2017 Aralık Anneleri

Iyilesesseydi kuzum bugün gece 2 saate bir beslemeye çalıştım aznonce uyumusum gerinuyandim bezini degistirecem siringayla mama verecem

Bıde oyle deme bakalım.. bunyuzden analarn hakkı ödenmıuo demekkı tabbım sıfa versn tez zamanda ınsallah su cuma gununun hurmetıne

Canimnben bir yerlerde yanlış yapıyorum kaynanam haklı belki ben bakamıyorum bu çocuğa hastalıktan kurtulmuyor

Gulum bak oyle dusunme neyi var senin kizinin cok ciddi bir hastaligimi var Allah korusun ufak tefek seyler

Sen cok iyi bir annesin kizin nazli azcik
Yarinki doktor bakalim ne diyecek tahliller temiz ise istahsiz olusu enteresan bakalim ne diyecek.

Gulum bak oyle dusunme neyi var senin kizinin cok ciddi bir hastaligimi var Allah korusun ufak tefek seyler

Yarinki doktor bakalim ne diyecek tahliller temiz ise istahsiz olusu enteresan bakalim ne diyecek.

Belkıde gecıs donemıdr yanı bızmkınn her hafta huyu degısıyo mesela

Biberonu almıyor canim benden hiç almıyor ogurmeye başlıyor biberonu agzina goturunce eşimzorluyordu veriyordu biberonu esimde nobetciydi bu gece surekli siringayla uykusunda beslemeye çalıştım ne.kadar beslendyse gece 12 den sonra 3 bez değiştirdim kakali ne yiyor ki kaka yapıyor onu da anlamış değilim

Şu saat oldu yarim saat uyumusumdur ancak o da diken üstünde gece boyu siringayla beslemeye calistimm birazi ağzının kenarından üstüne akti birazini yuttu birazi kaldı şırınga da bu kiz ac nasil duruyor ya

Istahsizligini gectim canim.her mama dan sonra ben daha gazını çıkarmadan gurultulu ve sulu kaka yapıyor sonuçlar temiz ama hala devam
Aksam arkadasimla konustum,brnim kız emmiyr dedim.Gürültulu kaka yapiyr mu dedi?Allah allah niye soruyor ki diye sasrdim.Megerse bebekler sut ya da mamada bi seye alerjileri varsa oyle kaka yapiyrlarmis.Mamayi degstr canim bi an once

Kızlar ise basladım bebemi birakip gidiyirm emzirip evden cikiorum 3 4 saate geliyorim . Süt birakiorum 30 CC
Ama her gün bırakmak ve çalışma sürem artacak. Süt sağmak sıkıntı gibi. Mama verene diorum. Hani çok değil hem belki Kilo alır . Ek olur günde 60 falan icse. Ne dersiniz????
Hangisinden kaç numara alsam
60 cc bir öğün bile yetmez 3 aylik bebege. Ben de süt sağıp bırakıyorum.

Şu saat oldu yarim saat uyumusumdur ancak o da diken üstünde gece boyu siringayla beslemeye calistimm birazi ağzının kenarından üstüne akti birazini yuttu birazi kaldı şırınga da bu kiz ac nasil duruyor ya
Ocak anesiyim arada burayı da okuyorum. Durumunuz dikkatimi çekti yazmadan duramadım. Öncelikle çok geçmiş olsun. İnek sütü alerjisi yads laktoz intoleransı olabilir bebeğinizde. Kaka da mukus da var mı? Dr a bahsedip bi tahlil isteyşn bence. Diğer mamaları da kustuğunu söylüyorsunuz. Eğer alerjşsi varsa ona uygun bi mama verir.

