2017 Aralık Anneleri

Ins.canım.Sutu bitiremedikleri icin uretim de olmuyr tabi.Cis bariz sekilde azaldi:KK43:Kac kilo geliyr simdi senin bebis?
Benimki kıyafetlerle 5800-5900geliyor
Bizim tartıda değiştiği için
300azaltıyorum 5600 bekliyorum
Zaten 2850 doğmuştu
Geçen ay da 4800dü
Bi 800gram almıştır inş

Tmm canım.Cok guzel olur ins.Yazin da orda msnz?
Evet canım yaz-kış buralardayız hep
Ailelerin yanına gidiyorduk 1ay falan
Ama bu sene gitmeyiz bence
Gitsek de 1 hafta falan
Evde daha rahat ederiz
Bi de yazın zaten tatil zamanı
Buralar daha güzel

Kizlar ya kizimin kakasi sulu ve puturlu 2 kere öyle yapti bugün ısstahi da yok ishal mi acaba

Ins canim.bizim ortopedi duzelir atele gere kalmaz dedi.tamamen oturmasi 6 ayi buluyo genelde zaten dedi.atellik bi deger dedi ama.sen ortopedinin dedigini dinle.cocuk doktorlarinin bransi degil sonucta bu.bizim cocukcu degeri dusuk gorunce bundan sonrasi ortoledinin isi dedi direk yonlendirdi.ama bu cift bez bizi mahvetti.kipkirmizi kizimin alti havada almiyo.her seferinde yikiyorum altini ama insallah duzelir.
Canm bizimki de pisik oluyor amanbem bepanthan kullanıyorum her alt değiştirmede bide 2nsaate bir.mutlaka bez değiştiriyorum sizin değer kaçtı da atellik ddi canim

Kuuzmm boğazı ağrıyor olabilir.benim oğlumda hasta olmadan önce öyle yapmıştı.ne emmişti ne kaşıkla kabuk etti ne biberonu kabul etti.bir doktora götür istersen ciğerlerini bir dinlesin.insallah biseyi yoktur kuzum .Ama beslenmiyorsa vardır nedeni.
Canim pazartesi geldik doktordan bisey yoktu dün oglen başladı

Hava iyi olsa da soğuk alıyorlar.hele benim oğlum en ufak bir havadan hemen hasta oluyor.:kızgın: terledi mi peki hiç.ter hemen hasta ediyor benim oğlumu
Yok kuzum terlemedi.ama pazartesi 2 3 saat carsidayduk öğlenden sonra ortopediciyi bekledik o esnada carsida biraz dolastik ama bebek arabasının icinde ana kucagindaydi kapalıydı bebek arabasi güneşte vardi sicakti hava ordan mi ki aldı soguyu

Kizlar sırt dikeni diye bisey duyan oldu mu kizim hastaydi her yerine zeytinyaği masaji yaptim sirt dikeni çıkti elime elime batti birde cadi otu icirdim 1 kasik bugun kabizdi kivraniyordu 20 dakika sonra kakasini yapti bu otu duyab var mi
Canım ben uyguladım 3.kızımda duymuştum onada yapmıştım bunada yaptım yavaş yavaş elle ovmak lazım banyoda evet ele batıyor eğer sert veya kuru yapılırsa ya da elle çekilirse ağda gibi canı yanar çok sakıncalı öyle yapmak, bebeğin bizim bitti avuç. İçi kadar dı onlar bitince rahatladı çıkartmak çok faydalı

Dogum yapalı 74 gün oldu ve 40 tan sonra 3. Kez relg geliyo galiba bugün yine leke gördüm 34 gunde 3. Kez of doktora gitmeliyim sanırım böyle bisey yaşayan var mı.40 tan 1 hafta sonra oldum sonra 10 gun kadar sonra yine oldum simdi tekrar :KK43:

K Koala_anne canımım bebeğinin göz altı dudak çevresi mordu.rengi de sapsarı oldu zaten kandırdı kan damlası kullanıyorduk.ama sanırım kansızlığı arttı.doktorubu aradım evet kansizdir test yaptırıp bana yollayın dedi.sabah lan aldırmaya gidicez :KK43: senin başına geldi mi hiç böyle bişey

]A acisi 60 b acisi 55 mi.olmalı canim
Internette baktim oyle yaziyo.43 ler falan kotuymus.ortopedi bana cift bez falan bagla demedi.duzelir dedi korkulacak bisiy yok dedi.cocuk doktoru dedi cift bez bagla.oda desi gecer bu degerleregore duzelir dedi.hepimizin duzelecek allahin izniyle.gece yatinca bacak arasina bisiyler skistiriyorum.gunduz icinde kanguru alacam.sen aldin mi canim[/QUOTE]
Kanguri aldım civilden canim.da.hic kullanmadim

X