2017 Aralık Anneleri

Evet ona çok dikkat etmek gerekiyormuş. YArın muayenem var. Fırsat bulursam bş gidip bakarım. Oğlanı da içine koyar denerim :)

Ohoooo ben daha dün 24 kişi ağırladım evde. Hem de tek başıma hazırlığımı yaptım. İki gün önceden başladım tabi müstakbel görümcem yardıma gelmedi sağolsun. Göstermelik misafir kalkana yakın geldş. Kahvelerini yaptı misafirler gider gitmez de gitti. Yeğenini kucağına dahi almadı.

Çocuğu ezmekten korkuyorum ben. Kendimle hiç yatirmadim daha.

Kizlar bütün gün oğlanın uyumasına rağmen giremedim.daha yeni okudum bitirdim konuşmaları. Hastalığı bir türlü atlatamadım. Öksürük krizine giriyorum artık oğlum uyanacak diye de korkuyorum. Sesim travesti gibi oldu. Onun dışında bugün benim icin çok duygusal olarak zor bir gün. Bütün evinin işini hallettim. Gunlerdir dogru düzgün güneş yoktu. Birsürü çamaşır birikmişti. As topla katla yerleştir o kadar fazlaydı ki anlatamam. Sonra ogluma çanta hazirladim. Yatak battaniye yastik hazirladim. Akşam da yalnız kalmak çok istedim ama hem kiz kardeşim bize bebegi sevmeye gelmisti hem de halalarım kocalarıyla çaya geleceklerini söylediler. Hayata karşı çok kırgınım. Kalbim çok buruk ve kırgın.Yarin işe başlıyorum. Aglayasim geliyor. Bugün çok akıllıydı bebek aslanım. Oğlum daha 2,5 aylık ve çok güzel bir gülüşü var...

Oyy kıyamam. Kim bakacak kuzuya?

Çok zor gelecek eminim bırakıp gitmek
Kim kalacak canımm bakıcı mı ayarladın
Bu doğum izininin bu kadar az olmasına şaşırıyorum
Anneden daha bebeği 2-2,5aylıkken bırakmasını istiyorsun
Çalıştığın zamanlar hıphızlı geçer de yavrunun yanına gidersin hemen inş canım
Öğle araları da gider emzirirsin

Bebeğim yine uyanmıştı ve o kadar ağlama krizine girdi ki sesi kesildi en son
Mide alt üst oldu
Birsürü kustu yine
Nerde yanlış yapıyorum
Nasıl uyutucam da uyanmasın
Uyandıkça kızıyor daha çok ağlıyor
Sakinleştiremiyorum artık
Sesi kesildi nefes alamadı ya yavrum

Canım yüzüstü uyutmaya denedin mi hiç. Oğlum uyumada zorluk yaşadığından yüzüstü uyutuyorum. Saatlerce uyuyo

Çok çaresiz hissediyorum artık
Gün geçmiyor ki düzelecek derken daha zor oluyor herşey
Gündüz ilk uyandığı zamanlar biraz iyi
Sonrasında ne zaman uykusu gelse ağlamalar
Yatırınca uyanmalar
Ve geceye doğru artık bu bir krize dönüşüyor
1-2-3saat değil tüm gün
Ağlamaktan kusar mı ya yavru
Niye mutlu edemiyorum ben yavrumu
Çok kötüyüm
Yarının nasıl geçeceğini bildiğim için bu karamsarlık

Canım yüzüstü uyutmaya denedin mi hiç. Oğlum uyumada zorluk yaşadığından yüzüstü uyutuyorum. Saatlerce uyuyo
Gündüzleri yüzüstü yatırıyorum canım birkaç saat
Ama gece cesaret edemem ki
Uyanınca kafasını çevirmiyor
Düz tutup dilini falan değdiriyor yatttığı yere

öncelikle sakin ol,öyle böyle geçecek bugünler... Karnı tam doymuyor mu acaba?

Gündüzleri yüzüstü yatırıyorum canım birkaç saat
Ama gece cesaret edemem ki
Uyanınca kafasını çevirmiyor
Düz tutup dilini falan değdiriyor yatttığı yere
Haklısın canım gece tehlikeli. Azıcık şekerli su versen. Bizde işe yaradı. Rahatça uykuya dalmıştı kuzum. Belkş sizde de işe yarar

Bu kadr erken dis çıkarabiliyor mu bebekler dış

Kuzum bebeğinin sütünle birlikte senin güzel düşüncelerine de ihtiyacı var. Bebekler annelerinin streslerini fazlasıyla hissediyor. Öncelikle kendini motive etmeyi dene. Olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…