- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
nettede var supurge sesi onuda istemiyo mu :))Muzigi de denedim canım.Grcek supurge sesi istiyr:)Onu da uzun sure calistmaya korkuyrm,patlar bi de
mamadan biraz gecince ver suyu bebekler suyu sevmiyo maalesef sen ver gider ona az fa olsaHep yastikla yatiriyorum canim dönüşümlü sag sol yatiryorum gece gündüz de yanindausam sirt üstü yatiriyorum benim hatam beslenmeden hemen sonra gazını çıkarmak o zaman bide şu su içme olayına alisamadik içtiği suyu geri.cikariyor
Seni zaten hiç düşünemiyorumCanım benim ben halen sallıyorum dün tam bi kabusdu kızımla birlikde ağlama atağı geçirdim gece 11 gibi bi başladı ağlamaya ama susmuyor çatlayacak sandım ne yaptıysam susmadı meme kabul etmiyor sesi kısıldı o ağlıyor artık ben ağlıyorum koptu sinirler gece oldu 3... 3 numara kızımda uyandımı salla ayağında diyor bende nen nen istiyorum diye başımda ağlıyor ama bina inledi.... Eşim ufağı ayağına aldı ben 3 numarayı sabah 5 e yakındı uyuya kalmışız, sabah 7 buçuğa doğru en ufak bi uyandı ama nasıl altına dolduruyor böyle bi ses yok dedim heralde dünyaları altına dolduruyor ohh beee dedim altını bi açtım avuç içini doldurmaz yani bişey yapmamış ama bir gaz çıkardı içi boşaldı yavrunun resmen ve şuan yeni uyudu ama halen kaka yok 4. Günümüz... Ve ben uyuyamam çünkü ev işleri beni bekler...... Ve tabiki halen ayağımda gözleri şişti ağlamak dan....
Benimki susmuyor nettekilerlenettede var supurge sesi onuda istemiyo mu :))
Hamakta uyumuyor mu canımYavrum ya.Ne guzel uyuyr masallah.Biz de az once aglastikUykusu var,kıyameti kopariyr.Baba ise gitti,carsafla sallayacak kisi yok tabi.En son sinir ve caresizlikle ana kucagini biraz hizlıca salladim,yuksek sesle pis pisledim,hatta uyu artik diye bagırdim Uykusuzluk mahvediyr insanı.Sinirlerime hakim olamiyorum bazen.
Bizimki de çok terliyo. Aşıdan dolayı 3 gün yıkanmasın dedi hemşire. Dün aşı oldu. Bugün koku düştü çocuğaoylede yaparim canim bizim evlerde cok sicak oluyo ince giydryrm gece somdi yine terli.erkek bebkler cok terliyo
Bence saçmalamış canım yaa zaten kullanmadığın şeyi nasıl bırak verme der komik... İyice bi araştırsaydın yavrum yaa şu dr işini tüh üzüldüm vallaDedim zaten vermiodum Die. Ama ay ne bilim irak asıllı jbi doktor du. Tam turkce bilmiodu. Olan paramà oldu. Nbelki de
.eşim abartma artık Dio ama bilemedim . Vermeyince içim d erahat etmiö damlayii
Diğerlerinde biz zorla verince boğazına kaçırdığı için kusmuştu canımKuzum beengin niye bu kadar çok kusuyor yazık.minige benim kiz kusarken kıpkırmızı.Oluyor aglamaktan belli ki boğazı falan tahriş oluyor doktora gosterdin mi kusmamasinicin.bitkisel surup var verir belki
Maşallah sanaYok olmaz canım halen ayağımda benim kız.... Sadece bebeği direk yastıkla dizlerinin üstüne yatırma canım benim gibi bişey ser... Bayılacağım birazdan
Keşke canım yaa valla çok isterdim yakın olmayı.... Komşular hep 60 yaş üstü iki kişi var yaşıma yakın ama onlarında küçük çocukları var kimseye de güven olmuyor ki anlıyacağın Allah dan başka yardım dileyeceğim kimse yok... Dediğin gibi Rabbim kimseye muhtaç etmesinAy keske yakın olsakta byle durumlarda brbrmızı ıdare etseko kadr zorkı allah kmsey kendnden baskasına muhtac etmesın bı amne hasta olnca eeın butun sıstemı cöküyo keske kıymetımız daha cok bılınse.. bımkomsun ykmu cnm samımı oldugun
