- 6 Ocak 2017
- 1.014
- 579
Bizim gaz sancıları bitti şükür zaten çok gazlı bi bebek değildi kızım dikenler çıktıktan bi 10 dk boyunca sırt üstü yatırmadım her koyduğun cani yanarcasına ağladı yavrum biraz gezdirdim öyle koydum rahatlamıştır insallah:)Can8mm dikenler çıkmadan önce ağrı olurmuş bebek rahatsız olurmuş.hatta gaz sancisi bile azaltılmış:)
Minik minik siyah kıllar sakal kılı gibi.zaten eline pütürlü pütürlü geliyor.yarın gönderebilirim ancak uyuyor şuan
Acaba niye oldu yavrucak ya soguk mu aldi bebekler usuttumude sik sik yaparlar canm peki anne sutu aliyormu gun icinde belki senin yedigin bisey bebege mushil etkisi yaomistr canm bizim kızda dünden beri çok yapar oldu bugün 5 kez yaptı civikti da demek ki yediğim bisey bağırsak hareketlerini hızlandırdı her emme sonrası yaptı nerdeyse normalde gün içinde 2 kez yapr.Sonuçlar temiz kuzum da bizim kaka durumumuz ve istahsizligim devam ediyor
Bizim gaz sancıları bitti şükür zaten çok gazlı bi bebek değildi kızım dikenler çıktıktan bi 10 dk boyunca sırt üstü yatırmadım her koyduğun cani yanarcasına ağladı yavrum biraz gezdirdim öyle koydum rahatlamıştır insallah:)
Tum bebeklerde varmi
Simdi ben baksam nasil anlayacagim
Valla koala anne her bebekte oldugunu soyledi bebeği dizime yatırdım sırtını açtım yaptım sende bebek yağıyla sırtına hafiften masaj yap canm ben basladigim gibi dikenler elime geldi böyle küçük küçük siyah kıl gibi şeyler.anlarsin zaten yanlız dikenler ciktimi çıkan yerlere yapmcaksın başka bölgelere geçesin hepsi tek seferde çıkmıyormuş zaten posta posta .bitermişTum bebeklerde varmi
Simdi ben baksam nasil anlayacagim
Bende ilk defa duydum çokta şaşırdım 2.cocugum ama hic duymadım daha onceBen baktim simdi sirtina bisey anlayamadim
Bugun de cok huysuz surekli agliyor
Ben buyuk kizimda boyle bisi yasamadim bilmiyorum bu olayi
Valla koala anne her bebekte oldugunu soyledi bebeği dizime yatırdım sırtını açtım yaptım sende bebek yağıyla sırtına hafiften masaj yap canm ben basladigim gibi dikenler elime geldi böyle küçük küçük siyah kıl gibi şeyler.anlarsin zaten yanlız dikenler ciktimi çıkan yerlere yapmcaksın başka bölgelere geçesin hepsi tek seferde çıkmıyormuş zaten posta posta .bitermiş[/Q
Allah Allah cok saskinim suan
Bende bakayim bi bakalim
Peki hic dokunmasak bisi yapmasak varsada kendiliginden gecer mi
Canm anne sutuyle bslenmelerde kaka sayısının fazla olmasi normal ama mamayla beslenen bebeklerde kaka sayısının fazla olmasi ve sulu olması anne sutu alan bebeklerin ki gibi sulu ve civik olması normal kabul edilmiyor benimm kizim sadece mamayla besleniyor kakasi daha kivamli ve sulu ve sık olmamaliCanım inşallah ciddi bi şey yoktur. Benim oğlumun sade çişli bez sayısı günlük 2 en fazla. Diğerleri hep kakalı. Ama ona rağmen kilo alımı iyi. Hiç sorun olarak algılamadım ben. Ben de mi götürsem acaba
Valla gece gece aklıma düştü ben de yaptim ilginç gerçektenValla koala anne her bebekte oldugunu soyledi bebeği dizime yatırdım sırtını açtım yaptım sende bebek yağıyla sırtına hafiften masaj yap canm ben basladigim gibi dikenler elime geldi böyle küçük küçük siyah kıl gibi şeyler.anlarsin zaten yanlız dikenler ciktimi çıkan yerlere yapmcaksın başka bölgelere geçesin hepsi tek seferde çıkmıyormuş zaten posta posta .bitermiş
Canimnben bir yerlerde yanlış yapıyorum kaynanam haklı belki ben bakamıyorum bu çocuğa hastalıktan kurtulmuyorDur senden kaynaklı değil hemen kendini suçlama
Sonuçlar temiz canim ama kaka ve istahsizlik durumu yine ayni acaba kakali bezi verdiğimizde laboratuara 45 dk yi gecmisti ondan mi tahlil sounuclarinda. Hata var temizse niye devam ediyor
canim sonuçlar temiz ama.kaka ve istahsizlik durumu aynen devam.artık.özel.hastanelerden soğudum resmen para tuzağı parayı gectim bisey bildikleri yok.valla. bugün bir bucuga devlete randevu aldım oraya goturecem tek.doktorla sınırlı kalmak istemiyorumCanım ne dedıler pekı
Istahsizligini gectim canim.her mama dan sonra ben daha gazını çıkarmadan gurultulu ve sulu kaka yapıyor sonuçlar temiz ama hala devamIyı ciktı di mi?Gözun aydin canim
Cogumuz ayni donemlerden geciyz bence.Az once bende emmeyince uykuda emzirdim.
