- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
Kuzum çok zor bu işler gerçekten çok.....Kuzum sık sık emziremiyprum ki ya emzirecem sutum az geldiğine yavrum açlıktan ağlayacak ya da mama verecem mama ve sutu arka arkaya verdigim zaman da kusuyor
Biberonu baskasi versin diyorlar ya sıkıntı cıkmaz canım merak etme.Cogu zamanıni uykuda gececek zaten.Buyuk kızımi ben 2 aylıkken bırakmıstım.Iyi mesailer:)Inşallah alisir ve sorun cik.az. bazen biberonu tutuyor bazen tutmuyor. Dün denemistim tutmamıştı mesela. Gecen hafta tutmusti. Biberonlar avent. Belki benim kokumu aldigindan tutmuyor. Umarım çok ağlamaz ve mutlu zaman geçirir. Inşallah hiç bakan kişi severek kanı kaynayarak bakar. 6 da uyandım süt sagmak için. Sonra kahvaltı yapıp çıkarım.
Yok olmaz canım halen ayağımda benim kız.... Sadece bebeği direk yastıkla dizlerinin üstüne yatırma canım benim gibi bişey ser... Bayılacağım birazdanK Koala_anne ya kizim dizimde sallayinca sakinlesiyor uykuya dalıyor bazen 2 saat saalladigim oluyor abartisiz kemiklerine zararı olmuyordur dimi
Süpurge sesinden basım agrıyr valla.Cok kotu seylere alıstryz biz bu minikleri.Az once tek basima ana kucaginda bagiris cigiris uyuttum.Oyy bizimki de çok masraflı
Gerçek saç kurutma sesinde sakinleşiyor çoğu zaman
İstisnalar hariç
Bu ay çok çalıştırdım
Faturayı merak ediyordum da dünkü krizinden sonra merak etmiyorum sürekli açabilirim
Aklıma geliyrsun inan Nilgün tek basina nasıl bakiyor ki acaba diyorum.2.sınıf canım..O yavrumu cok ihmal ediyorum.Babasi ilgileniyr onunla.Hatta bazen minik uyumadiginda esim de bana yardim ediyor,iyice yalnız kalıyr.Sevindim canım
Çocuklarımız iyi olsun da
Ben de artık bana yardıma biri gelse diye bakıyorum
Bütün günü ayakta geçiriyorum
Kustu diye alarmı erkene kurdum ama yorgunluktan duymamışım
Normalde en ufak sese uyanan ben şimdi alarmları duymuyorum
Büyük okula gidiyordur zaten değil mi
Kaçıncı sınıf canım?
Gazı cıkmayınca dedigin gibi sabah cok rahatsz oluyrlar canım.Yok canım uyurken çıkaramıyorum ben
Uyanıkken sallıyorum hafif güzel çıkarıyor da
Hatta şimdi de emdi babasına verdim
Çıkaramadı o da
Sabaha hep karın ağrısı bunlar
Gece de ondan uyanıp duruyordur zaten
Kuzum nerdeeee..... Büyük kızım zaten okul okuldan sonra dershane sonra ev 1 saat sonra antremana derken geliyor duş alıyor bişeyler atştırıp ödevler testler derken ona nasıl kıyayım bu dönem onun için sıkı lise sınavı var anlıyacağın malesef yok keşke olsa eridim....Ikı lokma bısey yeseydın keske tabı kotu olr mıden cnm ya bı yakınn yokmu gelebılecek dınlenmen lazm senın. Buyuk kac yasnda ıfak tefek gaydası olmazmı bule durumlarda
Yavrum ya.Ne guzel uyuyr masallah.Biz de az once aglastikCanım benim ben halen sallıyorum dün tam bi kabusdu kızımla birlikde ağlama atağı geçirdim gece 11 gibi bi başladı ağlamaya ama susmuyor çatlayacak sandım ne yaptıysam susmadı meme kabul etmiyor sesi kısıldı o ağlıyor artık ben ağlıyorum koptu sinirler gece oldu 3... 3 numara kızımda uyandımı salla ayağında diyor bende nen nen istiyorum diye başımda ağlıyor ama bina inledi.... Eşim ufağı ayağına aldı ben 3 numarayı sabah 5 e yakındı uyuya kalmışız, sabah 7 buçuğa doğru en ufak bi uyandı ama nasıl altına dolduruyor böyle bi ses yok dedim heralde dünyaları altına dolduruyor ohh beee dedim altını bi açtım avuç içini doldurmaz yani bişey yapmamış ama bir gaz çıkardı içi boşaldı yavrunun resmen ve şuan yeni uyudu ama halen kaka yok 4. Günümüz... Ve ben uyuyamam çünkü ev işleri beni bekler...... Ve tabiki halen ayağımda gözleri şişti ağlamak dan....
