2017 Aralık Anneleri

Inşallah alisir ve sorun cik.az. bazen biberonu tutuyor bazen tutmuyor. Dün denemistim tutmamıştı mesela. Gecen hafta tutmusti. Biberonlar avent. Belki benim kokumu aldigindan tutmuyor. Umarım çok ağlamaz ve mutlu zaman geçirir. Inşallah hiç bakan kişi severek kanı kaynayarak bakar. 6 da uyandım süt sagmak için. Sonra kahvaltı yapıp çıkarım.
Biberonu baskasi versin diyorlar ya sıkıntı cıkmaz canım merak etme.Cogu zamanıni uykuda gececek zaten.Buyuk kızımi ben 2 aylıkken bırakmıstım.Iyi mesailer:)

K Koala_anne ya kizim dizimde sallayinca sakinlesiyor uykuya dalıyor bazen 2 saat saalladigim oluyor abartisiz kemiklerine zararı olmuyordur dimi
Yok olmaz canım halen ayağımda benim kız.... Sadece bebeği direk yastıkla dizlerinin üstüne yatırma canım benim gibi bişey ser... Bayılacağım birazdan :KK43:

Eklentiler

• 151989048117336053162.jpg
    151989048117336053162.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 58
Oyy bizimki de çok masraflı
Gerçek saç kurutma sesinde sakinleşiyor çoğu zaman
İstisnalar hariç
Bu ay çok çalıştırdım
Faturayı merak ediyordum da dünkü krizinden sonra merak etmiyorum sürekli açabilirim :KK43:
Süpurge sesinden basım agrıyr valla.Cok kotu seylere alıstryz biz bu minikleri.Az once tek basima ana kucaginda bagiris cigiris uyuttum.

Sevindim canım
Çocuklarımız iyi olsun da
Ben de artık bana yardıma biri gelse diye bakıyorum
Bütün günü ayakta geçiriyorum
Kustu diye alarmı erkene kurdum ama yorgunluktan duymamışım
Normalde en ufak sese uyanan ben şimdi alarmları duymuyorum :KK43:
Büyük okula gidiyordur zaten değil mi
Kaçıncı sınıf canım?
Aklıma geliyrsun inan Nilgün tek basina nasıl bakiyor ki acaba diyorum.2.sınıf canım..O yavrumu cok ihmal ediyorum.Babasi ilgileniyr onunla.Hatta bazen minik uyumadiginda esim de bana yardim ediyor,iyice yalnız kalıyr.

Yok canım uyurken çıkaramıyorum ben
Uyanıkken sallıyorum hafif güzel çıkarıyor da
Hatta şimdi de emdi babasına verdim
Çıkaramadı o da
Sabaha hep karın ağrısı bunlar :KK43:
Gece de ondan uyanıp duruyordur zaten
Gazı cıkmayınca dedigin gibi sabah cok rahatsz oluyrlar canım.

Ikı lokma bısey yeseydın keske tabı kotu olr mıden cnm ya bı yakınn yokmu gelebılecek dınlenmen lazm senın. Buyuk kac yasnda ıfak tefek gaydası olmazmı bule durumlarda
Kuzum nerdeeee..... Büyük kızım zaten okul okuldan sonra dershane sonra ev 1 saat sonra antremana derken geliyor duş alıyor bişeyler atştırıp ödevler testler derken ona nasıl kıyayım bu dönem onun için sıkı lise sınavı var anlıyacağın malesef yok keşke olsa eridim....

Canım benim ben halen sallıyorum dün tam bi kabusdu kızımla birlikde ağlama atağı geçirdim gece 11 gibi bi başladı ağlamaya ama susmuyor çatlayacak sandım ne yaptıysam susmadı meme kabul etmiyor sesi kısıldı o ağlıyor artık ben ağlıyorum koptu sinirler gece oldu 3... 3 numara kızımda uyandımı salla ayağında diyor bende nen nen istiyorum diye başımda ağlıyor ama bina inledi.... Eşim ufağı ayağına aldı ben 3 numarayı sabah 5 e yakındı uyuya kalmışız, sabah 7 buçuğa doğru en ufak bi uyandı ama nasıl altına dolduruyor böyle bi ses yok dedim heralde dünyaları altına dolduruyor ohh beee dedim altını bi açtım avuç içini doldurmaz yani bişey yapmamış ama bir gaz çıkardı içi boşaldı yavrunun resmen ve şuan yeni uyudu ama halen kaka yok 4. Günümüz... Ve ben uyuyamam çünkü ev işleri beni bekler...... Ve tabiki halen ayağımda gözleri şişti ağlamak dan....
Yavrum ya.Ne guzel uyuyr masallah.Biz de az once aglastik:KK43:Uykusu var,kıyameti kopariyr.Baba ise gitti,carsafla sallayacak kisi yok tabi.En son sinir ve caresizlikle ana kucagini biraz hizlıca salladim,yuksek sesle pis pisledim,hatta uyu artik diye bagırdim:KK43:Uykusuzluk mahvediyr insanı.Sinirlerime hakim olamiyorum bazen.

