Alerji için gaitada gizli kana laktoz intoleransı için de başka bi maddeye bakılıyorGaita tahlili yapıldı temiz çıktı ama alerji testi ayrı mi yapılıyor bilmiyorum buun devlete gidecem onun için evet mukus yani olmaya başladı
Ben buraya tahlil sonucunu atsam anliyorsan bakar misin bakılıp bakilmadiginaAlerji için gaitada gizli kana laktoz intoleransı için de başka bi maddeye bakılıyor
Bu kadar kucuk bebege zeytinyagi verilebiliyor mu?1 çay kaşığı zeytin yağı vermenizi öneririm.genelde verdikten 4 saat sonra falan yapıyorlar.
Hadi bakalim ins.denk gelir canim o zmn.Canim bugün devlete goturecem her mamayi icemiyornki ki golden goad aptamil smada kustu hemde cok kötü kustu bebelac golda tam alınmıştı bu da böyle yaptı bu özel mamalar varmış eczacı bir arkadaş var onla konuştuk komşunun oğlu böyle hassas bebekler için rapor cikartiliyormus 2 sene ücretsiz aliyormussun değilse çok.pahaliymis bu mamalar
Cok tesekkurler rahatlattigin icin Koala anne.Canım senin 36 saat olmuş bizim bugün 7. Gündü artık müdahale ettim iki bez dolusu yaptı kabız falanda değil normal yaptı artık dayanamadım.... Normal endişelenme
Valla ben 1 aylıkken bile verdim :) ise de yaradı...yspacak bsiey yok.bende ilk korktum çevrem de herkesin verdiğini gördüm sonra doktora sordum ver dedi :)Bu kadar kucuk bebege zeytinyagi verilebiliyor mu?
Artık tahlillerde temiz çıkınca neden böyle oluyor diye sebeb arıyorum geceden beri düşünüyorum neden
Ben urfada taşıyorum burdaki çocuklara maşallah hasta olmuyorlar :) terlik tişört geziyorlar bu kış gününde.ama benim çocuk bronşitten iurtulamsdi.evden çıkamıyorum hasta olmasin diye.alisveris merkezine bile gidemiyorum terler hasta olur diye.aslında bu kadar dikkat etmeye de gerek yok.cunki sakınan göze çöp batıyor.ve çocuklar kanunlara sarıp buyuttugumuz için bagisikliklari çok düşük oluyor.ornek benimkiCanım soyle dusun cok afedersınıZde ne rezıl sartlarda buyuyen bebkler var annesı umursamayan yuzu gozu pis içinde yazık onlar hasta olmuyorda sen mıs gbı bakıtısundr emınım sennkı ıhmalın yuzundenmı hasta olacak kendını yıprarma nolr... hastalık bu zaman zamn hepımıze ugruyo malesef ama bebslerde daha bı telas yapıyoruz doğal olarsk... allahn ıznıylw gececek bu gunlere
Bunu söyledin mi peki laboratuvara verirken şu kadar dk geçti getirene kadar diye. Rabbim hayra çıkarsın da bi rahata kavuşun kuzum şu mübarek günün hürmetineSonuçlar temiz canim ama kaka ve istahsizlik durumu yine ayni acaba kakali bezi verdiğimizde laboratuara 45 dk yi gecmisti ondan mi tahlil sounuclarinda. Hata var temizse niye devam ediyor
Canım geçen sene taşındık Adana'ya kimseyi de pek tanımıyoruz öyle sağlık memuru falan bulamayız güvenilir. O yüzden hastane dedim. Hastanede yapınca geceden emzirmeme gibi bir durum söz konusu olur mu?Oğlumda sağlik memuruna yaptirmistik sünnetini adam isinin ehliydi hiç sorun olmadi.ben çıngırak salladim.amcasi bacaklarini tuttu çıngiraga odaklandigi icin sorun çikartmadi.ben biraz sogukkanliyim ayrilmadim yanindan.hastanede bandaj yapiyorlar o nedenle hastane tercih etmedim.yaptiracaksan acele et 2-3Ay ideal.3.aydan sonra hareketleniyorlar iyilesmesi zor oluyormus
Ben urfada taşıyorum burdaki çocuklara maşallah hasta olmuyorlar :) terlik tişört geziyorlar bu kış gününde.ama benim çocuk bronşitten iurtulamsdi.evden çıkamıyorum hasta olmasin diye.alisveris merkezine bile gidemiyorum terler hasta olur diye.aslında bu kadar dikkat etmeye de gerek yok.cunki sakınan göze çöp batıyor.ve çocuklar kanunlara sarıp buyuttugumuz için bagisikliklari çok düşük oluyor.ornek benimki
Canim bizimkide ellerini agzina goturuyo aç oldugundan degil zevk aliyolar bu durumdanBir emme sorunu da bende var. Bizim ufaklık dün gece nerdeyse hiç meme aramadı. Gece zorla ağzına vermeye çalıştım. Midesini bulandırdı. Sabah da kavga gürültüyle teptim ağzına. Bi rahatsızlığı Yok gibi. Hatta sinirlendiğimi görünce dalga geçer gibi yüzüme baktı güldü. Şimdi de sıpa ellerini ağzına tepmeye çalışıyo. Sen meme alma elini em. Bu nasıl iş ya.
Yok canim biz ozelde yaptirdik sunnete girmeden once bile emzirdim istedigin gubi emzir sorun olmuyo.Canım geçen sene taşındık Adana'ya kimseyi de pek tanımıyoruz öyle sağlık memuru falan bulamayız güvenilir. O yüzden hastane dedim. Hastanede yapınca geceden emzirmeme gibi bir durum söz konusu olur mu?
Orasını biliyorum da meme neden almıyooooCanim bizimkide ellerini agzina goturuyo aç oldugundan degil zevk aliyolar bu durumdan
Off bu durum cok can sıkıcıBir emme sorunu da bende var. Bizim ufaklık dün gece nerdeyse hiç meme aramadı. Gece zorla ağzına vermeye çalıştım. Midesini bulandırdı. Sabah da kavga gürültüyle teptim ağzına. Bi rahatsızlığı Yok gibi. Hatta sinirlendiğimi görünce dalga geçer gibi yüzüme baktı güldü. Şimdi de sıpa ellerini ağzına tepmeye çalışıyo. Sen meme alma elini em. Bu nasıl iş ya.
Yor ozaman biraz annesi uyumak isterse emer ozaman.Orasını biliyorum da meme neden almıyooooacıkmadı mı ya. İki damla süt girdi midesine. Şimdi de beni tepikliyo oyun oyna benle diye
Bir emme sorunu da bende var. Bizim ufaklık dün gece nerdeyse hiç meme aramadı. Gece zorla ağzına vermeye çalıştım. Midesini bulandırdı. Sabah da kavga gürültüyle teptim ağzına. Bi rahatsızlığı Yok gibi. Hatta sinirlendiğimi görünce dalga geçer gibi yüzüme baktı güldü. Şimdi de sıpa ellerini ağzına tepmeye çalışıyo. Sen meme alma elini em. Bu nasıl iş ya.