- 25 Ekim 2017
- 1.091
- 768
- 34
Yemyeşil oluyor:) arada pütür veya balgam olabiliyoYeşil olduğunda full yeşil renkte mi oluyor
Onun dışında bizim de öyle
Doktor anne sütü alan bebeğin kakası yeşil de olur sarı da demişti
İnsan yine de değişik bir şey görünce merak ediyor
Benim deÜzerimde yorgunluk var .hiçbişey yapasım yok((
Bize de demişti öteki taraftan da çıkabilir diye. Artık kısmette ne varsa o. Sizinki daha çok küçük ama benim kız 1.5 yaşındayken ameliyat oldu. Kıyamıyorum ya küçücük yavrularCnm biz sağ taraftan olduk zaten ameliyat şimdi solda çıktı..Dr size nasıl bilgi verdi ne anlattı tekrar çıkma konusunda..çok düşük bi ihtimalmiş diğer taraftan olması o da bizde oldu.. Ve hasta öküsürük var..hemen yatırıyorum öksürünce o zaman çıkmıyor..çok üzgünüm..sütüm etkilenmez inş bu durumdan
İnş sizde çıkmaz cnm..benim büyük kızda bu problem cnm..3yaşındaydı ameliyatta.. 5ay oldu ameliyat olalı..ilerisini düşünüyorum hamileliklerinde dikişlerle ilgili bi problem yaşamaz inş..gerçi bizim daha büyük kesilerle sezeryan oluyor sonra tekrar hamile kalaıp doğuruyoruz ama..allahım dermansız dert vermesin..Bize de demişti öteki taraftan da çıkabilir diye. Artık kısmette ne varsa o. Sizinki daha çok küçük ama benim kız 1.5 yaşındayken ameliyat oldu. Kıyamıyorum ya küçücük yavrular
Cnm bi sağlık ocağından geldik..boğazı iyi ciğerlerde bişey yok dedi..burnu tıkalı olduğunda öksürüyprdur aç burnunu sürekli dedi..serum kullanmaya devam..Devam ediyor canım
Artık iyice öğrendi
Ağladığında öksürükle bitiriyor ağlamayı
Bazen de yalancıktam yapıyor sanki
Dün doktora gittik boğazına baktı iyi dedi
Tahriş olsa bizim olurdu kesin canım
Öksürük hapşırık gaz hepsi halen devam
N Nil0005 kızlar benim bebeğim de öyle olmuştu geçen ay. Hatta bizimkinde kan bile vardı. Yani bana göre kandı ama doktor kan olmadığını söyledi şaşırdım. Sonra gaitada gizli kan tahlili yapıldı. Pozitif çıktı. Kakamız da şeffaf ve köpüklüydü. Çocuk gastroentorolojisine gidin dedi. Gittik ama müthiş kalabalıktı. Özel bi kaç hastane gezdik aynı gün şansa doktorlar yoktu. En son bi hastaneye gittik doktor çok güzel muayene etti. Onda tahlil istedi/ sonuçları alınca aşırı gaz olduğu için kan gelmiş dedi. Tahriş olmuş muhtemelen. Doktor da ilk başta alerjiden şüphelendi. Alerjik bir durum çıkmadı ama her ihtimale karşı laktoz alerjisi olabilir diye bi süre süt ve süt ürünleri yeme dedi. Bir hafta yemedim. Çocuk normale döndü. Sonra yemeye başladım. Bi sıkıntı olmadı çok şükür. Ara sora aşırı sulu ve yeşil olabiliyor. Ama bunlar normalmiş. Bi huzursuzluğu da olmadığı için her durumda doktora götürmek istemiyorum. Oralar zaten mikrop yuvası. Özel hastane de uzak. Kadın Doğum ve çocuk hastanesi evimin dibinde bir de. Eve bu kadar yakın hastane varken çocuğu alıp başka yere sen götürmek istemiyorum. Ha bir de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde olabilirmiş. Aşırı anne sütü alımında da kakanın rengi ve kıvamı değişebilirmiş.
İyi sevindim canımCnm bi sağlık ocağından geldik..boğazı iyi ciğerlerde bişey yok dedi..burnu tıkalı olduğunda öksürüyprdur aç burnunu sürekli dedi..serum kullanmaya devam..
