2017 Aralık Anneleri

Bize de demişti öteki taraftan da çıkabilir diye. Artık kısmette ne varsa o. Sizinki daha çok küçük ama benim kız 1.5 yaşındayken ameliyat oldu. Kıyamıyorum ya küçücük yavrular

Bize de demişti öteki taraftan da çıkabilir diye. Artık kısmette ne varsa o. Sizinki daha çok küçük ama benim kız 1.5 yaşındayken ameliyat oldu. Kıyamıyorum ya küçücük yavrular
İnş sizde çıkmaz cnm..benim büyük kızda bu problem cnm..3yaşındaydı ameliyatta.. 5ay oldu ameliyat olalı..ilerisini düşünüyorum hamileliklerinde dikişlerle ilgili bi problem yaşamaz inş..gerçi bizim daha büyük kesilerle sezeryan oluyor sonra tekrar hamile kalaıp doğuruyoruz ama..allahım dermansız dert vermesin..

Cnm bi sağlık ocağından geldik..boğazı iyi ciğerlerde bişey yok dedi..burnu tıkalı olduğunda öksürüyprdur aç burnunu sürekli dedi..serum kullanmaya devam..

Buyk abdesttekı beyaz tortularla ılgılı bısey denısmydı dktr cnm nrmalmysmı

Cnm bi sağlık ocağından geldik..boğazı iyi ciğerlerde bişey yok dedi..burnu tıkalı olduğunda öksürüyprdur aç burnunu sürekli dedi..serum kullanmaya devam..
İyi sevindim canım
İnsan göstermeyince aklında kalıyor
Bizde burnu her gün açıyoruz aslında

Saol canım
Benim kız yine yaptı kaka
Yine içinde yeşilimsi tanecikler var
Ama birkaç tane
Doktora foto attık artık
Gaita mikroskobisi ve gaitada gizli kan bakılsın demiş
Sana foto atayım
Buna benziyor muydu sizinki de canım
Benimkinin huzursuzluğu da çok
Şeffaf derken nasıl anlamadım canım
Bizimki de köpürterek yapıyor gazdan diye düşünmüştüm ben de hep
Yarın idrar ve ultrason vardı şimdi de bu çıktı
Çok mu evham yapıyorum, baktırıp rahatlarım ama ben kesin

Buyk abdesttekı beyaz tortularla ılgılı bısey denısmydı dktr cnm nrmalmysmı
Süt yaradığı için tortu olabilir dedi doktor. Ama veya değildi canım. Yeşil yapmışsa mesela yeşilimsi tortular vardı. Ama tabi alerji durumu da olabilirmiş. Biz gittik tahlil yaptırdık içimizi rahatlattık. Siz de bi görünün

Canım bizim ilk gün kanlı ve sarıydı. İkinci gün o renk oldu. Şeffaf dediğim de yaparken gördüm. Bildiğin su gibi ve köpük köpük geliyordu

Dr a ilerde gebelik ile ilgili bir sıkıntı yaşamaz demişti. İnş yaşamazlar Canım

Hayat çok zorlaştı kızlar artık ınsanliktan çıkıyorum yaa

@Nil005 Kontrol iyiydi cok sukur de yolculuk felaketti.1 saatlik yolu aglayarak gitti,geldiNiye boyle yapiyr bilmiyorum.800 gr almıs bu ay.Meme reddini,emmek istemeyisini sordum.Hemen ztn kendisi ayakta mi emziriyrsun,poposunu pispisleyerek mi dedi.3.ay bebeklerin catlaklik ayı dedi:))Cogu bebekte bu hareketler gruluyormus.Carsafta sallayarak uyutyrz dedim,güldu.Yalnız uyut dedi.Esim de Burcu hic aglamasin istyr deyince,artik guven donemi gecti,aglasin,hic bi sey olmaz dedi.Carsaf isini birakmamiz lazim.Yolda bile uykuya dalamadi,belki de carsafta uyumsya alıstgi icin.

Dr a ilerde gebelik ile ilgili bir sıkıntı yaşamaz demişti. İnş yaşamazlar Canım
Beni ferhlattn cnm çok sağol ben sormamıştım hiç..biz üniversite hastanesinde prof a yaptırmıştık si nerde yaptırdınz çok sordum ama bişeyler öğrenip kızıma faydalı olmak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…