2017 Aralık Anneleri

Canım çok yorma ben valla hafta sonu iş bile yapmadım hafta 2 gün temizlik yapan ben bu hafta yapmadım gerekirse pis kalsın şu 3 ay geçsinde progestan kullanıyormusun dün başladın mı
ben progestanı hamile olduğumu öğrendiğim zamandan itibaren kullanmaya başladım. ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum. Ama etkisi hoşuma gitmeye başladı :) bağımlılık yapmazsa iyidir :)

Aynen ya! Calismiyorum ama Sonra tam dalacak gibi oluyorum cocuklar uyaniyo

Amanin 3tane kesen mi varmis kiz? Ücüz mu yoksa

ben progestanı hamile olduğumu öğrendiğim zamandan itibaren kullanmaya başladım. ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum. Ama etkisi hoşuma gitmeye başladı :) bağımlılık yapmazsa iyidir :)

Çok hoş kafa döndürüyor cnm bende günde 3 defa kullanıyorum etrafa gülüyorum

Yok canım bir gebelik kesesi var 2 tane kist oluşmuş nur topu gibi bende ilk böyle tepki verdim ÜÇÜZMÜ diye yok yok kistlerinle birlikte 3 kese var sanki baksana diyor
Tamam canim ben de dedim acaba ücüz mü diye
Ya simdi ben kontrole gidince sorsam doktora kistim var mi diye bakar dimi? Ultrasondan bsska sey gerekiyor mu kisti gormek icin?

Tamam canim ben de dedim acaba ücüz mü diye
Ya simdi ben kontrole gidince sorsam doktora kistim var mi diye bakar dimi? Ultrasondan bsska sey gerekiyor mu kisti gormek icin?

Yok canım sadece ult. bakılıyor doktoruna sor acaba kistim varmı gebelikte genelde olurmuş kontrol edermisiniz de bakar. Benim doktorum keseye bakarken detaylı bakınca kistide gördü

Yok canım sadece ult. bakılıyor doktoruna sor acaba kistim varmı gebelikte genelde olurmuş kontrol edermisiniz de bakar. Benim doktorum keseye bakarken detaylı bakınca kistide gördü
Tamam canim sorayim madem.
Kendi görüyor zaten tatlım, lap diyede söylüyor hiç acımadan
Bana bir sey demedi doktorum. Usgya bakarken 1tane keseye benzer küçük bir yuvarlak gördüm icime dert oldu niye sormadim diye acaba kist miydi ki o. Insallah cikmaz bakalim

Tamam canim sorayim madem.

Bana bir sey demedi doktorum. Usgya bakarken 1tane keseye benzer küçük bir yuvarlak gördüm icime dert oldu niye sormadim diye acaba kist miydi ki o. Insallah cikmaz bakalim

Çıksada bir şey olmuyor canım ben yeni evliyen 1 tane oluşmuştu soğan suyu ile attım kisti. Buda gebelikte olabilecek birşeymiş sadece takip ediliyor cm büyürse alınıyor

kızlar günaydın
5+6 haftalık hamileyim
doktor gebelikten sonra bazı testler istedi.

bugun sonuçları aldım , rubella ıgg pozitif sonuç 46 , tsh da 3,47 çıkmış
sizde sonuçlar nasıldı ,
rubella pozitif çıkınca ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…