Yavrum ya.Ne guzel uyuyr masallah.Biz de az once aglastik:KK43:Uykusu var,kıyameti kopariyr.Baba ise gitti,carsafla sallayacak kisi yok tabi.En son sinir ve caresizlikle ana kucagini biraz hizlıca salladim,yuksek sesle pis pisledim,hatta uyu artik diye bagırdim:KK43:Uykusuzluk mahvediyr insanı.Sinirlerime hakim olamiyorum bazen.
Sorma uykusuzluk insanı yıpratıyor gerçekten dün bende sinirlerim yıpranınca hifa sus artık diye biraz sesim yükseldi sonra iyice ağladım suçluluk dan :KK43: yavrular yaa ağızları var konuşamıyorlar ki anlatsınlar ... Eşimde diyor gaz yapacak şeyler yrmiyorsun gazı var bari ye iyi beslen her şekilde gazı var nasılsa diye.. Nasıl cesaret edeyim gazlı bebek çok zor canım karın ağrısından uyumuyor bu yavrular seni çok iyi anlıyorum....

Sorma uykusuzluk insanı yıpratıyor gerçekten dün bende sinirlerim yıpranınca hifa sus artık diye biraz sesim yükseldi sonra iyice ağladım suçluluk dan :KK43: yavrular yaa ağızları var konuşamıyorlar ki anlatsınlar ... Eşimde diyor gaz yapacak şeyler yrmiyorsun gazı var bari ye iyi beslen her şekilde gazı var nasılsa diye.. Nasıl cesaret edeyim gazlı bebek çok zor canım karın ağrısından uyumuyor bu yavrular seni çok iyi anlıyorum....
Dogru canım.Allahım sabir versin ins.Hakikaten ya hic bisey yemedigimiz halde bu minikler gaz bombası:) Usuyorlar mi acaba?

Dogru canım.Allahım sabir versin ins.Hakikaten ya hic bisey yemedigimiz halde bu minikler gaz bombası:) Usuyorlar mi acaba?
Valla kuzum üşüdüklerini zannetmiyorum çünkü hepimiz dikkat ediyoruz bence gazlı bebek ne yaparsan yap değişmiyor benim ilk kızımda 6 ay çektim... Etmesek ne olurlar ki acaba düşünemiyorum :) dikkat etmeyen annelerin annelerin bebekleride gık çıkarmaz eminim buna:))

Demedin mi zaten vermiyordum onunla ne alaka e güneş şart ay neden öyle dedi yavrum
Dedim zaten vermiodum Die. Ama ay ne bilim irak asıllı jbi doktor du. Tam turkce bilmiodu. Olan paramà oldu. Nbelki de
.eşim abartma artık Dio ama bilemedim . Vermeyince içim d erahat etmiö damlayii

Kuzum nerdeeee..... Büyük kızım zaten okul okuldan sonra dershane sonra ev 1 saat sonra antremana derken geliyor duş alıyor bişeyler atştırıp ödevler testler derken ona nasıl kıyayım bu dönem onun için sıkı lise sınavı var anlıyacağın malesef yok keşke olsa eridim....

Ay keske yakın olsakta byle durumlarda brbrmızı ıdare etsek :KK43: o kadr zorkı allah kmsey kendnden baskasına muhtac etmesın bı amne hasta olnca eeın butun sıstemı cöküyo keske kıymetımız daha cok bılınse.. bımkomsun ykmu cnm samımı oldugun

Yok olmaz canım halen ayağımda benim kız.... Sadece bebeği direk yastıkla dizlerinin üstüne yatırma canım benim gibi bişey ser... Bayılacağım birazdan :KK43:

Masllah kuzuya nazar degmesın rabbım bu sabilerin hakkı ıxın gux kuvvet bersın sana ınsallah kolaylıklar versın

Valla kuzum üşüdüklerini zannetmiyorum çünkü hepimiz dikkat ediyoruz bence gazlı bebek ne yaparsan yap değişmiyor benim ilk kızımda 6 ay çektim... Etmesek ne olurlar ki acaba düşünemiyorum :) dikkat etmeyen annelerin annelerin bebekleride gık çıkarmaz eminim buna:))

Walla onu blmemde bız. Nrden yel esecek dıye elmzde battanıyeyle on yastıkla dolanıyoz habıre ettafına dızıyoz cıkarken dısarı on kat sarıyom ama oluyo hasta .. bu kadr esırgemeyenleeınkı daha saglam oluyo ama malesf bn serbset bırakamam onkadr huy cıımaz bn her konuda elımden gelen tedbırı alırım

Sac kurutma makinesini aç beslerken benimkide ayni seninki gibi reddediyor. Memeyi agzina verince sinirleniyor sac kurutma sesi ile uyutuyordum zaten beskerkende sac kurutma aciyorum.
aaa deneyeyim onu.aksam actim muzik resmen oynadim karsisinda yesin diye kucagimda gezdrdim neler yaptim zorla biraz yedi

Süpurge sesinden basım agrıyr valla.Cok kotu seylere alıstryz biz bu minikleri.Az once tek basima ana kucaginda bagiris cigiris uyuttum.
Kaçıncı aydan sonra normale döneriz ki
3ü bekliyordum ben
6 ay çok uzun
Umarım o kadar sürmez
Büyük kızın da küçükmüş daha :)
Tek bebişle idare edemiyorum sen nasıl yalnız yapacaksın ki
İyi ki annenlerle aynı yerde oturuyorsun
Ben annemi çağırıyorum da işlerini halledip gelemiyor bir türlü
Kayınvalidem de çalışıyor
Akşam eşim gelse de beni dinlendirse diye bakıyorum
Yorgun gelmesine rağmen yardım edebildiği kadar ediyor sağolsun
Uyuyabilseler sorun çözülecek uykuya dalamıyorlar