- 2 Mayıs 2017
- 127
- 108
- 44
Bende özele gidiyorumİyi akşamlar arkadaşlar bu ikili üçlü tarama kaçıncı haftada yapılıyor birde gerçekten 2700tl mi ayyy yandık ben özelde tüp bebek yaptırdım halen özele gidiyorum muayene olmaya birde testler o kadar pahalıysa tam yandık allah yardımcımız olsun hepimizin
Bende kendimi zor tutuyorum. Kız bebek kıyafetleri almak istiyorum hep :) kız istediğim için ama rabbim ne verir bilmiyorum tabi :)Selam annişler
Uzun zamandır yoktum
Benim içimde sürekli bebek için alışveriş yapma isteği var.
Varmı alışverişe başlayan yada benim gibi kendini zorda olsa frenleyen..
Kızlar 8.hafta testleri için aç karnına mı gitmek gerekiyor ?
Valla bende hep pembişlere bakıyorum Allah gönlümüze göre versin ama nedense elimi karnıma götürdüğümde oğlum diye sevesim geliyo inanılmaz karışık duygular içindeyimBende kendimi zor tutuyorum. Kız bebek kıyafetleri almak istiyorum hep :) kız istediğim için ama rabbim ne verir bilmiyorum tabi :)
Annelerrr benim gibi bel kasık adet sancısı gören varmı?Bi arkadaş gaz sancısı da olabilir bu haftalarda gaz olurmuş doğrumu ? Progestan kullananlardA kabızlık gaz olur mu? Lekelen me geçti sancılar geldi
İnşallah canım ileriki haftalarda olsa daha kötü olurdum. Rabbime dua ediyorum sağlıklı evlatlar nasip etsin tez zamanda .İnşallah en yakin zamanda kavuşursum yavruna. Çok büyük ihtimalle saglikli değildir bebegin inan bana ne kadar erken o kadar iyi. İlk uç aydaki düşüklerin büyük çoğunluğu kromozom anomalilerinden oluyormuş. Bu da Allahin bir lutufu oyle dusun.benim ilk gebeligimde 5. ayda durmuştu kalbi doktorlar o zaman aciklamislardi bu kadar durmaz ilk haftalarda olur normalde diye.
Ben 4. Haftadan beri bel ve kasık ağrısı çekiyorum canım aynı adet olacakmışım gibi. Ve şu aralar daha da sıklaştı. Bugün kontrolüm var doktora sorcam tekrar bu kadar çok olması normal mi diyeAnnelerrr benim gibi bel kasık adet sancısı gören varmı?Bi arkadaş gaz sancısı da olabilir bu haftalarda gaz olurmuş doğrumu ? Progestan kullananlardA kabızlık gaz olur mu? Lekelen me geçti sancılar geldi
Özel mesajla ılettım canıminstagram hesabın ne?
Günaydın oncelıkle herkeseeekan sulandırıcı iğne vurulan arkaşlar siz bütün şırıngayı tam enjekte edebiliyor musunuz.. ben
2-3 defadır bi kaç damla boşa akıyor bu kötü bişy mi akıl verin kızlar
Selam canım..2li test devlet hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum..Özelde yaptırırsanda yaptırdığın yere göre 150-300 arası ortalama..2700tl lik test harmony testi diye bişeyden bahsetmişler ilk kez duyuyorum onun fiyatıymış bu..Normalde 2li test çok pahalı değil ve biçok yerde ücretsizmiş yani sonuç olarak onu söyleyim..İyi akşamlar arkadaşlar bu ikili üçlü tarama kaçıncı haftada yapılıyor birde gerçekten 2700tl mi ayyy yandık ben özelde tüp bebek yaptırdım halen özele gidiyorum muayene olmaya birde testler o kadar pahalıysa tam yandık allah yardımcımız olsun hepimizin
Ben de öyleyim canım hergün ultrasonda görmek istiyorum. Bugün kontrolüm var öğleden sonra.Gunaydinlarr.
Su zaman gecmiyor bir türlü. Haftaya kontrolum var.
Kontrole gidene kadar insan merak ediyor bebegim ne durumda diye.sanki her gün gitmem gerek diye düşünüyorum.
Canım başından beri bende de var o sarı akıntı özellikle sabah ilk uyandığımda geçen hafta akıl edebildim bende doktora sorma yi :) eğer idrarını yaparken yanma ağrı gibi bir sıkıntı yoksa sarı akıntı normal tedirgin olmaCanım akıntı nin rengi normalde ne renk. Benden de akıntı geliyor ama baya açık sarı bi renk ben de Dr a sormayi unuttum ve akıntı geldikçe tedirgin oluyorum. Acaba sarımtrak akıntı da risk grubunda mi
Saglikla bebegini görürsün insallah canimBen de öyleyim canım hergün ultrasonda görmek istiyorum. Bugün kontrolüm var öğleden sonra.