Bu takim yeni sezon urunu.2.ciye %30 kampanyasi var.100 liraya geliyr.Pahali di mi?Gerci fiyat dusunce de beden kalmiyr.Çok güzelmişşş
Yazlıkları 6-9 aldım ben de :)
Yeni sezondan mı baktın bu takıma canım
Ne zaman girer ki indirime
İndirimsiz pahalı çünkü
Benim aldıklarım geçen sezonun %50indirimliydi
Tarzlar aynı zaten :)
Gozun aydin canim.O da temiz cıkar ins.Gecen ben kadin dogumcuya rapor icin gittim.Bi muayene edelim dedi.Hemen vajinal mi dedim:)Allahtan karindan bakti.Sen cesaretlisinDoktordan geliyoruz
Hem kAdın doğuma gidebildim sonunda
Smear testi yapalım 2 senede bir tekrarla dedi
Hiç hazır değildim ama çıktık artık o koltuğa :)
Rahime yumurtalıklara baktı iyi dedi
Kızımın idrar tahlili de temiz çıktı doktoru ultrasona gerek yok o zaman dedi
Gaita tahlili yapılıyor bakalım inş o da temiz çıkar
Ben de alırım ki daha canımBu takim yeni sezon urunu.2.ciye %30 kampanyasi var.100 liraya geliyr.Pahali di mi?Gerci fiyat dusunce de beden kalmiyr.
Boyunu olcmuyor canim doktor.59 cm olarak ben cekstrmeden olctum ama ne kadar dogru bilmiyom.Kilosu 6300.Dun bizim minik de uyuyrdu.Uykudayken muayene masasina koyduk.Bi an doktoru gorunce o kadar korktu ki yavrum
Ultrasonla da vajinal bakacaktıGozun aydin canim.O da temiz cıkar ins.Gecen ben kadin dogumcuya rapor icin gittim.Bi muayene edelim dedi.Hemen vajinal mi dedim:)Allahtan karindan bakti.Sen cesaretlisin
:)) Cook tatlisin canım. Parca olarak dusununce iyi dedigin gibiBen de alırım ki daha canım
Yazın çok terleyecekler
Kıyafet giydir çıkar çok lazım olur bence
Biraz pahalı ama olsun
Böyle olunca 3e bölüyorum 33tl tek parça diyorum
Kendimi ikna ediyorum almaya :)
Cok iyi canım.Heyet isi.Benim doktor 10 gun vermeye korktu.Tatile bisey kalmiyr ztn.Ultrasonla da vajinal bakacaktı
Smear testi için sıvı aldıktan sonra vajinal bakalım dedi
Yaa tüh falan dedim
İyi hadi gel karından bakalım dedi
Tıp bayramı ya iyi yanına geldiyse :)
Bilseydim hazırlıklı giderdim ben de sadece karından bakılıverecek sandım
Heyet de verecek saolsun
1 ay daha kurtarıcam inşallah
Tam gün gelen kadın tutmayı planlıyorumçünkü çok yoruluyorum hiçbirşey yapasım gelmiyor.nisanda da ise başlıcam.hem çocuğa baksın çocuğun uyku saatlerinde de yemek yapsın istiyorum.ben geldikten sonra da evi temizlesin araştırma içindeyim inşalalh kafama göre birini bulabilirim.yeni yasa ya göre sigorta yapmak zorundayım değil mi kızlar?
Urfa canimmCnm nrde oruruyosn sen.
Canım sende mi öğretmendin.ben 3 kere üst üste heyet alsam bir sorun olur mu senceCok iyi canım.Heyet isi.Benim doktor 10 gun vermeye korktu.Tatile bisey kalmiyr ztn.
Ogretmenim canim.Ben 18 gun rapor alabildim.Hic bi doktor yanasmadi.En fazla 5 gun verdiler.Kadin dogumcum bile 10 gun verdi.5inden beri ucretsz izindeyim.Heyet raporunu hic bilmiyorumCanım sende mi öğretmendin.ben 3 kere üst üste heyet alsam bir sorun olur mu sence
Benimkilerde terbiyelendi sanirim :)bebek emdiği zaman şut iniyo hamur gibi oncesinde.Galıba artık terbıyelı gogslerım var :) uc gndr dolgn ama tas gbı olmuyo acımıuo
Canım güneşe alışkın değiller ya henüz ondandır inşallah. Yani başını üşütmediyse. Ben şapkasına gözlerine çektim rahatsız olmasın diye. İnşallah üşütmemiştir bebişin
geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alırsın.Geçmiş olsunbizimkinin hırıltısı da geçmiyor.surekli ilaçlı buhar kullanıyoruz.cumartesi sabah kontrol var bakalım ne dicek doktor
Capak baş agrısından olur derler ama. Atesini kontrol et cnm sürekli.
Gecmis olsun.
Kızlar bebeklerinizin pipisinin sunnet derisini geri cekip temizlemek gerekir mi bu zararli diye ben hiç cekmedim bugun altini defisirken bi bakayım dedkm princ tanesi kadar bi beyazlik var deri ile pipi birleşiminde acaba normal mi
Canm muhakkak çekmen lazım kuzenm tekrar sünnet etmek zorun da kalmıştı bu sebepten ben hergğn yapıyrm
Neslihaann sünnetliyse cekilecek geriye degilse cekilmicek.
Sunneti daha yaptırmadık bende çekilmeyecek diye biliyorum yarin gidip doktora gostericez zaten sünnet icin konusmaya gidecektik bugun nerden aklima geldiyse oyle bi bakayım dedim bu beyaz şeyi gördüm nette bakındım normal diyo smegma diye bi salgı olurmuş orda onun birikmesiyle oluşurmuş boyle beyazlık diyo ama yine doktora gideyim icim rahat etmezNeslihaann sünnetliyse cekilecek geriye degilse cekilmicek.