2017 Aralık Anneleri

Eki Görüntüle 2125886 sizce bu ne arkadaşlar? Neden olmuş olabilir. İlk başta temre vardı şimdi yüzünün her tarafı kızardı bu şekilde
Canım bizim oğlanın yüzü de öyleydi. İnternetten baya araştırdım erkek bebeklerde olabilirmiş. Bir de biz banyo yaptıktan sonra çocuğu baya baya sarıp pwteğin önüne bırakıyorduk. Çocuktan sıcaktan döküyormuş meğer o kızarıklıkları. Daha sonra banyo sonrası yine sarıp daha serin bir yere bırakınca o döküntüler kaybolmaya başladı. Aynı şey mi bilmiyorum. Benziyo ama . Maşallah bu Arada :)

Kızlar sağ göğsümde elime bir kitle geldi. Banyo yaparken farkettim. Fındık'tan biraz daha büyük gibi büyüklüğü. Ağrı hiç yok. Ama orda bi top gibi bi şey var. Ne olabilir ki acaba. Göğüs ucumdan 4 parmak kadar yukarda bir yerde.
Canım benimde oluyor bazen bebek göğsümü tam bitiremediğinde oluyor iyice boşalınca geçiyor: (

Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr :KK43: burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer :KK43: kuzuma dua edin kızlar.....

Eklentiler

• IMG_20180319_075808.jpg
    IMG_20180319_075808.jpg
    46,8 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar kzımın kakası yeşil 2 günde bir üşütüyorm desem hava 25 derece terlemiyo da çok dikkat ediyorum yediğim bişey mi dokunuyo acaba :KK43:(

Hayrlı geceler kızlar kaç gündür yazamıyorum moralim çökük... Miniğim boğmacaya yakalandı... Hastanede yatıyoruz kaç gündür perişan olduk sütüm azaldı beslenememekden kızım kilo verdi 200 gr :KK43: burun tıkanıklığı geniz akıntısı ile başladık biliyorsunuz kaç sefer götürdüm bişey yok dediler uzun süreli öksürük beni çok rahatsız etti hemen yatış yaptılar iki gündür de antibiyotik başladılar ben dedim ama düiük dozlu verin ilerlemesin ki daha ağır ilaçlar kullanmasın yooook dediler şiödi yüksek dozda kullanıyoruz yavrumun hiç keyfi yok o ağlıyor ben ağlıyorum.... Enfeksiyon bölümünde yatıyoruz inşâAllah geçer :KK43: kuzuma dua edin kızlar.....
Canım benim cok cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin inşAllah neyden olmus boğmaca :KK43:( doktorların ihmalkar lığını küçücük bebekler çekiyor :KK43:(

Canım bizim oğlanın yüzü de öyleydi. İnternetten baya araştırdım erkek bebeklerde olabilirmiş. Bir de biz banyo yaptıktan sonra çocuğu baya baya sarıp pwteğin önüne bırakıyorduk. Çocuktan sıcaktan döküyormuş meğer o kızarıklıkları. Daha sonra banyo sonrası yine sarıp daha serin bir yere bırakınca o döküntüler kaybolmaya başladı. Aynı şey mi bilmiyorum. Benziyo ama . Maşallah bu Arada :)
Teşekkür ederiz teyzesi:) Bizim de temre vardı ama kızarıklıklar dün banyo yaptırıp sarıp yatırdıktan sonra arttı haklısın erkek bebekler sıcağı sevmez derler. Ama ne bileyim sadece yüzünde olunca sıcaktan olabileceği aklıma gelmemişti bide onu deneyeyim çok sarmadan yatırayım bakalım

Oyyyy kıyamam kuzum ya. Rabbim hayırlı şifalar versin tez vakitte inşallah. Çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederiz teyzesi:) Bizim de temre vardı ama kızarıklıklar dün banyo yaptırıp sarıp yatırdıktan sonra arttı haklısın erkek bebekler sıcağı sevmez derler. Ama ne bileyim sadece yüzünde olunca sıcaktan olabileceği aklıma gelmemişti bide onu deneyeyim çok sarmadan yatırayım bakalım
Bizim de yüzünde sadece çıkıyordu. Bi dene bakalım sıcaktandr bence. Ama dikkat et bu kez üşütmesin yavrucak

Allah sifalar versin tez vakitte insaallah, sizin de gonlunuze ferahlik versin. 2. Ayda olan asilarin arasinda bogmaca asisi da yok muydu sanki oyle hatirliyorum ama?

Ahh yavrum benim inşallah çarçabuk toparlar iyileşir canm benim allah yardımcın olsun çok üzüldüm ya su doktorlari da anlamıyorum çok katilar çok birazcık empati kuramiyolarmi:KK43:

benm kuzenimn esi hep ustune egilip emzirirdi yani yatirarak.o sütler hep kulak iclerne dolmus artk nasil doldu bilmiyrm agizindan mi genizinden mi kulak kanallarina gecmis simdi ameliyat olcakmis.yani ole yatirark emzirmek cok zararliyms bebek biraz dik konumda emzirlmeliyms

Walla canım arada ınatlasnca bnde on onbes dk yatırarak emzırıyorm azda olsa emsın dıye cunku bazen kıcagıma alınca gozunu tavana dıkıp aglıyo almıyo memeyı kıvranıyo gazdan ama yatrınca uatune uzannca ıyı alıyo ac kalmasn sıye arada yapuyorm hergn degl ama

Biz büyük balık alıp fırında yapıyoruz canım
Eşim zaten temizletip alıyor
Bir su tutup patatesle fırına :)
Fırın silinecek oldu gerçi benim de
Hiç ilgilenemiyorum ki
Ne kendimle ne evle :KK43:

Bnde bıkac kez bımden aldrdım donms balık öle yaptm olmazsa aldıryım yıne aradada olsa yıyelım

Biz büyük balık alıp fırında yapıyoruz canım
Eşim zaten temizletip alıyor
Bir su tutup patatesle fırına :)
Fırın silinecek oldu gerçi benim de
Hiç ilgilenemiyorum ki
Ne kendimle ne evle :KK43:

Benımde mutfak doşapları bayadr sılnmemıstı sıldm pazar gnı buyuk. Ide benmkıler kocaman mtfak dıstan sılsm dılap masa fırın galan

Canım ya cok gecms olsn rabbım acıl sıfa bersın ınsaallah beterınden korusun mevlam. Herseyı kontrol altnda tutmamız mmkun degl malesef ne kadrda dıkkat et etsek ustune dussekte olacak olan oluyo allah kolaylık versn ınsalalh tez zamnda saglıkla donersınız ewınıze.... dıger cocuklar var bıde rabbm yardmcn olan ınsallah

Bızımknnde karnnda cıktı ufak sıvlce gbı kundaktanmıkı acaba

Kızlar sağ göğsümde elime bir kitle geldi. Banyo yaparken farkettim. Fındık'tan biraz daha büyük gibi büyüklüğü. Ağrı hiç yok. Ama orda bi top gibi bi şey var. Ne olabilir ki acaba. Göğüs ucumdan 4 parmak kadar yukarda bir yerde.

Süt birikmiştr belkı

X