucumdan 4 parmak kadar yukarda bir yerde.
Ağrı mıyor mu?
Süt kanalım tıkanmıştı benimde geçen
Açana kadar felaket zorlandım
Sağarak açmıştım

Basini sırt ustu konumda yıkiyoruz canim.Ben bi elimle sırtindan kaldryorum,bi elimle sacini sampuanlayıp duruluyorum,esim de su döküyor.Su kacıp da rahatsz olabilecegi hic aklıma gelmedi.Bi daha daha cok dikkat ederim.Banyo icin kafaya gecirilen seyden aldık , onu takayim bi daha olmazsa.Bezler 2 gundr dolmuyor yine.Gece basi cok terliyor,ondan mı su kaybı oluyor,yoksa beslenmiyor mu bilmiyorum.2 gündur ustunu acıyr.Bi kalkıyorum hic bi sey kalmamıs ustunde. Rota asısini biz olduk .Cok sukur yan etkisi olmadı.
BiZimki de geçen açmış üstünü
Daha ağır bişey örttüm açamasın tepinirken diye
Sırtından mendil eksik etmiyorum artık
Emerken bile terliyor
Biz yüzüstüyken yıkıyoruz kafayı
Bide sırt üstü deneyelim
Belki daha rahat olur
Gecr gazdan 3 kere kalktık
Ağlamalarla
Gaz damlası vermedim 1-2 gündür
Ondan mı bilmem
Sabah verdim yine etkisi oluyorsa diye