2017 Aralık Anneleri

Sac kurutma makinesini aç beslerken benimkide ayni seninki gibi reddediyor. Memeyi agzina verince sinirleniyor sac kurutma sesi ile uyutuyordum zaten beskerkende sac kurutma aciyorum.
Bu ay full saç kurutma mak açtık zaten canım
Memeyi benimki de tutmuyor
ÖZellikle akşama doğru her beslenmede saç kurutma açıyoruz
Çarşafta sallarken de açıyoruz
Rahatlatıyor bir nebze
Benim dünkü hatam o kızgınkem kucağımdan bırakıp çok ağlayınca da karanlık odaya götürmem oldu
Ne yapacağımı şaşırdım artık
Kendine, boğazına, midesine yazık

Kuzum bebeğinin sütünle birlikte senin güzel düşüncelerine de ihtiyacı var. Bebekler annelerinin streslerini fazlasıyla hissediyor. Öncelikle kendini motive etmeyi dene. Olur mu?
Güne çok güzel başlıyoruz zaten
Ama akşama doğru uyuyamadıkça gerilim artıyor
O streslendikçe biz de stresleniyoruz
Ama doğru diyorsun
Bizim hislerimizi hissederlermiş
Sakin kalmaya çalışıcam artık

Haklısın canım gece tehlikeli. Azıcık şekerli su versen. Bizde işe yaradı. Rahatça uykuya dalmıştı kuzum. Belkş sizde de işe yarar
Bir dahaki krizde deneyebilirim
Doktor da çok çok ağlar durmazsa diye fitil yazmıştı ama almadık
Ne gibi bişey ki o
Ağrı kesici gibi mi ki, sakinleştirici gibi mi ki
İnternetten bakacaktım ne olduğuna da doktorun yazısını okuyup da ilacın adını anlayamadık

Evet bakıcı ayarladım komşumuz bakacak. Başka bakacak bir akrabam yok. Kalktım süt sağıyorum oğluma. Aslında iş yerim yakın öğlenleri gelinebilir ama oglen arası diye bir kavram yok yemeğini yiyen isine davam ediyor. Nasıl olur bilmiyorum hiç nasil yapariz nasil ederiz.

Yazdıklarini cok zevkle okuyorum Zeynepcim.Cok icten yaziyrsun.Cok kucuk ama alısir annesi,uzulme.
Inşallah alisir ve sorun cik.az. bazen biberonu tutuyor bazen tutmuyor. Dün denemistim tutmamıştı mesela. Gecen hafta tutmusti. Biberonlar avent. Belki benim kokumu aldigindan tutmuyor. Umarım çok ağlamaz ve mutlu zaman geçirir. Inşallah hiç bakan kişi severek kanı kaynayarak bakar. 6 da uyandım süt sagmak için. Sonra kahvaltı yapıp çıkarım.

Hep yastikla yatiriyorum canim dönüşümlü sag sol yatiryorum gece gündüz de yanindausam sirt üstü yatiriyorum benim hatam beslenmeden hemen sonra gazını çıkarmak o zaman bide şu su içme olayına alisamadik içtiği suyu geri.cikariyor

Bundan sonra 2 saate BI sagacam kuzum ama sagdigima degmiyor işte sut ciksin diye 1 saat makineyle savaşıyorum çıkan da yaş çatlasa iki gogsumden 20 cc oluyor 6 7 saat bekletecem ki 40 50 cc ciksin

Bişey olmaz canım Allahın izniyle.... Emzirmen çok güzel sık sık emzir kuzum az olduğunu düşünsen bile emzir sende bebeğinde rahatlar
Kuzum sık sık emziremiyprum ki ya emzirecem sutum az geldiğine yavrum açlıktan ağlayacak ya da mama verecem mama ve sutu arka arkaya verdigim zaman da kusuyor

Kuzum beengin niye bu kadar çok kusuyor yazık.minige benim kiz kusarken kıpkırmızı.Oluyor aglamaktan belli ki boğazı falan tahriş oluyor doktora gosterdin mi kusmamasinicin.bitkisel surup var verir belki

