2017 Aralık Anneleri

Canım ben bi çıtçıtlı atlet bi bluz üstten giydirmiştim. Alttan da bi külotlu bi de ince bi pijama giydirmiştim. O zaman burda hava da serindi. Orda sıcaklık iyiymiş. Bizimki sıcağı sevmez zaten. Sen bebeğin yapısına göre giydir. Ben olsam atletle bırakırdım. Ellerini yanaklarını burnunu sürekli kontrol et. Serinlerse ince bi şey ört üstüne. Çok şükür 5 saatte bir ateş düşürücü ağrı kesici verdim ateş sorunumuz olmadı.
Cok sagol canim.el ayaklari soguk surekli.ayaklari cok terliyor hep nemli.surekli coraplarini dgistiriyom.simdi citcitli,bi bluz altada penye pijama corap patik var.ince bsy ortmusum.bakalim insallah bizimde cikmaz.

Kaynanama bi ara soracam bu dikeni 5 cocuk büyütmüs bilir heralde.
Kız ben senin kaynanadan daha deneyimliyim bana sor :)))) şaka bi yana bende 3. Kızımda karşılaştım banada söylemişlerdi yapınca çok şaşıtmıştım hem bakınca gözle gözükmez masajla yağla ovarak deri altından çıkar o bakınca zaten anlamazsın ki

G Gulum80 canim bizde gittik dr a kaka muhabbetne sansimizada kaka yapti orda dr gordu tahlil verdik biseycik cikmadi.yememe olayini sordum 3 aydan sonra bebekler kesfetme olayona giriyo dedi bekliycksn isterse 5 saat yemesin ded acikinca ver dedi.5 saat nasil durcak aç ne bileyim.bebelaci bugun hic vermiycm bakalm ne olacak

Oda sıcaklığı 26 ise uzun kollu citcitli badi üzerine bir yelek yeterli.terlemesin.kat kat giydiribce de ateş çıkıyor.calpol verdiğin için çıkmaz ama korkma :)
Sagol canimya.citcitli bide bi penye ust giydirmisim.calpolu kac saatte bi vereyim.kutunun ustunde 3 saatte bir yaziyor.

Odanız sıcakmış zaten tek kat kıyafet yeter,uyuyorsa hafif bi battaniye örtersin. 38in üzerine çıkarsa ateşli demek. Ateşölçerin nasıl,nerden ölçüyorsun? belgradd belgradd
Cok sagol canimya.ates olcer dijital alından olculuyor.iki ust tek giydirmisim.uyuyo simdi ince bisy ortmusum.insallah cikmaz bakalim

Kolay gelsin canımım...ben gündüz hicbir iş yapmıyorum.aksam eşim gelince o çocuğa bakıyor.ben evi süpürüyorum bulaşık yerlrstiriyorum çamaşır atıyorum çay kahve yapıyorum.esim de çocuğa bakıyor:) gündüz de uyuup dinleniyorum.ben böyle yöntem buldum çünkü gündüz iş yapınca akşam eşim çocuğa bakmıyor yatıyor.ben hem gündüz hem akşam yoruluyorum.simdi iş bahanesiyle:) çocuğu ona batırıyorum :halay:

Mantıklıymıs:KK49:

Canim onlar kiyafetlerden battaniyelerinden falan gecip yapisiyo.temizlikle alakasi yok.ama tabi bebegin oldugu yeri havalandirmak lazim.valla ben firsat bulamiyorum pek her gun temizlemeye.3gunde bir anca temizliyom odayi.ama havalandiriyorum.

