2017 Aralık Anneleri

Off bu durum cok can sıkıcı:KK43:Onceden itiraz yoktu,memede sakinlesyrdu.Simdi kesinlijle almıyr.Haftaya kontrolde kilo alimina gore onlem alıcam bakalim.Cok moralim bozuliyor
Hem de ne sıkıntı. Az önce açlıktan kıvranmaya başladı. Kur yapıyo sanki hem ağlıyo hem gülüyo. Şimdi itiraz etmeden aldı.

Walla kzlar bıkac kısıden duydugumuza gore buda bı surec anlasılan kısa surede gever ınsaallah
İnşallah canım. Zaten kaynanamla görümcem tutturmuş bu çocuk süzülmüş zayıflamış diye. Yok diyorum kilo alımı emmesi gayet güzel. Bi sıkıntımız Yok elhamdulillah. Yok yok var bi sıkıntı diyip tüm moralimin afedersiniz içine ediyorlar

Artık tahlillerde temiz çıkınca neden böyle oluyor diye sebeb arıyorum geceden beri düşünüyorum neden
Kuzum biraz rahat ol ilk çocuk olduğu için çok takintilisin ama bebek o.bebek bakmakta kolay is değildir gun olur hasta olur gun olur sebepsiz ağlar bende ilk cocugumda böyleydim ama sen benden beter çıktın bak sonuçları temiz çıkmış ne güzel ya mamayla alakası var yada üşüttü .

Meraba kızlar netim yoktu giremedim herkes iyidr inşh G Gulum80 Canm rabbim sabır versn sana yavruna şifa versn :dua: senn yerine koyamıyrm kendimi Maşlh sna çok iyi bi annesin sürekli kendini suçlama Canm allh dermansız dert vermesin inşşh hepimiz seninleyiz Canm elimizden gelen herşeyi yaparız:KK200:

Bir emme sorunu da bende var. Bizim ufaklık dün gece nerdeyse hiç meme aramadı. Gece zorla ağzına vermeye çalıştım. Midesini bulandırdı. Sabah da kavga gürültüyle teptim ağzına. Bi rahatsızlığı Yok gibi. Hatta sinirlendiğimi görünce dalga geçer gibi yüzüme baktı güldü. Şimdi de sıpa ellerini ağzına tepmeye çalışıyo. Sen meme alma elini em. Bu nasıl iş ya.

Canm geçn hafta bizde öle idik ağlaya ağlaya emzrdim hatta emmedi bile aç kaldı rahtszdık biz birz omdan kaynaklı ama arkadşşarkn dediği gibi geçiş dönemi..

Selam kizlae aşimizi olduk biraz once.calpol verdi yarim olcek ver dedi.kac ust giydireyim oda sicakligi kac olsun.korkuyorum atesi cikarsa.panik oldumya.atesi kac olsa var demektir.napim kizlar tecrubelerinizi soylerseniz sevinirim.tekirdag bugun cok sicak gunes odaya vuruyo oda sickligi 26.

Bu kadar kucuk bebege zeytinyagi verilebiliyor mu?
Bizim doktor 3. Ay kontrolünde zeytin yağı ver günde 2 cay kaşığı dedi. Ne alaka diye baktım gözünün içine, biz 1 kg altı bebeklere veriyoruz burda dedi. Faydalıdır ver dedi de komşular yok verme falan diyince 2 defadan sonra vermedim.

Canım geçen sene taşındık Adana'ya kimseyi de pek tanımıyoruz öyle sağlık memuru falan bulamayız güvenilir. O yüzden hastane dedim. Hastanede yapınca geceden emzirmeme gibi bir durum söz konusu olur mu?
Ben de Adana'dayım. Bebeği Güzelyalı Hasranesinde sünnet ettirdik. Çok güzel tertemiz ve ilgililer

Kzlar bebegınızn oldgu odayı hergn sılıp supuruyomusunuz... bebegımn ellerınn ıcı ve boynu geegn remzlıyorm ama yınede tüy oluyo terden yapısıyo hergn supurmuyırm ondanmu toz kalkıyokı.... bırde kan ve vıtamın hapı kullanıyomusunuz ben ıhmal edıyorum bu aralar
Canim onlar kiyafetlerden battaniyelerinden falan gecip yapisiyo.temizlikle alakasi yok.ama tabi bebegin oldugu yeri havalandirmak lazim.valla ben firsat bulamiyorum pek her gun temizlemeye.3gunde bir anca temizliyom odayi.ama havalandiriyorum.

Evett.. şimdi kahvemı içiyorumm ve başlıyorum ınsalalh
Makıne bosalcak
Camasır yerlesecek
Yemek konulcak
Oda süprülcek
Ha bıde soba yakılacak

Oglum ne kadarına musade ederse artık uyuuo su an :)
Kolay gelsin canımım...ben gündüz hicbir iş yapmıyorum.aksam eşim gelince o çocuğa bakıyor.ben evi süpürüyorum bulaşık yerlrstiriyorum çamaşır atıyorum çay kahve yapıyorum.esim de çocuğa bakıyor:) gündüz de uyuup dinleniyorum.ben böyle yöntem buldum çünkü gündüz iş yapınca akşam eşim çocuğa bakmıyor yatıyor.ben hem gündüz hem akşam yoruluyorum.simdi iş bahanesiyle:) çocuğu ona batırıyorum :halay:

23 aralikdogumlu canim evet bu kaka olayindan önce yaklaşık. Bir haftadır alttan sürekli gaz.çıkarıyordu normalde alttan gaz çıkaran bir bebek değildi.ondan olabilir.mi peki nasil gecti ishali canim gün sürdü evet benim.kizmda biberonu almıyor bugün aksamdanberi siringayla mama veriyorum tabiyarısını alıyor mamanin yarısı ağzının kenarından.akıyordu nidr kakasini yaprken kıpkırmızı oluyor ondan sonra gürültülü yapıyor kakayi
Benimkide öyleydi canım 12.haftaya girince geçti gazdan ememiyor emse bile yarısını gaz cıkarırken cıkartıyodu gazı hala devam ediyo ama iştahı ve ishali 1e.haftada geçti canım bende kaka tahlili vermiştim temiz çıkmıştı o yüzden gazdan diye düşündüm canım senin de az kalmıs 10 güne geçer İnşAllah: )

Selam kizlae aşimizi olduk biraz once.calpol verdi yarim olcek ver dedi.kac ust giydireyim oda sicakligi kac olsun.korkuyorum atesi cikarsa.panik oldumya.atesi kac olsa var demektir.napim kizlar tecrubelerinizi soylerseniz sevinirim.tekirdag bugun cok sicak gunes odaya vuruyo oda sickligi 26.
Oda sıcaklığı 26 ise uzun kollu citcitli badi üzerine bir yelek yeterli.terlemesin.kat kat giydiribce de ateş çıkıyor.calpol verdiğin için çıkmaz ama korkma :)

Odanız sıcakmış zaten tek kat kıyafet yeter,uyuyorsa hafif bi battaniye örtersin. 38in üzerine çıkarsa ateşli demek. Ateşölçerin nasıl,nerden ölçüyorsun? belgradd belgradd

X