2017 Aralık Anneleri

Kolay gelsin canımım...ben gündüz hicbir iş yapmıyorum.aksam eşim gelince o çocuğa bakıyor.ben evi süpürüyorum bulaşık yerlrstiriyorum çamaşır atıyorum çay kahve yapıyorum.esim de çocuğa bakıyor:) gündüz de uyuup dinleniyorum.ben böyle yöntem buldum çünkü gündüz iş yapınca akşam eşim çocuğa bakmıyor yatıyor.ben hem gündüz hem akşam yoruluyorum.simdi iş bahanesiyle:) çocuğu ona batırıyorum :halay:
Süpersin valla tek çocuk olunca en iyisi :KK48:

Kızlar nolur dua edın kardesım basını belaya sokacak elım kolum bahlı annem babam ayrı dedemleele kalıyo hep kavga edıyo anlasamıyolar lafımıda dnlemıyo nolr dua edın cok caresızım basına bela accak ıcım yanıyo rabbımden baska kmsemnyok nolr dua edın
Neden belaya sokacak canım dualrımız seninle Rabbim korusun yanlış yola götürmesin İnşAllah

Kızlar bizim bebi bu aralar üstten hiç gaz çıkarmıyor alttan pırtlıyor acaba bu gazı bitecek mi demektir. Bir de halen gaz ilacı kullanıyoruz Ne olacak böyle bilmiyorum. 3. Ayı dolsun bırakayım diyorum.

kiz senden çıktı dimi bu diken muhabbeti neymis anlat bakam :))
:))) aslında biliyordum bi ara kızlara diyeyim dedim sonra vazgeçtim anam şırınga ile serum fizyolojik sıkmaya korkuyorlar bunu desem ödleri patlar en iyisi sus derken sultan arkadaşımız anlattı şimdi anlatabilirim didim:)) şimdi sırt dikeni her banyodan sonra bebe yağı ile avuç içini kullanarak daire şeklinde ovuyırsun belli bi süre sonra derinin altından siyah siyah noktalar çıkıyor hemen o gün çıkartmaya çalışma bebenin derisini örseleme sen şimdi onları görünce onlarla uyumasın diye gözüne uyku girmez bilmezmiyim seni ama sabredeceksin:)) neysr bu her banyo sonrasında her masajda dahada ortaya çıkacak ve cımbızla elle çekip çıkarayım deme o yavaş yavaş dökülecek sırtında olur bu sırt dikeni ve gaza, uykuya, ileriki yaşlarındaki sırt ağrılarına eklem ağrılarına her derde deva tabi çıktığında döktüğünde... Normalde bakarsan gözle gözükmez sen elle ovarak çıkmasına yardım edeceksin heee bide lif sünger gibi şeylerlede değil, avuç içi bebe yağı :KK66: kız korkma sakın :))

:))) aslında biliyordum bi ara kızlara diyeyim dedim sonra vazgeçtim anam şırınga ile serum fizyolojik sıkmaya korkuyorlar bunu desem ödleri patlar en iyisi sus derken sultan arkadaşımız anlattı şimdi anlatabilirim didim:)) şimdi sırt dikeni her banyodan sonra bebe yağı ile avuç içini kullanarak daire şeklinde ovuyırsun belli bi süre sonra derinin altından siyah siyah noktalar çıkıyor hemen o gün çıkartmaya çalışma bebenin derisini örseleme sen şimdi onları görünce onlarla uyumasın diye gözüne uyku girmez bilmezmiyim seni ama sabredeceksin:)) neysr bu her banyo sonrasında her masajda dahada ortaya çıkacak ve cımbızla elle çekip çıkarayım deme o yavaş yavaş dökülecek sırtında olur bu sırt dikeni ve gaza, uykuya, ileriki yaşlarındaki sırt ağrılarına eklem ağrılarına her derde deva tabi çıktığında döktüğünde... Normalde bakarsan gözle gözükmez sen elle ovarak çıkmasına yardım edeceksin heee bide lif sünger gibi şeylerlede değil, avuç içi bebe yağı :KK66: kız korkma sakın :))
kiz ben korkmam da bizim herif yaptırmaz ki cok korkak kizan hapsursa dr a mi gitsek diyo.o yokken yapayim dicem e artik anamda yok ikimiz yikiyrz bebi giyinene kadr basimda duruyo hadi hadi diye diye icimi yiyo benim.he dustan sonra yapiyrn masaj ama hizli hizli du bakim hic ona belli etmedn yapmaya calisirm sirti agriyodr derim yatmaktan :))

