ben progestanı hamile olduğumu öğrendiğim zamandan itibaren kullanmaya başladım. ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum. Ama etkisi hoşuma gitmeye başladı :) bağımlılık yapmazsa iyidir :)Canım çok yorma ben valla hafta sonu iş bile yapmadım hafta 2 gün temizlik yapan ben bu hafta yapmadım gerekirse pis kalsın şu 3 ay geçsinde progestan kullanıyormusun dün başladın mı
miyomların gebelikten sonra mı oluşmuştu
:d çok pis kafa yapıyor vallaben progestanı hamile olduğumu öğrendiğim zamandan itibaren kullanmaya başladım. ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum. Ama etkisi hoşuma gitmeye başladı :) bağımlılık yapmazsa iyidir :)
Günaydın kızlar
Aranızda uykuya Dalamama ve uykusuzluk sorunu yasayan var mu
Uykuyu çok seven biri değildim zaten ana geceleri uykuya dalmada sorun yasıyorum
Sonra tuvalete kalkınca Bi daha uyuyamıyorum
3-4 saat uyku uyumuş oluyorum
İşe gidiyorum gün içinde de uyku yok
Deli olcam ya uyumak istiyorum
Aynen hatta şuan onun etkisiyle yazıyorum. Normalde sadece burada yazılanları okurdum. Dilimi çözüyor:d çok pis kafa yapıyor valla
Kizlar merhaba insallah bu ay guzel haber veririm size. 28 gunde adet olan ben gecen ay 32.gunde adet oldum. Bu ay da 32.gunumdeyim. Eşim cumartesiye kadar test yok dedi. Öylece bekliyorum
Sebebi ne acaba yani ilaç kullanıyorsan o etki etmiş olabilir mi doktorunuza sordunuz mu.
Amanin 3tane kesen mi varmis kiz? Ücüz mu yoksaAyaklarını uzat akşam bol bol dinlen canım çalışıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Benim cm söylemişti olabilir gebelikte normal dedi ama takip edilecek dedi. Şuan 3 tane kese var sende dedi hatta :) acildeki doktor ve kendi doktorum
Olabiliyor canim.benim kuzenimde de dogum yapinca kist cikti daha once yok diye biliyorlardi.Doktorum da çok şaşırdı senin rahmin tertemizdi dedi bence bebek yaptı miyomu.
ben ilaç kullanmadım
ben progestanı hamile olduğumu öğrendiğim zamandan itibaren kullanmaya başladım. ne zamana kadar kullanırım bilmiyorum. Ama etkisi hoşuma gitmeye başladı :) bağımlılık yapmazsa iyidir :)
Amanin 3tane kesen mi varmis kiz? Ücüz mu yoksa
Tamam canim ben de dedim acaba ücüz mü diyeYok canım bir gebelik kesesi var 2 tane kist oluşmuş nur topu gibibende ilk böyle tepki verdim ÜÇÜZMÜ diye yok yok kistlerinle birlikte 3 kese var sanki baksana diyor
Tamam canim ben de dedim acaba ücüz mü diye
Ya simdi ben kontrole gidince sorsam doktora kistim var mi diye bakar dimi? Ultrasondan bsska sey gerekiyor mu kisti gormek icin?
Tamam canim ben de dedim acaba ücüz mü diye
Ya simdi ben kontrole gidince sorsam doktora kistim var mi diye bakar dimi? Ultrasondan bsska sey gerekiyor mu kisti gormek icin?
Yok canım sadece ult. bakılıyor doktoruna sor acaba kistim varmı gebelikte genelde olurmuş kontrol edermisiniz de bakar. Benim doktorum keseye bakarken detaylı bakınca kistide gördü
Tamam canim sorayim madem.Yok canım sadece ult. bakılıyor doktoruna sor acaba kistim varmı gebelikte genelde olurmuş kontrol edermisiniz de bakar. Benim doktorum keseye bakarken detaylı bakınca kistide gördü
Bana bir sey demedi doktorum. Usgya bakarken 1tane keseye benzer küçük bir yuvarlak gördüm icime dert oldu niye sormadim diyeKendi görüyor zaten tatlım, lap diyede söylüyor hiç acımadan
Tamam canim sorayim madem.
Bana bir sey demedi doktorum. Usgya bakarken 1tane keseye benzer küçük bir yuvarlak gördüm icime dert oldu niye sormadim diyeacaba kist miydi ki o. Insallah cikmaz bakalim