Beyazlar normal canımBuyk abdesttekı beyaz tortularla ılgılı bısey denısmydı dktr cnm nrmalmysmı
Saol canımN Nil0005 kızlar benim bebeğim de öyle olmuştu geçen ay. Hatta bizimkinde kan bile vardı. Yani bana göre kandı ama doktor kan olmadığını söyledi şaşırdım. Sonra gaitada gizli kan tahlili yapıldı. Pozitif çıktı. Kakamız da şeffaf ve köpüklüydü. Çocuk gastroentorolojisine gidin dedi. Gittik ama müthiş kalabalıktı. Özel bi kaç hastane gezdik aynı gün şansa doktorlar yoktu. En son bi hastaneye gittik doktor çok güzel muayene etti. Onda tahlil istedi/ sonuçları alınca aşırı gaz olduğu için kan gelmiş dedi. Tahriş olmuş muhtemelen. Doktor da ilk başta alerjiden şüphelendi. Alerjik bir durum çıkmadı ama her ihtimale karşı laktoz alerjisi olabilir diye bi süre süt ve süt ürünleri yeme dedi. Bir hafta yemedim. Çocuk normale döndü. Sonra yemeye başladım. Bi sıkıntı olmadı çok şükür. Ara sora aşırı sulu ve yeşil olabiliyor. Ama bunlar normalmiş. Bi huzursuzluğu da olmadığı için her durumda doktora götürmek istemiyorum. Oralar zaten mikrop yuvası. Özel hastane de uzak. Kadın Doğum ve çocuk hastanesi evimin dibinde bir de. Eve bu kadar yakın hastane varken çocuğu alıp başka yere sen götürmek istemiyorum. Ha bir de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde olabilirmiş. Aşırı anne sütü alımında da kakanın rengi ve kıvamı değişebilirmiş.
Süt yaradığı için tortu olabilir dedi doktor. Ama veya değildi canım. Yeşil yapmışsa mesela yeşilimsi tortular vardı. Ama tabi alerji durumu da olabilirmiş. Biz gittik tahlil yaptırdık içimizi rahatlattık. Siz de bi görününBuyk abdesttekı beyaz tortularla ılgılı bısey denısmydı dktr cnm nrmalmysmı
Canım bizim ilk gün kanlı ve sarıydı. İkinci gün o renk oldu. Şeffaf dediğim de yaparken gördüm. Bildiğin su gibi ve köpük köpük geliyorduSaol canım
Benim kız yine yaptı kaka
Yine içinde yeşilimsi tanecikler var
Ama birkaç tane
Doktora foto attık artık
Gaita mikroskobisi ve gaitada gizli kan bakılsın demiş
Sana foto atayım
Buna benziyor muydu sizinki de canım
Benimkinin huzursuzluğu da çok
Şeffaf derken nasıl anlamadım canım
Bizimki de köpürterek yapıyor gazdan diye düşünmüştüm ben de hep
Yarın idrar ve ultrason vardı şimdi de bu çıktı
Çok mu evham yapıyorum, baktırıp rahatlarım ama ben kesin
Dr a ilerde gebelik ile ilgili bir sıkıntı yaşamaz demişti. İnş yaşamazlar Canımİnş sizde çıkmaz cnm..benim büyük kızda bu problem cnm..3yaşındaydı ameliyatta.. 5ay oldu ameliyat olalı..ilerisini düşünüyorum hamileliklerinde dikişlerle ilgili bi problem yaşamaz inş..gerçi bizim daha büyük kesilerle sezeryan oluyor sonra tekrar hamile kalaıp doğuruyoruz ama..allahım dermansız dert vermesin..
Bugün aklıma geldin canımHayat çok zorlaştı kızlar artık ınsanliktan çıkıyorum yaa
ben de dusundum canım seni uzun sure yazmayınca.Is ve bebek zor tabi.Allahim kolaylik versin ins.Hayat çok zorlaştı kızlar artık ınsanliktan çıkıyorum yaa
Daha üstümü değiştirip pijamalarımı bile giyemedim. Kocam çok kötüyüm deyip koltukta uyudu. Sofrayı da attı tezgaha. Oğlum ha bire ağlıyor durmuyorBugün aklıma geldin canım
Nasıl gidiyor diye
Beni ferhlattn cnm çok sağol ben sormamıştım hiç..biz üniversite hastanesinde prof a yaptırmıştık si nerde yaptırdınz çok sordum ama bişeyler öğrenip kızıma faydalı olmak istiyorum..Dr a ilerde gebelik ile ilgili bir sıkıntı yaşamaz demişti. İnş yaşamazlar Canım