Aksam arkadasimla konustum,brnim kız emmiyr dedim.Gürültulu kaka yapiyr mu dedi?Allah allah niye soruyor ki diye sasrdim.Megerse bebekler sut ya da mamada bi seye alerjileri varsa oyle kaka yapiyrlarmis.Mamayi degstr canim bi an once
Canim bugün devlete goturecem her mamayi icemiyornki ki golden goad aptamil smada kustu hemde cok kötü kustu bebelac golda tam alınmıştı bu da böyle yaptı bu özel mamalar varmış eczacı bir arkadaş var onla konuştuk komşunun oğlu böyle hassas bebekler için rapor cikartiliyormus 2 sene ücretsiz aliyormussun değilse çok.pahaliymis bu mamalar

Ocak anesiyim arada burayı da okuyorum. Durumunuz dikkatimi çekti yazmadan duramadım. Öncelikle çok geçmiş olsun. İnek sütü alerjisi yads laktoz intoleransı olabilir bebeğinizde. Kaka da mukus da var mı? Dr a bahsedip bi tahlil isteyşn bence. Diğer mamaları da kustuğunu söylüyorsunuz. Eğer alerjşsi varsa ona uygun bi mama verir.
Gaita tahlili yapıldı temiz çıktı ama alerji testi ayrı mi yapılıyor bilmiyorum buun devlete gidecem onun için evet mukus yani olmaya başladı

Anne sutu gün içinde taş çatlasa 50 cc alıyor canim gecen gun kabiz diye mamasina bit kere siringayla bir mamasina zeytinyagi damlattim. Ama.4 gün sonra oldu böyle acaba ondan olabilirmi
O değildir üstünde 4 gün gecmis

Her bebek de var canım çıkartmak çok faydalı, ben şimdi bunuda demeyim dedim korkuyorsunuz bazen de:)) zaten onu avuç için ile bastırmadan ovacaksın ovarak ortaya çıkıyor iki üç banyo sonrasında.. Çekmek çok tehlikeli ovarak yapılıyor lif veya herhangi sünger brnzeri şeylerlr de ovulmaz sadece avuç. İçi
Banyo yaparken ovuyordum ama öyle rastgele artık geçti herhalde şimdi istesem de olur mu

Canimnben bir yerlerde yanlış yapıyorum kaynanam haklı belki ben bakamıyorum bu çocuğa hastalıktan kurtulmuyor
Öyle düşünme bu düşünceni de eşinle sakin paylasma daha ne yapacaksın sen sadece sana biraz sıkıntılı bi bebek ras geldi kendini hiçbir konuda suçlama sen o bebegin sahip olacağı en mükemmel annelerden birisin hepimiz aynı şekilde bakıyoruz yavrularimiza ne biraz eksik ne biraz fazla. sabır kuzum sabır sen allaha olan inancını bırakma yeter o elbet güzel kapılar acar sana.

Bakmakla görünmüyor canim varsa hafif dairesel masajla cıkıyor zaten genellikle çok huysuz gazli bebeklerde oluyor.tıp anlamlandıramamış daha bu durumu oğlumda şahidim gazdan kıvranırdı kakayı fitille yaptirirdim.3. Ayda bu dikenler döküldü gaz yüzde 90 bitti yibe hafif vardi ama o da akşamlari olurdu.kızım 3 buçuk aylik.3.ayda kendini gösterdi dikenler daha önce yoktu.ama çok fazla var bitmiyor :)
Banyo sonrası zeytinyağı ile masaj yapıyorum bende öyle giydiriyorum ama rahatlasın diye diken niyetine değil yani bilmiyordum bu diken işini. Bundan sonra yapayım Bari. Tam olarak nasıl yapılıyor ayrıntılı yazabilir misin Canım

Öyle düşünme bu düşünceni de eşinle sakin paylasma daha ne yapacaksın sen sadece sana biraz sıkıntılı bi bebek ras geldi kendini hiçbir konuda suçlama sen o bebegin sahip olacağı en mükemmel annelerden birisin hepimiz aynı şekilde bakıyoruz yavrularimiza ne biraz eksik ne biraz fazla. sabır kuzum sabır sen allaha olan inancını bırakma yeter o elbet güzel kapılar acar sana.
Inşallah kuzukuzum insallah bugün devlete goturecem devletteki doktorlar daha notr oluyorlar bidedevletteki doktor gorsun

X