Sorma uykusuzluk insanı yıpratıyor gerçekten dün bende sinirlerim yıpranınca hifa sus artık diye biraz sesim yükseldi sonra iyice ağladım suçluluk danYavrum ya.Ne guzel uyuyr masallah.Biz de az once aglastikUykusu var,kıyameti kopariyr.Baba ise gitti,carsafla sallayacak kisi yok tabi.En son sinir ve caresizlikle ana kucagini biraz hizlıca salladim,yuksek sesle pis pisledim,hatta uyu artik diye bagırdim Uykusuzluk mahvediyr insanı.Sinirlerime hakim olamiyorum bazen.
Dogru canım.Allahım sabir versin ins.Hakikaten ya hic bisey yemedigimiz halde bu minikler gaz bombası:) Usuyorlar mi acaba?Sorma uykusuzluk insanı yıpratıyor gerçekten dün bende sinirlerim yıpranınca hifa sus artık diye biraz sesim yükseldi sonra iyice ağladım suçluluk danyavrular yaa ağızları var konuşamıyorlar ki anlatsınlar ... Eşimde diyor gaz yapacak şeyler yrmiyorsun gazı var bari ye iyi beslen her şekilde gazı var nasılsa diye.. Nasıl cesaret edeyim gazlı bebek çok zor canım karın ağrısından uyumuyor bu yavrular seni çok iyi anlıyorum....
Valla kuzum üşüdüklerini zannetmiyorum çünkü hepimiz dikkat ediyoruz bence gazlı bebek ne yaparsan yap değişmiyor benim ilk kızımda 6 ay çektim... Etmesek ne olurlar ki acaba düşünemiyorum :) dikkat etmeyen annelerin annelerin bebekleride gık çıkarmaz eminim buna:))Dogru canım.Allahım sabir versin ins.Hakikaten ya hic bisey yemedigimiz halde bu minikler gaz bombası:) Usuyorlar mi acaba?
Dedim zaten vermiodum Die. Ama ay ne bilim irak asıllı jbi doktor du. Tam turkce bilmiodu. Olan paramà oldu. Nbelki deDemedin mi zaten vermiyordum onunla ne alaka e güneş şart ay neden öyle dedi yavrum
Kuzum nerdeeee..... Büyük kızım zaten okul okuldan sonra dershane sonra ev 1 saat sonra antremana derken geliyor duş alıyor bişeyler atştırıp ödevler testler derken ona nasıl kıyayım bu dönem onun için sıkı lise sınavı var anlıyacağın malesef yok keşke olsa eridim....
Yok olmaz canım halen ayağımda benim kız.... Sadece bebeği direk yastıkla dizlerinin üstüne yatırma canım benim gibi bişey ser... Bayılacağım birazdan
Valla kuzum üşüdüklerini zannetmiyorum çünkü hepimiz dikkat ediyoruz bence gazlı bebek ne yaparsan yap değişmiyor benim ilk kızımda 6 ay çektim... Etmesek ne olurlar ki acaba düşünemiyorum :) dikkat etmeyen annelerin annelerin bebekleride gık çıkarmaz eminim buna:))
evet cikartabliyms 3 4 aylikken cikartabiliuolrms ama normali tabi 6 7 aylarda erkenlerde beni bulduBu kadr erken dis çıkarabiliyor mu bebekler dış
oylede yaparim canim bizim evlerde cok sicak oluyo ince giydryrm gece somdi yine terli.erkek bebkler cok terliyoCanım bizimki de terletiyo. Yastığın üstüne penye battaniye serip öyle bırakıyorum çocuğu. Hiç terlemişyo
aaa deneyeyim onu.aksam actim muzik resmen oynadim karsisinda yesin diye kucagimda gezdrdim neler yaptim zorla biraz yediSac kurutma makinesini aç beslerken benimkide ayni seninki gibi reddediyor. Memeyi agzina verince sinirleniyor sac kurutma sesi ile uyutuyordum zaten beskerkende sac kurutma aciyorum.
Kaçıncı aydan sonra normale döneriz kiSüpurge sesinden basım agrıyr valla.Cok kotu seylere alıstryz biz bu minikleri.Az once tek basima ana kucaginda bagiris cigiris uyuttum.
:)) bizimki baska sarkiyi sevmiyo bi o zumba yedi beni onunla hep o degstrnce mizildaniyo hemen :))):) ağladiginda onu mindere yatiriyorum.erik dalini aciyorum.ben oynamaya baslayinca kahkaha atiyor ağlayan bebek.:))