2017 Aralık Anneleri

Şu bahsettiğiniz dikenler gözle görülüyor mu ki? Ben bişi göremedim oğlumda. Merak ettim kız :) K Koala_anne
Gözükmez banyo sonrası yumuşıyor deri yağ ile ovunca siyah nokta şeklinde belirir sonra diğer ovmada ucu çıkar sonra kalın kıl gibi çıkar her şeferinde dahada meydana çıkıyor sonra ovdukça dökülüyor ama bastırmayın elle cımbızla asla çekmeyin

Ben sirtini arada zeytinyagi ile masaj yapiyorum surekli daha önce çıkmıyordu kendiliğinden. Aksine o dikenler çıktıkça bana rahatlama geliyor :)
Aynen canım ama insan ilk karşılaşınca içi bi tuhaf oluyor içim ürperdi bi anda ama bunda öyle olmadı onlar çıkınca oda bende oh şükür olduk:)

Bu sırt dikeni ne yaaa biri fotograf atarsa iyi olur. Ben internette baktım gotemedim. Nerden anlayacagiz diken oldugunu.
Nasıl desem heryerinde olmuyor belli bölgede ve her bebek de aynı bölgede de olmuyor kümi avuç içi kadar kimi daha çok kiminin belinde kiminin sırtının ortasında falan falan ama ovdukça nasıl desem erkrk sakalı gibi meydana çıkıyor deri altında beliriyor sonra ucu sonra birazdaha uzun kıl gibi ama daha sert ovdukça dökülüyor. Ya bende vardı resim silmişim banada bi arkadaş atmıştı oda face midir nedir orda bi bayan bebeğinin resmini paylaşmış kaç sene oldu belki bulursunuz

Bakmakla görünmüyor canim varsa hafif dairesel masajla cıkıyor zaten genellikle çok huysuz gazli bebeklerde oluyor.tıp anlamlandıramamış daha bu durumu oğlumda şahidim gazdan kıvranırdı kakayı fitille yaptirirdim.3. Ayda bu dikenler döküldü gaz yüzde 90 bitti yibe hafif vardi ama o da akşamlari olurdu.kızım 3 buçuk aylik.3.ayda kendini gösterdi dikenler daha önce yoktu.ama çok fazla var bitmiyor :)
Şimdi bütün kızlar buna takacak :)) b3nde önceden diyecektim ama kğmseden ses çıkmayınca demedim sen söyleyince şimdi daha iyi oldu anlattım:)

Kolay gelsin canımım...ben gündüz hicbir iş yapmıyorum.aksam eşim gelince o çocuğa bakıyor.ben evi süpürüyorum bulaşık yerlrstiriyorum çamaşır atıyorum çay kahve yapıyorum.esim de çocuğa bakıyor:) gündüz de uyuup dinleniyorum.ben böyle yöntem buldum çünkü gündüz iş yapınca akşam eşim çocuğa bakmıyor yatıyor.ben hem gündüz hem akşam yoruluyorum.simdi iş bahanesiyle:) çocuğu ona batırıyorum :halay:
Kiz valla iyi bulmussun bu yontemi.
Arada bende deniyim.
Icim rahat etmiyo valla evde 3 cocuk onlar yetiyo zaten.

Selam kizlae aşimizi olduk biraz once.calpol verdi yarim olcek ver dedi.kac ust giydireyim oda sicakligi kac olsun.korkuyorum atesi cikarsa.panik oldumya.atesi kac olsa var demektir.napim kizlar tecrubelerinizi soylerseniz sevinirim.tekirdag bugun cok sicak gunes odaya vuruyo oda sickligi 26.
Canım ben bi çıtçıtlı atlet bi bluz üstten giydirmiştim. Alttan da bi külotlu bi de ince bi pijama giydirmiştim. O zaman burda hava da serindi. Orda sıcaklık iyiymiş. Bizimki sıcağı sevmez zaten. Sen bebeğin yapısına göre giydir. Ben olsam atletle bırakırdım. Ellerini yanaklarını burnunu sürekli kontrol et. Serinlerse ince bi şey ört üstüne. Çok şükür 5 saatte bir ateş düşürücü ağrı kesici verdim ateş sorunumuz olmadı.