Gnde ıkı uc defa acıyorum camı bnde

İnşallah canım. Zaten kaynanamla görümcem tutturmuş bu çocuk süzülmüş zayıflamış diye. Yok diyorum kilo alımı emmesi gayet güzel. Bi sıkıntımız Yok elhamdulillah. Yok yok var bi sıkıntı diyip tüm moralimin afedersiniz içine ediyorlar

Bayıltlat destek deglde köstek olmaya

ney cikariyosnz mari biseycik anlamadim ne dikeni nerden cikiyo banaa da anlatin cok fransiz kaloyrm ben muhabbetlere yaa
Hahaaaa:KK70: ya şimdi bebeğin sırtını üst kısmında cıktı bizde sırtını avuç içi ile ovala banyo yaptırırken veya zeytin yağı ile.sirt dikeni çıkiyor.diken dediğimde tüyler s3rt ve dik dik çıkıyor.bunun çıkması bebeği rahatlatirmis:) bir dene bakalım çıkacak mı.ama çıkanı asla cimbizla falan çekme o yumuşuyor sonra dökülüyor

Sagol canimya.citcitli bide bi penye ust giydirmisim.calpolu kac saatte bi vereyim.kutunun ustunde 3 saatte bir yaziyor.
Canım bir kere vermiştim ben.cikmamisti.ama bünyeden bünyeye de değişir.zaten çıksa bile calpol ü versen yine düşürüyor.sen yine önlem için 3 saat sonra bir daha ver.baska verme bence

Kızlar nolur dua edın kardesım basını belaya sokacak elım kolum bahlı annem babam ayrı dedemleele kalıyo hep kavga edıyo anlasamıyolar lafımıda dnlemıyo nolr dua edın cok caresızım basına bela accak ıcım yanıyo rabbımden baska kmsemnyok nolr dua edın

Hahaaaa:KK70: ya şimdi bebeğin sırtını üst kısmında cıktı bizde sırtını avuç içi ile ovala banyo yaptırırken veya zeytin yağı ile.sirt dikeni çıkiyor.diken dediğimde tüyler s3rt ve dik dik çıkıyor.bunun çıkması bebeği rahatlatirmis:) bir dene bakalım çıkacak mı.ama çıkanı asla cimbizla falan çekme o yumuşuyor sonra dökülüyor
ay benim koca hayatta cikarttrmaz :)) kaynanam rahmetli olmus onun gorevini esim ustleniyo sagolsun:)) banyo yaparken bile hadi hadi cabuk yika usuycek delirtiyo beni.bide masaj yaparsam bogar beni o suyla :)) bizde gaz maz kalmadi cok sukur yaa bazen pirtlatamiyrz arada zeytin yagiyla karin masaji o da cikiyo cok sukur kolayini bulsam ek gideya geccemde bi 20 gun daha sabrediyrm 4 aylik olalm gelsin corbalar gitsin yogurtlar emziriyo olsam acele etmiycem de hep mama yiyrz biz.dikenlermzde dursn napalm :)

Kızlar nolur dua edın kardesım basını belaya sokacak elım kolum bahlı annem babam ayrı dedemleele kalıyo hep kavga edıyo anlasamıyolar lafımıda dnlemıyo nolr dua edın cok caresızım basına bela accak ıcım yanıyo rabbımden baska kmsemnyok nolr dua edın
Ayy allah akıl fikir versin canm şimdiki nesil çok zor bakalım biz ne yapıcaz. Sen sürekli ak8l ver ona

Kzlar bebegınızn oldgu odayı hergn sılıp supuruyomusunuz... bebegımn ellerınn ıcı ve boynu geegn remzlıyorm ama yınede tüy oluyo terden yapısıyo hergn supurmuyırm ondanmu toz kalkıyokı.... bırde kan ve vıtamın hapı kullanıyomusunuz ben ıhmal edıyorum bu aralar
Ben kan ve vitamin hapini hamileyken bile kullanmadim

Bir emme sorunu da bende var. Bizim ufaklık dün gece nerdeyse hiç meme aramadı. Gece zorla ağzına vermeye çalıştım. Midesini bulandırdı. Sabah da kavga gürültüyle teptim ağzına. Bi rahatsızlığı Yok gibi. Hatta sinirlendiğimi görünce dalga geçer gibi yüzüme baktı güldü. Şimdi de sıpa ellerini ağzına tepmeye çalışıyo. Sen meme alma elini em. Bu nasıl iş ya.
Benim kızımda memeyi birakip elini emmeye basliyo

Ahhh canimmm ahhh çok zor:KK43: Allah yardım etsin

X