2017 Aralık Anneleri

Bugün de ben uyuyamıyorum eşimin horlamasından. Bebek de onunla aynı odada. Alıp diger odaya gecmeye kalksam uyanır bir daha uyumaz. Sacma sapan bir haldeyim.

Ben evde olduğum halde zorlanıyorum
Hiçbir işe yetişemiyorum
Sen iyisin idare ediyorsun
Ben evi düşünmüyorum artık
Mutfağımı toplamadan asla yatmazdım
Artık uyanacak diye yataktan kıpırdayamıyorum
Ki uyanıyor da hemen
Eşin de az destek olsun canım
Sen de eminim çok yorgunsun
Ben olsam uyandırırdım
Birlikte yatalım bekle en azından diye
Şimdi bile yapıyorum bazen
Senin oğluşun usluydu karnı ağrımıştır belki
Seni yormaz yoksa
Başım catliyordu gece. Yarim saat oyalamış oğlanı. Ben de uyumuşum. Biraz oyle hafifledi baş ağrım. Sonra getirdi bebeği, ağlıyordu. Kakasını yaptı, altını temizledim, ayağımda salladım uyudu. Sonra da ben uyudum. Şimdi memeler davul gibi, kalktım süt sağıyorum. Fabrika müdürü de mesaj atmiş. Yarın şu kişi saat 8.30 da fabrikamizi ziyarete gelecek diye. Vaktinde gel diyor yani. Güne başladık bakalım hayırlısı.

Ben hiç çıkmadım daha
Arada evde gezdireyim alışsın diye koyuyorum bebek arabasına
5-10dk fln duruyor
Ama dışarda belki uyur
Benimki biraz huysuz
Omuzda uyuyor 2 gündür sadece
Dün kaç saat salladık çarşafta
Bana mısın demedi
Çok aklında kaldıysa bir götür doktora o zaman canım
İçinder dert olacağına
Benim kızın da kakada yine siyahımsı şeyler vardı
Tahlil yaptırmak şart oldu artık bana da
Yaptırmasam içime dert olacak, eşime dert yanıcam
O da kızıyor herşeyi kafana çok takıyorsun diye
Yarın bi gideriz herhalde
B brc1011 biz ilk 20 günlükken gittik sonra 41 günlükken gittik ondan sonra haftanın 3 4 günü avmdeyiz kapalı diye çok şükür havalar ısınıyo dışarda daha rahat gezebilicez
(Biraz geç oldu ama anca okuyorum:KK66: )

6 ve 11 yaslarnda ıkı yegenmın dıgm gunu.. onerınız varmı kızlar farklı bı hedıye yaptrmak ıstıyırm odalarına falan
Bıkdgınz bı sıte varmı

B brc1011 biz ilk 20 günlükken gittik sonra 41 günlükken gittik ondan sonra haftanın 3 4 günü avmdeyiz kapalı diye çok şükür havalar ısınıyo dışarda daha rahat gezebilicez
(Biraz geç oldu ama anca okuyorum:KK66: )
Dun doktor kontrolune gittigimizde biz de gittik canim.Meraklı gozlerle epey etrafi izledi.Sonra uykusu gelince mizlamaya basladi.

Var bu çocuklarda bi haller.
bizimde dün kontrol vardı bronşları dolmustu diye doktor sut alerjisi olabilir diye 10 gün diyet verdi bakalım hirıltısı kesilmiyor bir türlü burundan geniş akıntısı cigelere iniyor uff ya dua edin lutfen

Var bu çocuklarda bi haller.
bizimde dün kontrol vardı bronşları dolmustu diye doktor sut alerjisi olabilir diye 10 gün diyet verdi bakalım hirıltısı kesilmiyor bir türlü burundan geniş akıntısı cigelere iniyor uff ya dua edin lutfen
Geçmiş olsun :KK43: bizimkinin hırıltısı da geçmiyor.surekli ilaçlı buhar kullanıyoruz.cumartesi sabah kontrol var bakalım ne dicek doktor :KK43:

