2017 Aralık Anneleri

Canım başından beri bende de var o sarı akıntı özellikle sabah ilk uyandığımda geçen hafta akıl edebildim bende doktora sorma yi :) eğer idrarını yaparken yanma ağrı gibi bir sıkıntı yoksa sarı akıntı normal tedirgin olma
Canım her zaman değil ama ara ara idrarimi yaparken karın ağrım oluyor. Yanma şeklinde değil normalde de ağrım oluyor zaten idrarimi yaparken biraz daha artıyor

Günaydın kızlar
Aranızda uykuya Dalamama ve uykusuzluk sorunu yasayan var mu
Uykuyu çok seven biri değildim zaten ana geceleri uykuya dalmada sorun yasıyorum
Sonra tuvalete kalkınca Bi daha uyuyamıyorum
3-4 saat uyku uyumuş oluyorum
İşe gidiyorum gün içinde de uyku yok
Deli olcam ya uyumak istiyorum
Canım sabah 5.30 da wc için kalktım ve uyuyamadım geri her sabah aynı şeyi yaşıyorum :işsiz:

Karın ağrısı bende de var ama şey ağrısından bahsediyorum hani idrar yollarını usutursun de böyle idrar yaparken canın acır ya öyle bi ağrı ve yanma anladigim kadarıyla öyle bisey de yok sende sıkıntı yapma o yüzden :) S Sariucurtma

Günaydın kızlar kontrolü olan herkes hayırlı haberlerle gelir inşallah benim ayın 1 de eşim izinli o gün gidecem fakat bu hafta bizim burada polikinliğe gidip kontrol olayımmı diye çatlıyorum :KK70:

Bende bu testlerı ozel sıgorta karsılıyor mu dıye sormam lazım ama benımde kontrolum 29 mayısta tamda ıkılı zamanı gıdıyorum yanı

ben dayanamadım haftasonuna randevu aldım valla. aklımdakileri soracağım. 2li 3lüyle uğraşacağımıza direkt harmony yaptıralım bilelim.
bir de anormal şişlik ve gaz sorunum var. folik asiti değiştirtmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar benim B12 vitaminim hep düşüktür eskiden beri..Hamileliğin başındaki tahlillerdede 177 çıkmıştı..Doktorumada söylemiştim o da folio yu bıraktırıp imom diye içinde vitaminlerinde olduğu başka bir ilaca geçirmişti..Ama içeriğindeki b12 oranı çok düşük..Dün yine tahlil yaptırdım yine 170 seviyelerinde:KK43: Ve araştırdığım kadarıyla B12 de en az folik asit kadar önemliymiş bebeğin zihinsel gelişimi için..250 den aşağı durumlarda sorunlu olma ihtimali 3-5 kat artıyomuş..Çok canım sıkıldı bu duruma..Doktorum neden daha ciddi bir önlem almadı diye kızgınım biraz..Yarın kontrolüm var konuşacağım doktorumla..Sizde B12 ve TSH testlerinizi düzenli kontrol ettirin lütfen..Zaten 2li test korkum vardı yaşım 39 olduğu için..Bide bu korkular tuzu biberi oldu..Dua edin sorun çıkmasın bebişlerimizde arkadaşlar..

ben dayanamadım haftasonuna randevu aldım valla. aklımdakileri soracağım. 2li 3lüyle uğraşacağımıza direkt harmony yaptıralım bilelim.
bir de anormal şişlik ve gaz sorunum var. folik asiti değiştirtmeyi düşünüyorum.
Ya kızlar bendede ucuk cıktı dudagımda doktoru aradım , asıstanı sorun degıl ılac kullanabılırsınız dedı ama hıc tatmın olmadım dogru mu acaba ?

Benım 29 mayısta ben 11 haftalık olacagım zaten zamanı kacırmamıs olurum dıye dusunuyorum bende sorucam bakalım

Arkadaşlar benim B12 vitaminim hep düşüktür eskiden beri..Hamileliğin başındaki tahlillerdede 177 çıkmıştı..Doktorumada söylemiştim o da folio yu bıraktırıp imom diye içinde vitaminlerinde olduğu başka bir ilaca geçirmişti..Ama içeriğindeki b12 oranı çok düşük..Dün yine tahlil yaptırdım yine 170 seviyelerinde:KK43: Ve araştırdığım kadarıyla B12 de en az folik asit kadar önemliymiş bebeğin zihinsel gelişimi için..250 den aşağı durumlarda sorunlu olma ihtimali 3-5 kat artıyomuş..Çok canım sıkıldı bu duruma..Doktorum neden daha ciddi bir önlem almadı diye kızgınım biraz..Yarın kontrolüm var konuşacağım doktorumla..Sizde B12 ve TSH testlerinizi düzenli kontrol ettirin lütfen..Zaten 2li test korkum vardı yaşım 39 olduğu için..Bide bu korkular tuzu biberi oldu..Dua edin sorun çıkmasın bebişlerimizde arkadaşlar..
Insallah canım bır sorun olmaz buarada ben b12 kullanıyorum benexol ıcıyorum ama b12 testım yapılmısmıydı yapıldıysada kac cıkmsıtı hatırlamıyorum bakmam lazım bır

Ya kızlar bendede ucuk cıktı dudagımda doktoru aradım , asıstanı sorun degıl ılac kullanabılırsınız dedı ama hıc tatmın olmadım dogru mu acaba ?

