Genelde hep tanecikli olurdu dediğin gibi ama bu aralar biraz balgamlı gibi de. Alerjisi mi var diye düşünüyorum şimdi de. Bir iki gün süt ürünleri tüketmemeyeyüm bakalım Ne olacak. Perş aylık kontrol var geçmezse tetkik isterimKakanız hep tanecikli mi peki canım
Bizim hep beyazlı tanecikli olurdu
Cnm benim bende çok okurdum..ki okul öncesi öğretmeniyim kızım 3.5 yasında..inan hiçbirşey kitaptaki gibi olmuyor..sınıfta 20 çocuğa söz geçiriyorum ama evde kızıma dinletemiyorum..ayrıca herşeyin mükemmel gitmesi gerekiyor çocuk bi hasta oluyor herşey başa sarıyor..tabi bilmek gerek okumak güzel..farklı şeyler öğrenmek için değişik kitaplar okumakta fayda var..Ben de aldım Hatice Kübranın kitaplarını canım. Mükemmel bir yaklaşımı var. Eşimle birlikte okuyoruz. Eşim fıtrat pedogojisi 1i okuyor ben de çocuk eğitiminde 100 temel mucize çözümü.
İnan kesinlikle katılıyorum. Kitaptan bakarak çocuk yetiştirilmez. Yemek değil ki bu Eksik bir şey olunca bakıp ekleyesin. :) en azından bakış açısı kazandırır bize:)Cnm benim bende çok okurdum..ki okul öncesi öğretmeniyim kızım 3.5 yasında..inan hiçbirşey kitaptaki gibi olmuyor..sınıfta 20 çocuğa söz geçiriyorum ama evde kızıma dinletemiyorum..ayrıca herşeyin mükemmel gitmesi gerekiyor çocuk bi hasta oluyor herşey başa sarıyor..tabi bilmek gerek okumak güzel..farklı şeyler öğrenmek için değişik kitaplar okumakta fayda var..
Cnm biz sağ taraftan olduk zaten ameliyat şimdi solda çıktı..Dr size nasıl bilgi verdi ne anlattı tekrar çıkma konusunda..çok düşük bi ihtimalmiş diğer taraftan olması o da bizde oldu.. Ve hasta öküsürük var..hemen yatırıyorum öksürünce o zaman çıkmıyor..çok üzgünüm..sütüm etkilenmez inş bu durumdanGenelde hep tanecikli olurdu dediğin gibi ama bu aralar biraz balgamlı gibi de. Alerjisi mi var diye düşünüyorum şimdi de. Bir iki gün süt ürünleri tüketmemeyeyüm bakalım Ne olacak. Perş aylık kontrol var geçmezse tetkik isterim
Evet cnm doğru söylüyorsun.. Benzetmen de hoşuma gittiİnan kesinlikle katılıyorum. Kitaptan bakarak çocuk yetiştirilmez. Yemek değil ki bu Eksik bir şey olunca bakıp ekleyesin. :) en azından bakış açısı kazandırır bize:)
Teşekkür ederim canım. Rabbim hepimize önce bize sonra ülkesine hayırlı nesiller yetiştirmeyi nasip etsin. Tadı tuzu yerinde olsun yavrularımızın.Evet cnm doğru söylüyorsun.. Benzetmen de hoşuma gitti
Bazen tanecikli oluyor bazen bakanlı oluyor bazen yeşil oluyor.bazen turubnca bazen tam sarı:) valla kafayı yicem gibi oldum.o yüzden kaka rengini düşünemeye basladimKakanız hep tanecikli mi peki canım
Bizim hep beyazlı tanecikli olurdu
Alerji olsa kakada kan da oluyo sanki..Benimki de bazen ayakta etmiyor cnm..hatta 3gecedir uyku su da kötü..öksürük uyandııryor..sizde öksürük devam ediyor mu...boğazımı tahriş oldu yoksa üşüttüm mü de öksürüyp bilmiyorum..eşim .gelince Dr a gmtürücem bakalım inş ağladoğında tahriş olduğu içindir öksürüğü..Benimki yorgunluktan bayıldı resmen
Dün akşamdan beri uyuyor
Karnı ağrıyınca kalkıyor
Yalnız kakamız 2-3 gündür taneciksiz
Ve bezi açınca yaptı çok az daha
İçinde yeşil sümüğümsü taneler vardı birkaç tane
Normal mi ki
Kaka oldu rengi hardaldı
Sizin hep tanecikli mi oluyor kaka canım
@Koala_anne yardım
Alerjimiz mi var ki bizim acaba
Ayakta gezerek emzirmek zor
Ama aç kalmasından iyidir
Bu gazlar geçince normalde döneriz inşallah
Doktordan gelince bizi de haberdar et canım
Bende geçen altını açtım temizlemek için kakaya devam ediyormuş bildiğin şeffaf sümüksü yaptı..rengi de değişiyor..Bazen tanecikli oluyor bazen bakanlı oluyor bazen yeşil oluyor.bazen turubnca bazen tam sarı:) valla kafayı yicem gibi oldum.o yüzden kaka rengini düşünemeye basladim
Yeşil olduğunda full yeşil renkte mi oluyorBazen tanecikli oluyor bazen bakanlı oluyor bazen yeşil oluyor.bazen turubnca bazen tam sarı:) valla kafayı yicem gibi oldum.o yüzden kaka rengini düşünemeye basladim
Devam ediyor canımAlerji olsa kakada kan da oluyo sanki..Benimki de bazen ayakta etmiyor cnm..hatta 3gecedir uyku su da kötü..öksürük uyandııryor..sizde öksürük devam ediyor mu...boğazımı tahriş oldu yoksa üşüttüm mü de öksürüyp bilmiyorum..eşim .gelince Dr a gmtürücem bakalım inş ağladoğında tahriş olduğu içindir öksürüğü..