Amiiiiiiiiiin inşAllah kuzum cümlemize❤Masllah kuzuya nazar degmesın rabbım bu sabilerin hakkı ıxın gux kuvvet bersın sana ınsallah kolaylıklar versın
Sağol teysezi❤ şimdi uyandı ne anladım ben bu uykudan:))Maşallah sana
Uyurken ne kadar masumlar :)
Yok annem asla değilsin:)) ayak da gezdirmekde iyi değil kalçamın sol tarafı ayağıma kadar çekiliyor belim kopuyor... Geçecek canım en fazla 6 ay sonra sı çok çok keyifli :))Seni zaten hiç düşünemiyorum
İyi yetişiyorsun
Yetişemesen ne yapacaksın dimi
Yalnız değilim o zaman
Bende bir sorun var ben yapamıyorum diye üzülüyorum
Çok ağlayınca o kadar kötü hissettim ki kendimi
Sakinleştiremedim diye
Benimki de ayağa alışsa keşke
Çarşaf ancak sakinleştiriyor
Onda da uyumuyor
Geçecek dimi bu zor zamanlar
Eğlenceli kısma ne zaman geçicez :)
6 ay mıValla kuzum üşüdüklerini zannetmiyorum çünkü hepimiz dikkat ediyoruz bence gazlı bebek ne yaparsan yap değişmiyor benim ilk kızımda 6 ay çektim... Etmesek ne olurlar ki acaba düşünemiyorum :) dikkat etmeyen annelerin annelerin bebekleride gık çıkarmaz eminim buna:))
Ememiyor ıkınmaktan,bakalım bugun nasil olacak?Gece kaka yapmaya alısti bi de.Uykusu iice kaciyr.Yalnızken yerimden kalkamiyorum canim.Uyusa bile sürekli pıs pıs.Tuvalete bile gidemiyorum.Sabah pusete koydum,onu da lavaboya goturdum:)Annem olunca daha rahatim tabi.Kaçıncı aydan sonra normale döneriz ki
3ü bekliyordum ben
6 ay çok uzun
Umarım o kadar sürmez
Büyük kızın da küçükmüş daha :)
Tek bebişle idare edemiyorum sen nasıl yalnız yapacaksın ki
İyi ki annenlerle aynı yerde oturuyorsun
Ben annemi çağırıyorum da işlerini halledip gelemiyor bir türlü
Kayınvalidem de çalışıyor
Akşam eşim gelse de beni dinlendirse diye bakıyorum
Yorgun gelmesine rağmen yardım edebildiği kadar ediyor sağolsun
Uyuyabilseler sorun çözülecek uykuya dalamıyorlar
Artık gazdan mı neydense
Çiş azaldı demişsin çok ememiyor mu canım
Ben uykukuyken vermeye çalışıyorum yoksa aç kalacak
Yok canım:)Gercek süpürge olacak.nettede var supurge sesi onuda istemiyo mu :))
Umdugum gibi olmadi canım,uykuya dalamiyr orda da.Carsafta sallayip,oraya aldık mi uyuyor.Hamakta uyumuyor mu canım
Çarşaf gibi ya o da
Canm annen kızkardeşin felan yokmu hiç yardıma gelecek mahvoldun 4 çocukla 3 numara bebekten beter yazdıklarından anladığım kadarıyla birde bebekler ağladı mı anne babalarının günahını dokuyomus onlar ağladı mı sakin kalmayı bi basarabilsekKeşke canım yaa valla çok isterdim yakın olmayı.... Komşular hep 60 yaş üstü iki kişi var yaşıma yakın ama onlarında küçük çocukları var kimseye de güven olmuyor ki anlıyacağın Allah dan başka yardım dileyeceğim kimse yok... Dediğin gibi Rabbim kimseye muhtaç etmesin
Maşallah kızına doğum simdi nasıl zor olmuştur düşünemiyorum:)benim oğlan da dış çıkarırken fazla sorun çıkmamıştı biraz ateş huysuzluk o kadr kısa da sürmüştü çok rahat büyüdü mizmizligi falan yoktur ama çok yaramazBenim en büyük kızım 3,5 aylık dı iki alt dişi tam çıkmıştı nerdeyse ama bu nadir bi durum 4.850 doğduğu için gelişimi önden gidiyordu ama bazı bebeklerin diş çıkarma serüveni 1 ay 2 ay sürebilir çok sinir bozucu bi süreç ama bi o kadarda keyifli... İlk dişin ucu gözüktüğünde sürekli parmağınızı ıssırtıyor insan izini görmek içini. Ama çoğunlukla 4 aydan önce çıkarmazlar şimdi başlar 1 ay sonra çıkartırlar ha deyince çıkmıyor ve o dişin kemikden uzama yolculuğu bildiğiniz diş ağrısına yakın o yüzden canları yanıyor yavrularınybütün mızmızlıkları iştahsızlıkları bundan kaynaklı...