2017 Aralık Anneleri

Gecen hafta iki gün sabah kalkar kalkmaz çubuk kraker yedim ve iki gün boyunca neredeyse hiç midem bulanmadi. Tesadüf mu bilmiyorum bakalkm yarin sabah yine deneyecegim. O kadar rahattim ki endişelenmeye başlamıştım bugun kan tahliline gidecehkm icin bisey yemedim yarim bardak sut ictim bütün gün bulantinin yaninda midede asiri gaz sancisi cektim. Yeşil eriğe taktim iki gündür gaz yapar mi acaba erik

Bende özele gidiyorum testler için eşim sağlık ocağımda yaptır boşuna para vermeyelim filan diyor ama bu ikili üçlü testler neden yapılıyor

Selam annişler
Uzun zamandır yoktum
Benim içimde sürekli bebek için alışveriş yapma isteği var.
Varmı alışverişe başlayan yada benim gibi kendini zorda olsa frenleyen..
Bende kendimi zor tutuyorum. Kız bebek kıyafetleri almak istiyorum hep :) kız istediğim için ama rabbim ne verir bilmiyorum tabi :)

Bende kendimi zor tutuyorum. Kız bebek kıyafetleri almak istiyorum hep :) kız istediğim için ama rabbim ne verir bilmiyorum tabi :)
Valla bende hep pembişlere bakıyorum Allah gönlümüze göre versin ama nedense elimi karnıma götürdüğümde oğlum diye sevesim geliyo inanılmaz karışık duygular içindeyim

Annelerrr benim gibi bel kasık adet sancısı gören varmı? Bi arkadaş gaz sancısı da olabilir bu haftalarda gaz olurmuş doğrumu ? Progestan kullananlardA kabızlık gaz olur mu? Lekelen me geçti sancılar geldi

Annelerrr benim gibi bel kasık adet sancısı gören varmı? Bi arkadaş gaz sancısı da olabilir bu haftalarda gaz olurmuş doğrumu ? Progestan kullananlardA kabızlık gaz olur mu? Lekelen me geçti sancılar geldi

Cnm benim hafta sonu çok belim ağrıyordu perşembe lekelenmem olmuştu çünkü o geçti ağrısıda geçti. Kasık ağrısı oluyor ve normal şiddetlimi çok. Progestan kullanıyorum ama olmadı bende kabızlık

Son düzenleme:
İnşallah canım ileriki haftalarda olsa daha kötü olurdum. Rabbime dua ediyorum sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda .

Ben 4. Haftadan beri bel ve kasık ağrısı çekiyorum canım aynı adet olacakmışım gibi. Ve şu aralar daha da sıklaştı. Bugün kontrolüm var doktora sorcam tekrar bu kadar çok olması normal mi diye

kan sulandırıcı iğne vurulan arkaşlar siz bütün şırıngayı tam enjekte edebiliyor musunuz.. ben
2-3 defadır bi kaç damla boşa akıyor bu kötü bişy mi akıl verin kızlar
Günaydın oncelıkle herkeseee

Canım ben kullanıyorum ama ne demek ıstedıgını anlamadım , sondamı basta mı akıyor damlalar bosa?

Günaydın kızlar
Aranızda uykuya Dalamama ve uykusuzluk sorunu yasayan var mu
Uykuyu çok seven biri değildim zaten ana geceleri uykuya dalmada sorun yasıyorum
Sonra tuvalete kalkınca Bi daha uyuyamıyorum
3-4 saat uyku uyumuş oluyorum
İşe gidiyorum gün içinde de uyku yok
Deli olcam ya uyumak istiyorum

Selam canım..2li test devlet hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum..Özelde yaptırırsanda yaptırdığın yere göre 150-300 arası ortalama..2700tl lik test harmony testi diye bişeyden bahsetmişler ilk kez duyuyorum onun fiyatıymış bu..Normalde 2li test çok pahalı değil ve biçok yerde ücretsizmiş yani sonuç olarak onu söyleyim..

Gunaydinlarr.
Su zaman gecmiyor bir türlü. Haftaya kontrolum var.
Kontrole gidene kadar insan merak ediyor bebegim ne durumda diye.sanki her gün gitmem gerek diye düşünüyorum.

Canım akıntı nin rengi normalde ne renk. Benden de akıntı geliyor ama baya açık sarı bi renk ben de Dr a sormayi unuttum ve akıntı geldikçe tedirgin oluyorum. Acaba sarımtrak akıntı da risk grubunda mi
Canım başından beri bende de var o sarı akıntı özellikle sabah ilk uyandığımda geçen hafta akıl edebildim bende doktora sorma yi :) eğer idrarını yaparken yanma ağrı gibi bir sıkıntı yoksa sarı akıntı normal tedirgin olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…