Kuzum ben mama da degistiremiyorum bu mamaya alsmasi.bile çok.zorlu bir surecti aptamilin anti reflusunu smayi golden.golt denedim hep.kustu.kustukca biberonu almadiBI bebelac a rahat kabul.etti şimdi ne yapacam bilmiyorum bu özel manalar varmış raporlu devlet karsiliyormis bugün devlete gidecem bakalım doktorla konusacam rapor için değilse bu özel mamalar çok.pahalı ki bebelac in 900 gramina 80 tl veriyorumtesaduf mu bilmem ayni bebelacta bize ishal yapiyo bole mukus gibi seyler oluyi icinde takip ediyrm ben.aptamilde yapmiyo.ve bu aralar mamayi yemek istemiyo ne bebelac me aptamil deli olcam.3 ayimiz doldugbi dahaki gidismzde ek gidaya baslayalm dicem bana kalsa simdide baslarm cunku yoğurt verdim bi cay kasigi kadar kasign ucuyla deydire deydire onlari yedi bitince agladi bile.dr a sordum neden mama yemiyor diye cani sikiliyodr dikkati dagiliyordr falan dedi sacmaladi gibi geldi bana.yarin burdaki dr a gidicem bi bakalm ona dicem ek gida gecisi baslayalm diye bakalm ne dicek.
Anne sutu gün içinde taş çatlasa 50 cc alıyor canim gecen gun kabiz diye mamasina bit kere siringayla bir mamasina zeytinyagi damlattim. Ama.4 gün sonra oldu böyle acaba ondan olabilirmiAcaba niye oldu yavrucak ya soguk mu aldi bebekler usuttumude sik sik yaparlar canm peki anne sutu aliyormu gun icinde belki senin yedigin bisey bebege mushil etkisi yaomistr canm bizim kızda dünden beri çok yapar oldu bugün 5 kez yaptı civikti da demek ki yediğim bisey bağırsak hareketlerini hızlandırdı her emme sonrası yaptı nerdeyse normalde gün içinde 2 kez yapr.
23 aralikdogumlu canim evet bu kaka olayindan önce yaklaşık. Bir haftadır alttan sürekli gaz.çıkarıyordu normalde alttan gaz çıkaran bir bebek değildi.ondan olabilir.mi peki nasil gecti ishali canim gün sürdü evet benim.kizmda biberonu almıyor bugün aksamdanberi siringayla mama veriyorum tabiyarısını alıyor mamanin yarısı ağzının kenarından.akıyordu nidr kakasini yaprken kıpkırmızı oluyor ondan sonra gürültülü yapıyor kakayiCanım biz 18 aralık doğumluyuz senin kızın ne zaman doğdu gecen haftaya kadar benim kızım da her beze kaka yapıyordu hatta kayınvalidem bebek ishal normal çocuk bukadar sık kaka yapmaz diyodu günde 7 8 kez kaka yapıyodu bu hafta 3 e 4 e indi gazla alakalı olabir mi canım iştahı ve ishali ben ona bağlamıştım çünkü gazı olduğu için hem ememiyor hem de çok fazla ıkındığı için ishal oluyodu(
Bakmakla görünmüyor canim varsa hafif dairesel masajla cıkıyor zaten genellikle çok huysuz gazli bebeklerde oluyor.tıp anlamlandıramamış daha bu durumu oğlumda şahidim gazdan kıvranırdı kakayı fitille yaptirirdim.3. Ayda bu dikenler döküldü gaz yüzde 90 bitti yibe hafif vardi ama o da akşamlari olurdu.kızım 3 buçuk aylik.3.ayda kendini gösterdi dikenler daha önce yoktu.ama çok fazla var bitmiyor :)
canim sonuçlar temiz ama.kaka ve istahsizlik durumu aynen devam.artık.özel.hastanelerden soğudum resmen para tuzağı parayı gectim bisey bildikleri yok.valla. bugün bir bucuga devlete randevu aldım oraya goturecem tek.doktorla sınırlı kalmak istemiyorum