Benım 29 mayısta ben 11 haftalık olacagım zaten zamanı kacırmamıs olurum dıye dusunuyorum bende sorucam bakalım
Benim.ucugum daha yeni yeni geçiyor 5 6 gün önce Bende de vardı asivral kullanabilirsin dedi ama ben kullanmadım sürekli ucugun üstüne buzla bastırdım yayılmasını engelledim olduğu yerde minik bi şekilde şişti ve söndü canım bende güvenemedim ilaca

bende b12 fazla çıktı, folik asitim bile üst sınırdaydı ama yine kullanıyorum. bir de bir yerde okudum folik asitin fazlası da otizm sebebi olarak görülüyormuş bazı uzmanlarca. zaten konuşmasında gerilik olan bir oğlum var, acaba ilk hamilelikte fazla vitamin aldım da etkiledi mi diye düşünmüyor değilim. titanyum dioksit diye bir madde varmış kullandığımız ilaçların çoğunda.

Benim.ucugum daha yeni yeni geçiyor 5 6 gün önce Bende de vardı asivral kullanabilirsin dedi ama ben kullanmadım sürekli ucugun üstüne buzla bastırdım yayılmasını engelledim olduğu yerde minik bi şekilde şişti ve söndü canım bende güvenemedim ilaca
bana ılac adıda vermedı bır bakayım dedıgın ılaca benımkı cok beter bur yerde cıktı tam ust dudagımın ortasında sankı bana cok yayılacak bır yer gıbı geldı ama .

bende b12 fazla çıktı, folik asitim bile üst sınırdaydı ama yine kullanıyorum. bir de bir yerde okudum folik asitin fazlası da otizm sebebi olarak görülüyormuş bazı uzmanlarca. zaten konuşmasında gerilik olan bir oğlum var, acaba ilk hamilelikte fazla vitamin aldım da etkiledi mi diye düşünmüyor değilim. titanyum dioksit diye bir madde varmış kullandığımız ilaçların çoğunda.
Ben sımdı kontrol ettım bana folık asıt ve b12 yapılmamıs test olarak atlamıyorsam eger.
Ancak benım ılk oglum tup bebek ve tedavıden 3 ay once b12 ve folık kullanmaya basladım tedvaı 1 ay surdu , 5 aya kadar da kullandım ve cok fazla kullandıgımı dusuuyordum acıkcası bunlarla alakalımıdır dırek olsa bızede olurdu gıbıme gelıyor ama suanda bılmıyorum sevıyelerım kac. Bır sonrakı gıdısımde bende yaptırayım barı

Kizlar bulantilariniz ne alemde? Benim eskisi kadar yok ama yine de rahatsiz ediyor.
Hala istahim kapali.
52kilo olmusum gittikce kilo veriyorum. :KK43:
Göğüs hassasiyetim de ilk gunler gibi degil

Kizlar bulantilariniz ne alemde? Benim eskisi kadar yok ama yine de rahatsiz ediyor.
Hala istahim kapali.

Canım benim gögüsler hassas hala. Bulantılarım 1 gün hafif olsada ertesi gün ögürmeye kadar gidiyor. Benim iştahın maşallahı var :KK70:

Canım benim gögüsler hassas hala. Bulantılarım 1 gün hafif olsada ertesi gün ögürmeye kadar gidiyor. Benim iştahın maşallahı var :KK70:
Bulantim varken ben yiyemiyorum ya.
Yemesem tabi daha cok bulaniyor. Hele hic et gormek istemiyorum iyice tiksindim

bana ılac adıda vermedı bır bakayım dedıgın ılaca benımkı cok beter bur yerde cıktı tam ust dudagımın ortasında sankı bana cok yayılacak bır yer gıbı geldı ama .
Tam bende çıkan yerde çıkmış sende de ben farkettigim an buz bastırdım canım sende dene bir hic değilse bakterileri öldürmüş olursun buz koymasaydım yayılırdı benimkide

Hala istahim kapali.
Bugün tam 9.haftayı bitirdik 10A girdik bulantılar hala devam ediyor hic azalmadı 4 kilo verdirdi bana iştahsızlık sanırım 12. 13. Haftaya kadar sürecek

X