2017 Aralık Anneleri

Canim bugün devlete goturecem her mamayi icemiyornki ki golden goad aptamil smada kustu hemde cok kötü kustu bebelac golda tam alınmıştı bu da böyle yaptı bu özel mamalar varmış eczacı bir arkadaş var onla konuştuk komşunun oğlu böyle hassas bebekler için rapor cikartiliyormus 2 sene ücretsiz aliyormussun değilse çok.pahaliymis bu mamalar
Hadi bakalim ins.denk gelir canim o zmn.

Canım senin 36 saat olmuş bizim bugün 7. Gündü artık müdahale ettim iki bez dolusu yaptı kabız falanda değil normal yaptı artık dayanamadım.... Normal endişelenme
Cok tesekkurler rahatlattigin icin Koala anne.:KK68: Dun doktor kontrolumuz vardi, o da ayni dedigin gibi onemli olan kakasini ne zaman yaptigi degil kakasinin sert olmamasi dedi. Yumusak yaptigi surece bir haftayi bile gecebilirmis. Bu ayda zaten genelde cogunlukla cis yaparmis bebekler. Sormak istedigim bir sey var, mudahale ettim derken ne yaptin?

Artık tahlillerde temiz çıkınca neden böyle oluyor diye sebeb arıyorum geceden beri düşünüyorum neden

Canım soyle dusun cok afedersınıZde ne rezıl sartlarda buyuyen bebkler var annesı umursamayan yuzu gozu pis içinde yazık onlar hasta olmuyorda sen mıs gbı bakıtısundr emınım sennkı ıhmalın yuzundenmı hasta olacak kendını yıprarma nolr... hastalık bu zaman zamn hepımıze ugruyo malesef ama bebslerde daha bı telas yapıyoruz doğal olarsk... allahn ıznıylw gececek bu gunlere

Kzlar bebegınızn oldgu odayı hergn sılıp supuruyomusunuz... bebegımn ellerınn ıcı ve boynu geegn remzlıyorm ama yınede tüy oluyo terden yapısıyo hergn supurmuyırm ondanmu toz kalkıyokı.... bırde kan ve vıtamın hapı kullanıyomusunuz ben ıhmal edıyorum bu aralar

Canım soyle dusun cok afedersınıZde ne rezıl sartlarda buyuyen bebkler var annesı umursamayan yuzu gozu pis içinde yazık onlar hasta olmuyorda sen mıs gbı bakıtısundr emınım sennkı ıhmalın yuzundenmı hasta olacak kendını yıprarma nolr... hastalık bu zaman zamn hepımıze ugruyo malesef ama bebslerde daha bı telas yapıyoruz doğal olarsk... allahn ıznıylw gececek bu gunlere
Ben urfada taşıyorum burdaki çocuklara maşallah hasta olmuyorlar :) terlik tişört geziyorlar bu kış gününde.ama benim çocuk bronşitten iurtulamsdi.evden çıkamıyorum hasta olmasin diye.alisveris merkezine bile gidemiyorum terler hasta olur diye.aslında bu kadar dikkat etmeye de gerek yok.cunki sakınan göze çöp batıyor.ve çocuklar kanunlara sarıp buyuttugumuz için bagisikliklari çok düşük oluyor.ornek benimki

Sonuçlar temiz canim ama kaka ve istahsizlik durumu yine ayni acaba kakali bezi verdiğimizde laboratuara 45 dk yi gecmisti ondan mi tahlil sounuclarinda. Hata var temizse niye devam ediyor
Bunu söyledin mi peki laboratuvara verirken şu kadar dk geçti getirene kadar diye. Rabbim hayra çıkarsın da bi rahata kavuşun kuzum şu mübarek günün hürmetine

Oğlumda sağlik memuruna yaptirmistik sünnetini adam isinin ehliydi hiç sorun olmadi.ben çıngırak salladim.amcasi bacaklarini tuttu çıngiraga odaklandigi icin sorun çikartmadi.ben biraz sogukkanliyim ayrilmadim yanindan.hastanede bandaj yapiyorlar o nedenle hastane tercih etmedim.yaptiracaksan acele et 2-3Ay ideal.3.aydan sonra hareketleniyorlar iyilesmesi zor oluyormus
Canım geçen sene taşındık Adana'ya kimseyi de pek tanımıyoruz öyle sağlık memuru falan bulamayız güvenilir. O yüzden hastane dedim. Hastanede yapınca geceden emzirmeme gibi bir durum söz konusu olur mu?

Ben urfada taşıyorum burdaki çocuklara maşallah hasta olmuyorlar :) terlik tişört geziyorlar bu kış gününde.ama benim çocuk bronşitten iurtulamsdi.evden çıkamıyorum hasta olmasin diye.alisveris merkezine bile gidemiyorum terler hasta olur diye.aslında bu kadar dikkat etmeye de gerek yok.cunki sakınan göze çöp batıyor.ve çocuklar kanunlara sarıp buyuttugumuz için bagisikliklari çok düşük oluyor.ornek benimki

Ewet canım gercekten fazla esırgemeyenernkı pek hasta olmuyor ama gelde anlat ıste bnde yapamıyorm ıhmal edemıyorm urfa sıcaktr gelmstık ıkı sene once öluyodm sıcaktan yaz ayydı bıde.. bn ankaradayım sogk burası bıde bızım ew sobalı heryer est ısıda degl kapı acılnca bıle antreden sogk geleblıho o yuzden daha cok dıkkat edıyorm ben

Bir emme sorunu da bende var. Bizim ufaklık dün gece nerdeyse hiç meme aramadı. Gece zorla ağzına vermeye çalıştım. Midesini bulandırdı. Sabah da kavga gürültüyle teptim ağzına. Bi rahatsızlığı Yok gibi. Hatta sinirlendiğimi görünce dalga geçer gibi yüzüme baktı güldü. Şimdi de sıpa ellerini ağzına tepmeye çalışıyo. Sen meme alma elini em. Bu nasıl iş ya.

Bir emme sorunu da bende var. Bizim ufaklık dün gece nerdeyse hiç meme aramadı. Gece zorla ağzına vermeye çalıştım. Midesini bulandırdı. Sabah da kavga gürültüyle teptim ağzına. Bi rahatsızlığı Yok gibi. Hatta sinirlendiğimi görünce dalga geçer gibi yüzüme baktı güldü. Şimdi de sıpa ellerini ağzına tepmeye çalışıyo. Sen meme alma elini em. Bu nasıl iş ya.
Canim bizimkide ellerini agzina goturuyo aç oldugundan degil zevk aliyolar bu durumdan :KK66:

Canım geçen sene taşındık Adana'ya kimseyi de pek tanımıyoruz öyle sağlık memuru falan bulamayız güvenilir. O yüzden hastane dedim. Hastanede yapınca geceden emzirmeme gibi bir durum söz konusu olur mu?
Yok canim biz ozelde yaptirdik sunnete girmeden once bile emzirdim istedigin gubi emzir sorun olmuyo.

Off bu durum cok can sıkıcı:KK43:Onceden itiraz yoktu,memede sakinlesyrdu.Simdi kesinlijle almıyr.Haftaya kontrolde kilo alimina gore onlem alıcam bakalim.Cok moralim bozuliyor

Walla kzlar bıkac kısıden duydugumuza gore buda bı surec anlasılan kısa surede gever ınsaallah

Evett.. şimdi kahvemı içiyorumm ve başlıyorum ınsalalh
Makıne bosalcak
Camasır yerlesecek
Yemek konulcak
Oda süprülcek
Ha bıde soba yakılacak

Oglum ne kadarına musade ederse artık uyuuo su an :)

X