2017 Aralık Anneleri

Sac kurutma makinesini aç beslerken benimkide ayni seninki gibi reddediyor. Memeyi agzina verince sinirleniyor sac kurutma sesi ile uyutuyordum zaten beskerkende sac kurutma aciyorum.

muzige alistir.bizimkide ana kucagin alismisti uyuyu sallamayi kesince agliyodu.bende koydum ayagima actim ona zumba diye bi sarki son ses sustu simdi hep onunla uyur yabanci sarkiyi ezberledim ama olsun uyuyo

:) ağladiginda onu mindere yatiriyorum.erik dalini aciyorum.ben oynamaya baslayinca kahkaha atiyor ağlayan bebek.:))

Penisilin icerikli mi iğneler benim oğlum penisilinden sonra 2 gün hiç yürüyemedi. 1 hafta acıdı ayağina basarken .acil doktoruna sordurmustum igneden dolayi gecici endiselenmesin demiş.yinede sor bence doktora

muzige alistir.bizimkide ana kucagin alismisti uyuyu sallamayi kesince agliyodu.bende koydum ayagima actim ona zumba diye bi sarki son ses sustu simdi hep onunla uyur yabanci sarkiyi ezberledim ama olsun uyuyo
Muzigi de denedim canım.Grcek supurge sesi istiyr:)Onu da uzun sure calistmaya korkuyrm,patlar bi de

Oyy kolay gelsin canım
Çok yormuştur seni
Annenlerdesinizdir umarım
Büyük kız nasıl oldu
İyileşti mi
Aklımdaydınız ama ancak fırsat verdi bizimki
Buyuk kiz iyi artik cok sukur canim.Anneme 1 haftadr gidemiyordum.Ordaki herkes hastaydı.Bugun gidicem nasip olursa.

Çok bağırınca biz de koyduk alıştı artık
Bizimki çarşafta da uyumuyor
Boncuk boncuk bakıyor
Sakinleştirip memeye alıyoruz ordan
Bakalım ne kadar idare edecek
Ne icatlar çıkaracağız
Her gun yeni bisey ogretyrlar bize canim:)Memede uyuyunca gazini cikaryr musun peki?

Yazdıklarini cok zevkle okuyorum Zeynepcim.Cok icten yaziyrsun.Cok kucuk ama alısir annesi,uzulme.

Kusması neden ki ya?Cok mu emiyor canım?Ben ilk defa bugun cisin cok az oldugunu hissettim.Ikınirken ememiyr artik dogru duzgun

Hep aynıyiz canım gercekten.Senin mutlu edememenle ilgisi yok.

Canım kundak denednmı

Gündüzleri yüzüstü yatırıyorum canım birkaç saat
Ama gece cesaret edemem ki
Uyanınca kafasını çevirmiyor
Düz tutup dilini falan değdiriyor yatttığı yere

Canım bnde cesaret edemıyorm yuzustu yatrmaya.. alakası varmı blmıyorm ama gece yatrmadan ıkı cay kasıgı su verdım 5 saate yakn uyudu bebegım hatra bn uyandrdm seslenerek kundagını acarsk ama bays emmstı aksmda ondnda uxun uyudu belkı blmıyorm huyları bellı olmuyorkı

Benimki de güzel emmişti
Uyuyuverseydi ne güzel
Emdiğini çıkardı ağlamaktan
Çarşafta sallarken uyudu sonra azıcık daha emdi yatırdım
Sözde kustu diye de alarmı erkene kurdum
Yine duymamışım
Hep yorgunluktan
Benimki de normalde 5 saate yakın uyuyor artık

Kusması neden ki ya?Cok mu emiyor canım?Ben ilk defa bugun cisin cok az oldugunu hissettim.Ikınirken ememiyr artik dogru duzgun
Çok ağlayınca birden tıkandı
Nefes alamadı üstüne kustu
Yarım saat önce falan emmişti
Sakinleşsin diy altını açtım hala ağlıyordu
Karanlık odaya götürdüm kucağımda
Daha çok kızdı
Yatak odasına gelene kadar oldu olan
Geceleri çok zorluyor diyordum da bugün ayrı bi ağladı

Her gun yeni bisey ogretyrlar bize canim:)Memede uyuyunca gazini cikaryr musun peki?
Yok canım uyurken çıkaramıyorum ben
Uyanıkken sallıyorum hafif güzel çıkarıyor da
Hatta şimdi de emdi babasına verdim
Çıkaramadı o da
Sabaha hep karın ağrısı bunlar
Gece de ondan uyanıp duruyordur zaten

Buyuk kiz iyi artik cok sukur canim.Anneme 1 haftadr gidemiyordum.Ordaki herkes hastaydı.Bugun gidicem nasip olursa.
Sevindim canım
Çocuklarımız iyi olsun da
Ben de artık bana yardıma biri gelse diye bakıyorum
Bütün günü ayakta geçiriyorum
Kustu diye alarmı erkene kurdum ama yorgunluktan duymamışım
Normalde en ufak sese uyanan ben şimdi alarmları duymuyorum
Büyük okula gidiyordur zaten değil mi
Kaçıncı sınıf canım?

Muzigi de denedim canım.Grcek supurge sesi istiyr:)Onu da uzun sure calistmaya korkuyrm,patlar bi de
Oyy bizimki de çok masraflı
Gerçek saç kurutma sesinde sakinleşiyor çoğu zaman
İstisnalar hariç
Bu ay çok çalıştırdım
Faturayı merak ediyordum da dünkü krizinden sonra merak etmiyorum sürekli açabilirim

:) ağladiginda onu mindere yatiriyorum.erik dalini aciyorum.ben oynamaya baslayinca kahkaha atiyor ağlayan bebek.:))
Ben de beşiğine yatırdım üstünğ ilikliyim diye
O kadar kızdı ki kucağımdan bıraktım diye
Öyle başladı krizimiz
Şarkıda falan susmuyor bizimki ya
Yoksa sakin zamanında çok güleç aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…