2 gündür 3 bucukta uyuyor 12 de kalkiyor öğlen. Simdi ise daha yeni uyudu.abisi uyutsa erken uyuyacakta resmen evi inletiyor oğlan zıpliyor çığlik atiyor bilerek top oynuyor. Bebekte bir okadar çok seviyor abiyi.aksam abisine kızdım. Apartmani inletti gürültüsüyle alt kattakiler senin gürültünü cekmek zorunda mi diye baya kizdim ağladı odasına gönderdim ben gelene kadar oyuncak oynayacaksin dedim bebegin yanina döndüm hep yüzüme gülen bebek suratini asti bana dudak büzdü sonra abinin cezasi bitince odaya geldi surati asik bebek kahkaha atmaya başladi :) abisini koruyor cadı
Ayyy kıyamam yaa :)) zaten büyüdüklerinde de kavga etseler bile anne kızmaya gelince hemn birbirlerini korurlar benim hep öyle oluyor Allahım hiçbirini birbirinden ayırmasın

Şimdi bütün kızlar buna takacak :)) b3nde önceden diyecektim ama kğmseden ses çıkmayınca demedim sen söyleyince şimdi daha iyi oldu anlattım:)
Benimde 2 numarada cok vardi sirt dikeni esimin yengesi cikartti ben bilmiyordum sagolsun o halletti bir daha gelse bana bu kizdada yaptiracagim ben beceremem diye hic ellemedim sirtina denesem yapabilirmiyim acaba

Canimnben bir yerlerde yanlış yapıyorum kaynanam haklı belki ben bakamıyorum bu çocuğa hastalıktan kurtulmuyor
Ya ne alakası var anma şu kadını hem o bebeği iple bağlayan çatlak kadın ne kadar haklı olabilir saçmalama bi toparla kendini kuzum

Benimde 2 numarada cok vardi sirt dikeni esimin yengesi cikartti ben bilmiyordum sagolsun o halletti bir daha gelse bana bu kizdada yaptiracagim ben beceremem diye hic ellemedim sirtina denesem yapabilirmiyim acaba
Gayet rahatlıkla yaparsın canım çok basit

Adı da diken töbe töbeeee insanda ne arar diken ben görmedim 3 cocukta da diken miken.

Kaynanama bi ara soracam bu dikeni 5 cocuk büyütmüs bilir heralde.

Kiz valla iyi bulmussun bu yontemi.
Arada bende deniyim.
Icim rahat etmiyo valla evde 3 cocuk onlar yetiyo zaten.
Valla canımım ben şunu gördüm gündüzden ben her şeyi yapınca adam çocuğa bakmıyor. Ben o yokken dinleneyim ki :) kendime geleyim.aksam da bazen pasta börek yapiyom ki gönlünü alıyorum böylece:) hahaaa

Cok tesekkurler rahatlattigin icin Koala anne.:KK68: Dun doktor kontrolumuz vardi, o da ayni dedigin gibi onemli olan kakasini ne zaman yaptigi degil kakasinin sert olmamasi dedi. Yumusak yaptigi surece bir haftayi bile gecebilirmis. Bu ayda zaten genelde cogunlukla cis yaparmis bebekler. Sormak istedigim bir sey var, mudahale ettim derken ne yaptin?
Rica ederim canım❤ben evde her ihtimale karşı gliserinli lavman bulunduruyırum küçük tüplerde, benim ev acil durum evi gibidir :)) ondan çok azıcık ama bi çay kaşığı kadar diyelim sıkıyorum popoya 10 snye sürmüyor bezi dolduruyor bezi bi açıyorum katı değil cıvık, kız bunun için mi günlerdir yapmıyorsun çıkartamadığın bu mu görende kaya yaptın sanacak diyorum :))

Adı da diken töbe töbeeee insanda ne arar diken ben görmedim 3 cocukta da diken miken.
Ayy kuzum valla diken gibi çıkıyor zaten ovdukca bana da kuaför söylemişti.yap bir dene demişti.anneme dedim böyle böyle bişey varmış.annrm saçmalama 3 çocuk büyüttüm hiç öyle bişey görmedim dedi.sonra banyoda bir deneyelim dedik annem kendi avuç içiyle ovdu çıkınca şok olduk ya :) annem diyo daha öğreneceğim neler varmış:)

Ayy kuzum valla diken gibi çıkıyor zaten ovdukca bana da kuaför söylemişti.yap bir dene demişti.anneme dedim böyle böyle bişey varmış.annrm saçmalama 3 çocuk büyüttüm hiç öyle bişey görmedim dedi.sonra banyoda bir deneyelim dedik annem kendi avuç içiyle ovdu çıkınca şok olduk ya :) annem diyo daha öğreneceğim neler varmış:)
ney cikariyosnz mari biseycik anlamadim ne dikeni nerden cikiyo banaa da anlatin cok fransiz kaloyrm ben muhabbetlere yaa

X