- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin Koala anne,çok üzüldüm küçük kızını öyle görünce. Hamileligimden beri takip ediyorum sizleri ama pek yazmiyordum. Kızını görünce bir geçmiş olsun dilemek istedim. Rabbim kimseyi evladıyla terbiye etmesin. Dualarim tüm hastalarla.Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer kuzuma dua edin kızlar.....
Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer kuzuma dua edin kızlar.....
geçmiş olsun canım rabbim şifa versin hastanede gözetim altında kalması iyi olur öyle düşün.Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer kuzuma dua edin kızlar.....
Basini sırt ustu konumda yıkiyoruz canim.Ben bi elimle sırtindan kaldryorum,bi elimle sacini sampuanlayıp duruluyorum,esim de su döküyor.Su kacıp da rahatsz olabilecegi hic aklıma gelmedi.Bi daha daha cok dikkat ederim.Banyo icin kafaya gecirilen seyden aldık , onu takayim bi daha olmazsa.Bezler 2 gundr dolmuyor yine.Gece basi cok terliyor,ondan mı su kaybı oluyor,yoksa beslenmiyor mu bilmiyorum.2 gündur ustunu acıyr.Bi kalkıyorum hic bi sey kalmamıs ustunde. Rota asısini biz olduk .Cok sukur yan etkisi olmadı.Bugün bizimki de bir dalamadı
Geceden de uykusuzdum
Çok yoruldum, sözde kuaföre gidecektim
Nerde
Banyodan sonra benimki de bi huysuzlanıyor
Başını nasıl yıkıyorsunuz canım
Biz her seferinde su mu kaçırdık diye endişelendiyoruz
Bir de sanki bu hafta kilo alamadı kızım
Tartıyorum tartıyorum aynı hep
Ona da ayrı canım sıkkın
Acaba tartı mı bozuk dedm
5lt lik su bidonunu tarttım normal çıktı
Çarş rota aşısı yapılacak
Bakalım doktorda kaç çıkacak
Israrla kundak yapmayı. Dıyorm ama arada yapıyorm malesf kalcayı sıkmadan.. cok terlıyo o zamnda hemen yelek gudırıyorm korkuyorm bnde hasta olck dıye
canım ince bir şeyle sar ve üstüne daha ince birşey ört.
Siz Çarşamba 4. Ayı dolduruyor musunuz canımBugün bizimki de bir dalamadı
Geceden de uykusuzdum
Çok yoruldum, sözde kuaföre gidecektim
Nerde
Banyodan sonra benimki de bi huysuzlanıyor
Başını nasıl yıkıyorsunuz canım
Biz her seferinde su mu kaçırdık diye endişelendiyoruz
Bir de sanki bu hafta kilo alamadı kızım
Tartıyorum tartıyorum aynı hep
Ona da ayrı canım sıkkın
Acaba tartı mı bozuk dedm
5lt lik su bidonunu tarttım normal çıktı
Çarş rota aşısı yapılacak
Bakalım doktorda kaç çıkacak
Ay kıyamam ya küçük kuzucuğa. Çok geçmiş olsun Canım Rabbim şifa versin inşHayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer kuzuma dua edin kızlar.....
Emmeyle aramız pek yok canım ama su kacmıs olabilirCanım aşırı anne sütü alınca da yeşil olabiliyor. Ya da kulağına su kaçmış olabilir mi
Çok geçmiş olsunHayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer kuzuma dua edin kızlar.....
Ağrı mıyor mu?Kızlar sağ göğsümde elime bir kitle geldi. Banyo yaparken farkettim. Fındık'tan biraz daha büyük gibi büyüklüğü. Ağrı hiç yok. Ama orda bi top gibi bi şey var. Ne olabilir ki acaba. Göğüs ucumdan 4 parmak kadar yukarda bir yerde.
Takibini yap canım bir iki güne geçmezse doktora götürünEmmeyle aramız pek yok canım ama su kacmıs olabilir
Yok canım hiç ağrı Yok. Sadece bi beze varAğrı mıyor mu?
Süt kanalım tıkanmıştı benimde geçen
Açana kadar felaket zorlandım
Sağarak açmıştım
BiZimki de geçen açmış üstünüBasini sırt ustu konumda yıkiyoruz canim.Ben bi elimle sırtindan kaldryorum,bi elimle sacini sampuanlayıp duruluyorum,esim de su döküyor.Su kacıp da rahatsz olabilecegi hic aklıma gelmedi.Bi daha daha cok dikkat ederim.Banyo icin kafaya gecirilen seyden aldık , onu takayim bi daha olmazsa.Bezler 2 gundr dolmuyor yine.Gece basi cok terliyor,ondan mı su kaybı oluyor,yoksa beslenmiyor mu bilmiyorum.2 gündur ustunu acıyr.Bi kalkıyorum hic bi sey kalmamıs ustunde. Rota asısini biz olduk .Cok sukur yan etkisi olmadı.
Yok canım 3,5 olucazSiz Çarşamba 4. Ayı dolduruyor musunuz canım
Benimki de başta ağrımadı mı acabaYok canım hiç ağrı Yok. Sadece bi beze var
Ben bu gidişle temizlikçi bayan ayarlıcam haftalıkBenımde mutfak doşapları bayadr sılnmemıstı sıldm pazar gnı buyuk. Ide benmkıler kocaman mtfak dıstan sılsm dılap masa fırın galan
Anladım CanımYok canım 3,5 olucaz
2. Ay Aşıları geç yapıldı bizim
Doktor da ondan biraz erteledi bu aşıyı