kızlar günaydın
5+6 haftalık hamileyim
doktor gebelikten sonra bazı testler istedi.
bugun sonuçları aldım , rubella ıgg pozitif sonuç 46 , tsh da 3,47 çıkmış
sizde sonuçlar nasıldı ,
rubella pozitif çıkınca ne oluyor
Rubella/kızamık positif cikmasi ya daha önce kızamık gecirmisin yada asi olmuşun. Yani kizamiga karşı bağışık sistemin var demek, bu iyi bir sonuç. Negatif çıkması halinde bebeğin sağlığı için aşı olman gerekirdi
3gibi uyanıyorum sonra uyku yok ya offCanım sabah 5.30 da wc için kalktım ve uyuyamadım geri her sabah aynı şeyi yaşıyorum
Cocuk olması daha zor cnmAynen ya! Calismiyorum ama Sonra tam dalacak gibi oluyorum cocuklar uyaniyo
teşekkür ederiminternette hem iyi hem kötü yazıyor
kafam karışmıştı , içim rahatladı .
doktora gidene kadar kafama takmama gerek kalmadı
Biraz çekeceğiz canım ne yapalım anne olmak :)3gibi uyanıyorum sonra uyku yok ya off
Cocuk olması daha zor cnm
Bnmde işte uykum gelıyo ya cok zor oluyo
size ne kadar zamanda gelmenizi soyluyor doktorunuz?Ne kontrolü canım kaç haftada bir gidiyosun
benim de kistim duruyor ne zaman kurtulacagiz bunlardan?Canım benim lekelenme olduğu gün doktorum yumurtalık kistimden olabileceğini söyledi. 2 tane bir 3 biri 3.5 cm çünkü yapar dedi internettede araştırdım olurmuş
benim de kistim duruyor ne zaman kurtulacagiz bunlardan?
umarim canim ben kuculsun diye beklerken buyuyorValla canım kendiliğinden kaybolada bilirmiş yada doğumda gidermiş.
umarim canim ben kuculsun diye beklerken buyuyor
1 cmye yakin cikolata kisti ve bir suru miyomKaç cm ve kaç tane var canım
1 cmye yakin cikolata kisti ve bir suru miyom
henuz konusmadik ama ben sorun yaratmayacagina inanmak istiyorumAnladım canım benim doktorum büyürse eğer alırız dedi seninki dedimi
Ay iyi bari tek ben değilmişimBen de öyleyim canım hergün ultrasonda görmek istiyorum. Bugün kontrolüm var öğleden sonra.
canım ben cıkolata kistlerimle hamile kaldım1 cmye yakin cikolata kisti ve bir suru miyom
kist için mi ameliyat miyom için mi cnmAnladım canım benim doktorum büyürse eğer alırız dedi seninki dedimi