Aman dıkkat et cnm bakıcoya bude allah sabır kolaylk versn ewladını bırakıp gtmek zor olr

Canım bu kadarmydı ıznın nrmalde dahs fazla degılmı

Koalam yavrumu çocuk doktoru na götürdüm . Sakın güneşe çıkarma d vit ı verme dedi. Maşallah bi sıkıntı yok dedi. vermiom bende .valla bilemedim ben bu isi
Demedin mi zaten vermiyordum onunla ne alaka e güneş şart ay neden öyle dedi yavrum

Canimm hayırlı olsun l..stres olma başlanması gerekiyor.ha 1 ay sonra ha şimdi.sunu düşün çalışıp kendi paranı kendin kazanıyorsun.bunun keyfi çok başka.benim annemde öğretmendi bizde bakıcı da büyüdük 3 kardeşiz.inan hiçbirşey olmadi :) annemi sevmiyor muyuz çok seviyoruz :) güvenli bağlannmadık mi bağlandık :) çalışan annenin çocuğu bakıcı da olacak...yapacak hiçbirşey yok.hem biraz evden uzaklaşmak senin içinde iyi olacak.işten gelince çocuğunla daha kaliteli zaman gecireceksin emin ol buna...

Canım benim yaa son cümlen bitirdi........

Canım benim ben halen sallıyorum dün tam bi kabusdu kızımla birlikde ağlama atağı geçirdim gece 11 gibi bi başladı ağlamaya ama susmuyor çatlayacak sandım ne yaptıysam susmadı meme kabul etmiyor sesi kısıldı o ağlıyor artık ben ağlıyorum koptu sinirler gece oldu 3... 3 numara kızımda uyandımı salla ayağında diyor bende nen nen istiyorum diye başımda ağlıyor ama bina inledi.... Eşim ufağı ayağına aldı ben 3 numarayı sabah 5 e yakındı uyuya kalmışız, sabah 7 buçuğa doğru en ufak bi uyandı ama nasıl altına dolduruyor böyle bi ses yok dedim heralde dünyaları altına dolduruyor ohh beee dedim altını bi açtım avuç içini doldurmaz yani bişey yapmamış ama bir gaz çıkardı içi boşaldı yavrunun resmen ve şuan yeni uyudu ama halen kaka yok 4. Günümüz... Ve ben uyuyamam çünkü ev işleri beni bekler...... Ve tabiki halen ayağımda gözleri şişti ağlamak dan....

Eklentiler

• 1519889366264-1454955607.jpg
    27,7 KB · Görüntüleme: 59
Canm bebegin kokuna cok alışmış ondan olabilir bizim kız ağladığı zaman kucağıma alıp göğsüme yatirdigim zamn hemen susuyo ama eşim de hiç susmadan ağladığını farkettim.

Biz 75 günlük olduk sabırla bekliyoruz ama gazı azalmışa benzemiyor hatta bazen artıyormuş gibime geliyor. Kızımın 3.ay dolunca bitmişti ama oğlusun geç bitecek galiba. Var mıdır gazı biten Bebek acaba?

Bu kadr erken dis çıkarabiliyor mu bebekler dış
Benim en büyük kızım 3,5 aylık dı iki alt dişi tam çıkmıştı nerdeyse ama bu nadir bi durum 4.850 doğduğu için gelişimi önden gidiyordu ama bazı bebeklerin diş çıkarma serüveni 1 ay 2 ay sürebilir çok sinir bozucu bi süreç ama bi o kadarda keyifli... İlk dişin ucu gözüktüğünde sürekli parmağınızı ıssırtıyor insan izini görmek içini. Ama çoğunlukla 4 aydan önce çıkarmazlar şimdi başlar 1 ay sonra çıkartırlar ha deyince çıkmıyor ve o dişin kemikden uzama yolculuğu bildiğiniz diş ağrısına yakın o yüzden canları yanıyor yavrularınybütün mızmızlıkları iştahsızlıkları bundan kaynaklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…