N Nil0005 kızlar benim bebeğim de öyle olmuştu geçen ay. Hatta bizimkinde kan bile vardı. Yani bana göre kandı ama doktor kan olmadığını söyledi şaşırdım. Sonra gaitada gizli kan tahlili yapıldı. Pozitif çıktı. Kakamız da şeffaf ve köpüklüydü. Çocuk gastroentorolojisine gidin dedi. Gittik ama müthiş kalabalıktı. Özel bi kaç hastane gezdik aynı gün şansa doktorlar yoktu. En son bi hastaneye gittik doktor çok güzel muayene etti. Onda tahlil istedi/ sonuçları alınca aşırı gaz olduğu için kan gelmiş dedi. Tahriş olmuş muhtemelen. Doktor da ilk başta alerjiden şüphelendi. Alerjik bir durum çıkmadı ama her ihtimale karşı laktoz alerjisi olabilir diye bi süre süt ve süt ürünleri yeme dedi. Bir hafta yemedim. Çocuk normale döndü. Sonra yemeye başladım. Bi sıkıntı olmadı çok şükür. Ara sora aşırı sulu ve yeşil olabiliyor. Ama bunlar normalmiş. Bi huzursuzluğu da olmadığı için her durumda doktora götürmek istemiyorum. Oralar zaten mikrop yuvası. Özel hastane de uzak. Kadın Doğum ve çocuk hastanesi evimin dibinde bir de. Eve bu kadar yakın hastane varken çocuğu alıp başka yere sen götürmek istemiyorum. Ha bir de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde olabilirmiş. Aşırı anne sütü alımında da kakanın rengi ve kıvamı değişebilirmiş.