2017 Aralık Anneleri

AMan ya eskıden hngı bırı vrma bnların bız smdı herseye supheylemı yaklaıcaz

Maşallah cnm benim kız bu ay 500 gr almış..bizimde çarşafta susuyo ama başka türlü susmuyo geçen ağladı da çok fena..bize öksürük bıraktı hatıra..Dr bişey yok dedi burnu tıkalı olursa öksürür aç sürekli dedi..

Daha üstümü değiştirip pijamalarımı bile giyemedim. Kocam çok kötüyüm deyip koltukta uyudu. Sofrayı da attı tezgaha. Oğlum ha bire ağlıyor durmuyor
Kıyamam cnm ya bu erkekler hep rahat..çok sinir bozucu..benim annem bizimle yaşıyor eşimde onun rahatlığı var..ben çalılıyprum yoruluyorum diyor..ben izindeyim şimdi ama doğumdan önce çalışıyordum ne var yani sanki yük taşıyo sırtında..

Kendilerini kurtarmak icin oksuruyrlar .Sabahlari burnu tikali olunca bizimki de oksuruyr.500 gr da iyi masallah canım.Gunduz dogru duzgun hic emmiyr.Bu kadar alacagini tahmin etmiyrdum.Gece 2 defa kalkiyr,o yariyr herhalde.Bundan sonra her seyi saatli yap dedi.Uyku,emzirme.Nasil olacaksa artik?Sen tek mememi vriyrsun bi ogunde?

Benim büyük kızda saatliydim cnm ama bunda mümkün değil..dün sağlık ocağına götüremwdim bebek arabasında çatlatacak gibi ağlıyor..evet cnm bi emzirişte bir meme diğer emzirişte diğer meme veriyorum..

Beni ferhlattn cnm çok sağol ben sormamıştım hiç..biz üniversite hastanesinde prof a yaptırmıştık si nerde yaptırdınz çok sordum ama bişeyler öğrenip kızıma faydalı olmak istiyorum..
Estağfirullah canım burda bildiklerimizi paylaşacağız ki yararlı olalım. Canım ben de Adıyaman'da araştırma hastanesinde yard. Doca yaptırmıştım. O zaman aman yumurtalıkları zedelemeyin siz elinizi sürmeyin dediğinde sordum. Hocam ilerde gebelikle ilgili sorun yaşar mı diye. Yok demişti.

Anladım cnm..sırtüstü yatırıyprum ben ellemiyorum o zaman giriyor zaten içeri..Rabbim dermanını da versin inş bizlere kolayından eylesin..

Aynen öyle. Ofis isi yapıyor üstelik. Benim gibi saha mühendisi de değil ama hep yorgun. Başım ağrıyor iyice

Kzlar oğumun kafaaı ateslı braz vucutta yok ama kafa 37.2 37.3 cıkıyo yarım cay kasıgı parol verdım bıkacta bez koydum cok yksek degl dımı vucut 37 cıkıyo

Kzlar oğumun kafaaı ateslı braz vucutta yok ama kafa 37.2 37.3 cıkıyo yarım cay kasıgı parol verdım bıkacta bez koydum cok yksek degl dımı vucut 37 cıkıyo
Bence çok değil canım. 38 ve üstü tehlikeli diyorlar. Takibini yap yine de. Rabbim hayırlı şifaları versin inşallah

Bence çok değil canım. 38 ve üstü tehlikeli diyorlar. Takibini yap yine de. Rabbim hayırlı şifaları versin inşallah

Ewt cnm cok deglde var braz . Huysz bıde bugun yarm saat uyuyp uyanıyo bıde bu cıktı uc bes gnde bı huy degstrıyo

Bizimki huysuzlukta uzaya çıktı herhalde bugün
Gaz ilacını verdkten sonra kaşığa elimle süt sağıp içiriyorum
emmiyordu zaten bende sağdım pompayla biraz babası kaşıkla içirdi
Gülcem diye birazını akıtsada içti en azından :)
Ama huysuzluk hat safhadaydı
Artık dayanamayıp araba gezisine çıktık
Başlarda dirense de uykuya yenik düştü yavrum
Eve gelip yatağa yatırdık ve 5 dk sonra gözler açık
Uyanmasın diye ebeveyn banyosunu bile kullanamıyorum artık
Neyse ki uykuluydu emzirebildim be yatırdım
İnşallah uyanmaz ve derin uykuya geçmiştir
95. Gün çok zorladın yine
100 günden sonra düzelir diye bir duyum aldım
100ü geçenler doğru mudur ?

Biz de araba gezisine çıktık evde durduramayınca
800gram iyi almış canım
Gece emdiği içindir
3.ve 4. Aylarda ekstra huzursuz oluyorlarmış değil mi
Geçici bir durummuş değil mi
Artık susturamıyorum ben de
Ağlayacaklar biraz demek ki
Çarşafa çok alışmadıysa sallama canım diyeceğiö
ama insan ne yapacağını şaşırıyor
Biz arabada yüksek ses müzik de açtık
Dinlerken giderken uyudu

Daha üstümü değiştirip pijamalarımı bile giyemedim. Kocam çok kötüyüm deyip koltukta uyudu. Sofrayı da attı tezgaha. Oğlum ha bire ağlıyor durmuyor
Ben evde olduğum halde zorlanıyorum
Hiçbir işe yetişemiyorum
Sen iyisin idare ediyorsun
Ben evi düşünmüyorum artık
Mutfağımı toplamadan asla yatmazdım
Artık uyanacak diye yataktan kıpırdayamıyorum
Ki uyanıyor da hemen
Eşin de az destek olsun canım
Sen de eminim çok yorgunsun
Ben olsam uyandırırdım
Birlikte yatalım bekle en azından diye
Şimdi bile yapıyorum bazen
Senin oğluşun usluydu karnı ağrımıştır belki
Seni yormaz yoksa

Büyük kızı arabayla uyutmaya cıkaryrduk her gun,bu minik de arabadan nefret ediyor.Dun carafta sallamayalim dedik,nerdee...Kıyametler koptu.Carsafa koydugumuz an susuyor:)Orda uyudu yine.Geciciymis canım evet.Doktor ztn ben anlatmadan soyle ,boyle oluyor di mi dedi. Aglasin diyor,helikopter anne-baba olmayın dedi.Ilerde psikolojik sorunlar oluyrmus bu kadar koruyucu olunca.Bugun yeni bi gun olur ins.Carsafsiz uyur,güzel emer...

Buhun bzmkıde mızmızdı aksma kadr tplasan uc saat uyumstr en fazla ve meneyı on sanıye emıp burakıyır hıc uxun emmedı.. gece12 de zar zor uyttum parmk ucunda yuruyorz artık her sese uyanıyır delı oluyıdym ızellıkle aksam yandan gelen seslere bugunde kadın geldı syledm hatra cok ses gelıyo aksamları dıye off ogf snra ben kötü oluyoryn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…