Benim evde saç yumakları geziyor cano yaa aynı durumdayızay bu bebileri nasil eglendircez yaa.anamda gitti kaldım yalniz esimin yollarni gozler oldum.oyun halisina koyuyorm ordan ana kucagina biraz vizgi film aciyrm renkli dikkatni cekiyo muzik aciyrm oynuyrm karsisinda cok cabuk sıkılıyo hersyden kucakta olsun gezsin istiyo.su havalar isinsa dolstrsam biraz o bile yetecek cok fenalardym evi pislik goturuyo yaaa
Gitme sen ya,bebeklisin kusuruna bakmasınlarSagol cnm aksamda bı gtmek lazım hıcte sevmem cenaze ewıne gtmeyı
Yok canımKızlar dogum parasınin yattigina dair mesaj esime gelmis:)Onlar cekebiliyr mu?
İlk uyandığı zamanlarda daha mutlu olduğu için sesler çıkarıyor şükür kicanim ses önemli degil önemli olan sana tepki verecegi sesler çıkarması icini ferah tut.
Canım hiç aramıyor zaten çarşafıCarsafa alistirmasaydin keske onu unutmuyorlar hep.istiyorlar daha kücük unuttur sen.çarşafi akli erdikce alısır.zaten 5 6 aydan sonra gaz gecer uyku egitimi verebilirsin gazi olmadigi icin.dis cikarma döneminde de yesil sogan ve soguk havucla uyku düzenini bozmadan atlatmistik ama çarsafi.unutturmassan uyku egitimi vermrn zor olur.cok fena bunlar cok akillilar.aliskanliklarini kolay kolay birakmazlae
Gitme sen ya,bebeklisin kusuruna bakmasınlar
Yok tatlım eşim çok geç geldiBenim icimden gelmiyor k.valideyi cagırmak.Gelmez de ztn. Onlar rahatinı dusunuyr.Gaz,emme problemlri bi gecse cok güzel olacak her sey.Kimseye ihtiyacımız olmayacak o zmn.Az once minigim emerken uyudu ben de uyuyayim dedim.Once buyuk kızim geldi biseyler istedi,sonra esim bebebgi almıs gelmis hıckırık tuttu diye:)Uyku muyku kalmadi tabi.Insan kıziyor ama onlarsız da hayatin tadı olmaz.Allah basimizdan eksik etmesin eslerimizi.Siz naptiniz canim gezme isini?Gittiniz mi?
Kızlar dogum parasınin yattigina dair mesaj esime gelmis:)Onlar cekebiliyr mu?
Tamam canimYok canım
Senin gitmen lazım
Ben gittim geçen hafta aldım
Nasil digerini canim?Iki para mı yatyr?Pttye senn adına yatıyo sen cekıyosun. Dıgerını esın cekebılır
Bizimki gecenki maceradan sonra korksam da gezmek istiyorum bazen.Ev cok sıkıcı geliyr.Edremit merkezde msn canim sen?Yazlari cogunlukla orda oluyrz biz deYok tatlım eşim çok geç geldi
İptal ettik
Bi yandan da sevindim
Hiç hazır değilim
Çok korkuyorum :)
Ama bu ilk adımı atmam lazım
Yoksa eve tıkılıp kaldık :)
Benim de öyle canımBilmiyorum ki canım. Ne yapmak gerekiyor?Ceviz yiyorum ben her gün. Ilk 2 ay cok iyiydi.Bu ay emmiyr ztn.5 dakika anca.
Aynen canımBizimki gecenki maceradan sonra korksam da gezmek istiyorum bazen.Ev cok sıkıcı geliyr.Edremit merkezde msn canim sen?Yazlari cogunlukla orda oluyrz biz de
Arkadaş çok bekletme, geri alıyorlar dedi banaTamam canim
Ins.canım.Sutu bitiremedikleri icin uretim de olmuyr tabi.Cis bariz sekilde azaldiBenim de öyle canım
Yarına randevu aldık bakalım
3 aylık oluyoruz
Çok çabaladım,inş boşa çıkmamıştır
Evde tarttığımdan 300gram eksik çıkıyor normalde
Bakalım tahmin ettiğim kiloda mıyız
Sütüme de bişiler oldu yine
Tam bitirmediği için
Sütü bol olanları kıskanıyorum artık :)
Bende hep bi yetti mi yetmedi mi
Çiş yaptı mı
Bize süt parası yatmıyor canımNasil digerini canim?Iki para mı yatyr?
Bugun gideyim o zmn canimArkadaş çok bekletme, geri alıyorlar dedi bana
Bize mesaj gelmemişti daha
Sanırım çoktan yatmış sizinki
Almayınca mesaj geliyormuş
Bir an önce git al canım bence
Geri gitmesin
Tmm canım.Cok guzel olur ins.Yazin da orda msnz?Aynen canım
Merkez
Gelirseniz haberleşelim
Tanışırız
Sevdim ben seninle muhabbet etmeyi
Bebişler bebek arabasında uyurken bi kahve bile içeriz :)