2017 Aralık Anneleri

Tam bende çıkan yerde çıkmış sende de ben farkettigim an buz bastırdım canım sende dene bir hic değilse bakterileri öldürmüş olursun buz koymasaydım yayılırdı benimkide
Hemen koyuyorum canım cok tesekkur ederım ne kadar zamanda gectı buarada?

Mide ve gögüs hassiyeti ve aşırı uyku devam ediyor, gönlümün istediği canımın çektiği hiç bir şey yok.
lekelenme tarzında bişi var geldi demin sanırım ben kendimi çok yoruyorum dün akşam biraz iş yaptım belim ağrıdı yatarken bel ağrısı arkasından hemen lekelenme oluyor bende bu iki oldu

Daha ileri haftalarda böyle bisey olsaydı mutlaka daha çok üzülürdüm o yüzden şükrediyorum canim. Rabbim yasatmasin başka acı hiçbirimize

canım günaydın
bebişinin kalp atışını duyamadın mı? biraz daha beklesen 10. haftaya kadar normal diyor çoğu doktorlar bizim grupta da 7.8. haftada duyamayanlar vardı ama bekleyip duydular çok şükür kesen dolu mu? bebişin içindeyse yolk sacı falan varsa lütfen biraz daha bekle alttan vajinal ultrasonla baktılar mı?

Benim doktorum folik asiti kullanma dedi, ilk hamileliğimde de kullandırmadı, diğer konuya da yazmıştım, oğlumda yaz mevsimindeydik balık bulamıyorum taze omega kullanabilir miyim dedim hayır bakliyat ye demiş. ilaçların hepsi sentetik sadece demir ilacı almıştım ben ilk hamileliğimde.
Bunda da bıraktım folik asiti

Hemen koyuyorum canım cok tesekkur ederım ne kadar zamanda gectı buarada?
Cuma günü çıkmıştı ben yarim saat arayla 3 4 kere buz koydum cuma olduğu yerde şişti biraz sonra küçüldü şimdi öyle kabuğu var sadece iltihabı falan cumartesi akşam.sönmüştü:) rica ederim canım geçmiş olsun inşallah sende de ise yarar

Benim midem hafif hafif bulanıyor. Yorgun olmadığım zamanlar az bulanıyor ama kendimi yorarsam bulantidan ayağa kalkamıyorum. Biraz sol bacağım ağrıyor hamilelikte olur mu bilmiyorum. Göğüslerim deli gibi sızlıyor. Adet sancısına benzer ağrım ara ara yoklamaya devam ediyor. Ben hiç bi iş yapmiyorum sürekli yiyip yatıyorum raporum bitince ne yapacam bilmiyorum. Kötü olursam yazılıları yapıp yine rapor alırım

Canım çok yorma ben valla hafta sonu iş bile yapmadım hafta 2 gün temizlik yapan ben bu hafta yapmadım gerekirse pis kalsın şu 3 ay geçsinde progestan kullanıyormusun dün başladın mı

o testler ne zaman yapılıyormuş, bende 10. haftamda gideceğim doktor test ister mi acaba

Canım çok yorma ben valla hafta sonu iş bile yapmadım hafta 2 gün temizlik yapan ben bu hafta yapmadım gerekirse pis kalsın şu 3 ay geçsinde progestan kullanıyormusun dün başladın mı

ki tane kullandım devam etmedim canım ilaca, bence miyomlar dontorum ağrı yapar kesinlikle dedi ama kanama içinde gebe kadınlarım %20 si bunu yaşıyor yerleşme kanaması takılma kanamaya diyor bebeğin yeri de kesesi de çok iyiymiş

kaç tane demedi ama miyomların oluşmuş çok küçükler dedi

Ayaklarını uzat akşam bol bol dinlen canım çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Benim cm söylemişti olabilir gebelikte normal dedi ama takip edilecek dedi. Şuan 3 tane kese var sende dedi hatta :) acildeki doktor ve kendi doktorum

Çalışıyorum canım, aynen öyle akşama yatarım ben yemeğim de var. Bana yardımcı geliyor temizliğe de genede kadının işi bitmiyor evde çocuk var yemekti banyoydu vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…