Benimde baba tarafı rum anne tarafı pomak :)))
hepimiz vaktiyle gocmusuz iste.bu soy agaci muhabbetne bakmistm heo bulgar yunan koyleri cikti zaten biliodk oralardn oldugmzu ama merak iste.gorunce kircali dedegac falan gidio vatandaşlık isteyesim geldi de nerdeee cok merak ediyrm oralari.esime diyrm 50 km daha geride olaydik avruoa vatandasiydk :))

kiz ben korkmam da bizim herif yaptırmaz ki cok korkak kizan hapsursa dr a mi gitsek diyo.o yokken yapayim dicem e artik anamda yok ikimiz yikiyrz bebi giyinene kadr basimda duruyo hadi hadi diye diye icimi yiyo benim.he dustan sonra yapiyrn masaj ama hizli hizli du bakim hic ona belli etmedn yapmaya calisirm sirti agriyodr derim yatmaktan :))
:)) yada şöyle yap kuzu sende eşin işe gidince sabah yatır dizlerine yada yatağa sırt üstü bak kızlarda demiş zeytınyağı onunlada olur onunla ov bakalım ne olacak:))

hepimiz vaktiyle gocmusuz iste.bu soy agaci muhabbetne bakmistm heo bulgar yunan koyleri cikti zaten biliodk oralardn oldugmzu ama merak iste.gorunce kircali dedegac falan gidio vatandaşlık isteyesim geldi de nerdeee cok merak ediyrm oralari.esime diyrm 50 km daha geride olaydik avruoa vatandasiydk :))
Haha aynen öyle canım bizim de alrabalrın çoğu Edirne keşandalar sanırım orası ilk geldikleri yermiş :)))

Canım bende sünnet yaptırcam ne kadar ödediniz
Bizimki kasık fıtığı ameliyatı olacaktı ikisi bir oldu, belki hatırlarsın. sadece sünnet 650 liraymış. tertemiz ama. medline hastahanesi doktoru Ali Eldek var çocuk cerrahı yapıyor sünneti. Büllüğü de bize verdiler üniversiteye gömdük :)

Neden belaya sokacak canım dualrımız seninle Rabbim korusun yanlış yola götürmesin İnşAllah

Bız bananemle dedemle buyuduk kardesım asi büyüdü hep kavga edıyo bırıleryle evdekılerlede anlasamıyolar yıllardr yıregım agzmda bırınemı bısey yapacak ewdekılerlemı bısey olacak. Hep bı bela hep yuregım agzmda allahtan baska kmsem yok japısına gıdecek anne ababmı olsaydı belkı bule olmazdı dıyorm allaha ısyanda etmek ıstwmıyorm rabbım hıdayete ulastrsın hayırlı bı yol gıstersın ınsallah elımden hcbıaey gelmıyo..

Ahhh canimmm ahhh çok zor:KK43: Allah yardım etsin

Amin cok zor cok hep bımkorkuyla yasıyorm cok canım yanıyo mahvedecek hayatınıda ahıretınıde hep sınırden asabıyetten ıckısı kotu alskanlıgı hcbırı yok ama hep öfke asilik var bıtırecek hayatını duadan baska elmden bsey gelnıyo

Ayy allah akıl fikir versin canm şimdiki nesil çok zor bakalım biz ne yapıcaz. Sen sürekli ak8l ver ona

CAnım 26. Yasnda 10 yıldr bule akıl galan dnlemıyo hep kavga edıyolar bananemgulle onlarada bısey denmıyo kardesımede. Ofkesnden hep kavga edıyo mahkenelık oluyo bı trlu hayatı duzee grmıyo elım kolum baglı rabbım bıze bu ımthanları vedı bır yol gostersın nefesım kesıluo arrık.. bende ısyersım annem babam kardesım bı ewde yasayalaım farklı buyuyelm yestıselm ama olmadı ıste olmadı hep kendmden cok kardesım ıcın endıse ettm hayatını duzene sokacackmındıye ama yok gttkce kotu oluyo bıhun kötu bıtecek bunn sonu kahredecek benıde kendınıde

Bizimki kasık fıtığı ameliyatı olacaktı ikisi bir oldu, belki hatırlarsın. sadece sünnet 650 liraymış. tertemiz ama. medline hastahanesi doktoru Ali Eldek var çocuk cerrahı yapıyor sünneti. Büllüğü de bize verdiler üniversiteye gömdük :)
:KK48: ilahi çok komiksin. Yalnız tuzluymuş biraz. Devlette nasıl yapılıyor acaba?

:)) yada şöyle yap kuzu sende eşin işe gidince sabah yatır dizlerine yada yatağa sırt üstü bak kızlarda demiş zeytınyağı onunlada olur onunla ov bakalım ne olacak:))
ole yaparim.benm bebi cok sikintili herseyden sikiliyo cabuk basliyo hemen cigliklara denicem bakalm yarin

X