Bizimki huysuzlukta uzaya çıktı herhalde bugün
Gaz ilacını verdkten sonra kaşığa elimle süt sağıp içiriyorum
emmiyordu zaten bende sağdım pompayla biraz babası kaşıkla içirdi
Gülcem diye birazını akıtsada içti en azından :)
Ama huysuzluk hat safhadaydı
Artık dayanamayıp araba gezisine çıktık
Başlarda dirense de uykuya yenik düştü yavrum
Eve gelip yatağa yatırdık ve 5 dk sonra gözler açık
Uyanmasın diye ebeveyn banyosunu bile kullanamıyorum artık
Neyse ki uykuluydu emzirebildim be yatırdım
İnşallah uyanmaz ve derin uykuya geçmiştir
95. Gün çok zorladın yine
100 günden sonra düzelir diye bir duyum aldım
100ü geçenler doğru mudur ?
Canım doğru ben artık eskisi kadar zorlanmıyorum çok şükür:) maşallah diyim...uyku saati geldi mi emip uyuyor.gaz da akşamları hafif oluyor kaka yaparken zorlanıyor ama eskisi kadar değil çok şükür...

Tam gün gelen kadın tutmayı planlıyorum:KK43: çünkü çok yoruluyorum hiçbirşey yapasım gelmiyor.nisanda da ise başlıcam.hem çocuğa baksın çocuğun uyku saatlerinde de yemek yapsın istiyorum.ben geldikten sonra da evi temizlesin :KK43: araştırma içindeyim inşalalh kafama göre birini bulabilirim.yeni yasa ya göre sigorta yapmak zorundayım değil mi kızlar?

Kızlar bebeklerinizin pipisinin sunnet derisini geri cekip temizlemek gerekir mi bu zararli diye ben hiç cekmedim bugun altini defisirken bi bakayım dedkm princ tanesi kadar bi beyazlik var deri ile pipi birleşiminde acaba normal mi

Kızlar bebeklerinizin pipisinin sunnet derisini geri cekip temizlemek gerekir mi bu zararli diye ben hiç cekmedim bugun altini defisirken bi bakayım dedkm princ tanesi kadar bi beyazlik var deri ile pipi birleşiminde acaba normal mi
Anne arada çek diyordu.yoksa mantar olur diyordu ama çekmedim hiç:KK43:

N Nil0005 Canim sen cartersdan biseyler aldim demistin.Kac ay aldın?Kaliplari nasil?Ikili takimlar var,cok begendim.
Karışık aldım canım ben hem 3-6ay aldım hem6-9
3-6 ayları şimdi giyiyor ama çok giyemeZ
Alacaksan bence 6-9 al canım
Kalıpları biraz küçük
Çok güzel ama takımları
Yazlık falan aldım birsürü umarım küçük gelmez :)

Karışık aldım canım ben hem 3-6ay aldım hem6-9
3-6 ayları şimdi giyiyor ama çok giyemeZ
Alacaksan bence 6-9 al canım
Kalıpları biraz küçük
Çok güzel ama takımları
Yazlık falan aldım birsürü umarım küçük gelmez :)
6-9 sectim canim.Cok guzeller ama cok pahalı.Indirime girer mi ki?Buna bayildim:)

Eklentiler

• Screenshot_20180314-134618.png
    Screenshot_20180314-134618.png
    164,2 KB · Görüntüleme: 57
Doktordan geliyoruz
Hem kAdın doğuma gidebildim sonunda
Smear testi yapalım 2 senede bir tekrarla dedi
Hiç hazır değildim ama çıktık artık o koltuğa :)
Rahime yumurtalıklara baktı iyi dedi
Kızımın idrar tahlili de temiz çıktı doktoru ultrasona gerek yok o zaman dedi
Gaita tahlili yapılıyor bakalım inş o da temiz çıkar

6-9 sectim canim.Cok guzeller ama cok pahalı.Indirime girer mi ki?Buna bayildim:)
Çok güzelmişşş
Yazlıkları 6-9 aldım ben de :)
Yeni sezondan mı baktın bu takıma canım
Ne zaman girer ki indirime
İndirimsiz pahalı çünkü
Benim aldıklarım geçen sezonun %50indirimliydi
Tarzlar aynı zaten :)

X