Köpürtüyor mu peki yaparken canımBende geçen altını açtım temizlemek için kakaya devam ediyormuş bildiğin şeffaf sümüksü yaptı..rengi de değişiyor..
Evet köpük de oluyor yaparken görüyoeumKöpürtüyor mu peki yaparken canım
Cnm işte hasta olup da ciğerlerine inmesinden korkuyorum yoksa tahrişten olduğunu bilsen rahaylayacağım ama sen söyleyince biraz daha rahatladım..zeytinyağı veriyorum ben az az..yumuşatsın diye..Devam ediyor canım
Artık iyice öğrendi
Ağladığında öksürükle bitiriyor ağlamayı
Bazen de yalancıktam yapıyor sanki
Dün doktora gittik boğazına baktı iyi dedi
Tahriş olsa bizim olurdu kesin canım
Öksürük hapşırık gaz hepsi halen devam
Genelde hep tanecikli olurdu dediğin gibi ama bu aralar biraz balgamlı gibi de. Alerjisi mi var diye düşünüyorum şimdi de. Bir iki gün süt ürünleri tüketmemeyeyüm bakalım Ne olacak. Perş aylık kontrol var geçmezse tetkik isterim
İnan kesinlikle katılıyorum. Kitaptan bakarak çocuk yetiştirilmez. Yemek değil ki bu Eksik bir şey olunca bakıp ekleyesin. :) en azından bakış açısı kazandırır bize:)
Tabi ki canım. Her Bebek kendi karakteriyle fıtratıyla doğuyor. Biz kendi çocuğumuzu tanıdıktan sonra ona nasıl davranmamız gerektiğini belirleyebiliriz.Amac zaten farklı bı bskıs acısı olaylara farklı yorumla bakabilmek... bıkac bısey ogrensek fena olmaz yanı.. hem su an kıtaba basladım mesela.. her cocuk oZeldr dıyo tum bebekler ıcın genel gecerlı bı kural yoktr dıyo.. anne bebegını tanımalı ona uygun davranmalı uyum saglamalı dıyı mantklı bnce
N Nil0005 kızlar benim bebeğim de öyle olmuştu geçen ay. Hatta bizimkinde kan bile vardı. Yani bana göre kandı ama doktor kan olmadığını söyledi şaşırdım. Sonra gaitada gizli kan tahlili yapıldı. Pozitif çıktı. Kakamız da şeffaf ve köpüklüydü. Çocuk gastroentorolojisine gidin dedi. Gittik ama müthiş kalabalıktı. Özel bi kaç hastane gezdik aynı gün şansa doktorlar yoktu. En son bi hastaneye gittik doktor çok güzel muayene etti. Onda tahlil istedi/ sonuçları alınca aşırı gaz olduğu için kan gelmiş dedi. Tahriş olmuş muhtemelen. Doktor da ilk başta alerjiden şüphelendi. Alerjik bir durum çıkmadı ama her ihtimale karşı laktoz alerjisi olabilir diye bi süre süt ve süt ürünleri yeme dedi. Bir hafta yemedim. Çocuk normale döndü. Sonra yemeye başladım. Bi sıkıntı olmadı çok şükür. Ara sora aşırı sulu ve yeşil olabiliyor. Ama bunlar normalmiş. Bi huzursuzluğu da olmadığı için her durumda doktora götürmek istemiyorum. Oralar zaten mikrop yuvası. Özel hastane de uzak. Kadın Doğum ve çocuk hastanesi evimin dibinde bir de. Eve bu kadar yakın hastane varken çocuğu alıp başka yere sen götürmek istemiyorum. Ha bir de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde olabilirmiş. Aşırı anne sütü alımında da kakanın rengi ve kıvamı değişebilirmiş.Alerji olsa kakada kan da oluyo sanki..Benimki de bazen ayakta etmiyor cnm..hatta 3gecedir uyku su da kötü..öksürük uyandııryor..sizde öksürük devam ediyor mu...boğazımı tahriş oldu yoksa üşüttüm mü de öksürüyp bilmiyorum..eşim .gelince Dr a gmtürücem bakalım inş ağladoğında tahriş olduğu içindir öksürüğü..