2017 Aralık Anneleri

IMG_20180319_192647.jpg sizce bu ne arkadaşlar? Neden olmuş olabilir. İlk başta temre vardı şimdi yüzünün her tarafı kızardı bu şekilde

Çok sağol cnm..öğrenirsen paylaş bizimle de..inş 1 güne 60 gün tutmak gerekmez..
ramazan da orucunu nedensiz bozarsan 60 gün tutuyosun canm kaynanama sordum benim anlattığım gibiymiş bir yetimi yedirebilirsin yada giyderibilirsin keferete girdiği zamn.
Canım dediğim gibi herkeste aynı olur mu bilmem ama benim sütüm daha da çoğalmıştı o zaman çok şükür. Tabi süt kaygısıyla bol bol yiyip su içiyordum. Sahurdan sabaha kadar lavaboyla yatak odası arasında mekik dokuyordum bir de :KK70:. İnş senin de gönlüne göre olur.
Ayy inşallah azalmaz bende oyle yaparım bol bol su içerim artık sagolasin canm:)
Yapayim o zaman kol alti haric. acaba cihaz almak daha mi karli ben seansa bin veriyrdum ve sadece bi seans yaptim sonea da hamile olunca ara verdim
Canm ben daha denemedim aldim yapamadan hamileliğimi öğrendim ama seans daha iyi kesin çözüm bi cihaz pek kökten halleder gibime gelmiyor uzun süre çıkmaz ama tamamen de bitmez yani seans öyle değil ama sonu var

Kızlar bebeğim bronşit olmuş ağır atlatıyormuş yatış yapacaklardı yatak yoktu diye eve yolladılar çok kötü bi durum dua edin bize birde buhar makinası almamız lazım hem uygun hemde iyi bişey arıyorum yardımcı olabilecek olan var mj
geçmiş olsun canım sırtına sürekli bez.köy terleyince degistir

Bak sen kuzucuga:)Bugun uyumuyor bizim minik yine.Su saate kadar toplasan 1 saati bulmaz.Bsnyodan sonraki gun hep boyle oluyor.Usutuyor muyuz ki:KK43:
Bugün bizimki de bir dalamadı
Geceden de uykusuzdum
Çok yoruldum, sözde kuaföre gidecektim
Nerde :KK43:
Banyodan sonra benimki de bi huysuzlanıyor
Başını nasıl yıkıyorsunuz canım
Biz her seferinde su mu kaçırdık diye endişelendiyoruz
Bir de sanki bu hafta kilo alamadı kızım
Tartıyorum tartıyorum aynı hep :KK43:
Ona da ayrı canım sıkkın
Acaba tartı mı bozuk dedm
5lt lik su bidonunu tarttım normal çıktı :KK43:
Çarş rota aşısı yapılacak
Bakalım doktorda kaç çıkacak

Ben bayadr yemıyorm balık sırf kokusundan yemzlıgınden bıktıgım ıcın almıyorm ewe :KK43:
Biz büyük balık alıp fırında yapıyoruz canım
Eşim zaten temizletip alıyor
Bir su tutup patatesle fırına :)
Fırın silinecek oldu gerçi benim de
Hiç ilgilenemiyorum ki
Ne kendimle ne evle :KK43:

Ben bayadr yemıyorm balık sırf kokusundan yemzlıgınden bıktıgım ıcın almıyorm ewe :KK43:
Kuzum biz dışarda temizletiyoruz. Mis gibi oluyor. Bu yıl pek almadık ama azdı balık. Bir de benim yapmaya halim yoktu. Dışardan pişirilmiş getirdi eşim. Hiçbir şey gerçeğinin yerini tutmaz. Bebişin için ye canım.

Bebslerı nasıl emzrıyosunz kzlar.. seseryanlıyım hem karnm acıyo hemde agr gelıyo bana emzrme yastgı olmadgnda zorlanıyorm
benm kuzenimn esi hep ustune egilip emzirirdi yani yatirarak.o sütler hep kulak iclerne dolmus artk nasil doldu bilmiyrm agizindan mi genizinden mi kulak kanallarina gecmis simdi ameliyat olcakmis.yani ole yatirark emzirmek cok zararliyms bebek biraz dik konumda emzirlmeliyms

Kızlar sağ göğsümde elime bir kitle geldi. Banyo yaparken farkettim. Fındık'tan biraz daha büyük gibi büyüklüğü. Ağrı hiç yok. Ama orda bi top gibi bi şey var. Ne olabilir ki acaba. Göğüs ucumdan 4 parmak kadar yukarda bir yerde.

X