2017 Aralık Anneleri

Rubella/kızamık positif cikmasi ya daha önce kızamık gecirmisin yada asi olmuşun. Yani kizamiga karşı bağışık sistemin var demek, bu iyi bir sonuç. Negatif çıkması halinde bebeğin sağlığı için aşı olman gerekirdi

teşekkür ederim internette hem iyi hem kötü yazıyor
kafam karışmıştı , içim rahatladı .
doktora gidene kadar kafama takmama gerek kalmadı

Gece surekli wc ye kalkiyorum ve sonra uykuya dalmam zor oluyor gercekten. Uykunun en guzel yerindede kizim uyaniyorBebeklerimiz yukari ciktikca gece uyanmalarimiz daha az olacak insallah. Bende haftaya ikili test icin gidecegi . Ilk hamileligimde tiroid ilacina baslamistim bu seferde dikkat ediyorum her ay tsh baktiriyorum. Ayrica bana da b12 bakilmamis ben de merakettim

oz__ canım tsh benımde oyle ıc hastalıklarına gıtmeye basladım doktora gıttıkce kontrol edılecek tsh yukseklıgı dusuge, ve cocukta zeka gerılıgıne sebeb olabılıyormus ılac kullanıyorum ben suanda

1 cmye yakin cikolata kisti ve bir suru miyom
canım ben cıkolata kistlerimle hamile kaldım
5cm idi büyüğü diğeri 2 cmdi hamile kaldıgımda
hep ameliyata itiraz ettim
en son 3 cme düşmüştü
hamile olmak bunun tedavisi
senınkde küçülür 1 cm bişi değil zaten
ama miyom küçülmüyor onu da dopumda alıyorlar bebekten sonra

polen alerjisi olup hamilelik geçiren var mı ben ilaç kullanamadıgım için mahvoluyorum

Slm kizlar.bnde pazartesi doktra gttim ucuz bebislerden birinin kalbi atmiyordu o kan pihtisi olarak kalmis tek yumurta ikizlerim var Allahin izniyle.tek kesede ve tek kordondan besleniyorlar biraz riskliymis sanirim ins hersey guzel olur.bakalm hamislik nasi gececk.hiçbişi yiyesim gelmiyo.ikizler birbirine cok yakin doltr yapisikliktan suphelendi bikac doktra daha gttik ole bisi yok dediler ins saglikla gelorler.sanirim bnm minisler birbirine sarılıp yatiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…