2017 Aralık Anneleri

S Sariucurtma cnm senin bulantıların başlayıp 2-3 günde kaybolmuştu ve doktorun normal demişti suan bulantıların ne alemde

Keseyi gorebilirsin canım ama kalp atışı için erken. Vajinal bakılırsa bilmiyorum benim doktorum hep karından ultrasonla baktı çünkü kanama falan olabilir diye o yüzden bize hala ilişki yasak

doktorlar vajinal bakılmasının sakıncası yok diyor. şimdi aklım karıştı. karından kese ne zaman göründü canım senin? eğer 6+0 da görünüyorsa bende karından baktırayım o zaman tırstımmm

Canım ben de her akıntıda hemen tuvalete koşuyorum. Senin akıntı nin rengi nasıl ve çok sık geliyor mu. Benim akıntım sarımtrak ve oldukça sık geliyor
Benim de akintim sarimtrak ve surekli oluyor canm sanirim normal bi durum bu:) Allah korusun kasinti ve kokulu olursa o zaman endise etmeliyiz mantar yada enfeksiyondan

Canım ben de her akıntıda hemen tuvalete koşuyorum. Senin akıntı nin rengi nasıl ve çok sık geliyor mu. Benim akıntım sarımtrak ve oldukça sık geliyor

Çok sık gelmiyor sabh yataktan kalkınca baya hiisediyrm ve evet Canm sarı... alltan progestan kullandığım için sanıyrm böle oluyor... gün için de de az az oluyoe ama sürekli değl

ayyy inşallah görürüm onuuuu
sabırla beklemekten başka çare yok :dua:

kesenin içinde bebeğimi görmüştün canım?? :nazar:

Bebek diye gittim kalp atışını görüp geldim canım :) ses duyamamıştık yeni diye ama doktorum atışları göstermişti

doktorlar vajinal bakılmasının sakıncası yok diyor. şimdi aklım karıştı. karından kese ne zaman göründü canım senin? eğer 6+0 da görünüyorsa bende karından baktırayım o zaman tırstımmm
Benim doktor çok tedbirli herşeye dikkat ediyo canım 6+1de kalp atışını ultrasonla gördük 7 haftalikken de duyduk sesini çok sukur

S Sariucurtma cnm senin bulantıların başlayıp 2-3 günde kaybolmuştu ve doktorun normal demişti suan bulantıların ne alemde
Canım çok istikrarsız bulantilarim. Dün ayağa bile kalkamiyordum bugün daha iyiyim. Bazen hiç olmuyor bazen şu bile içemiyorum. Ama genel anlamda ağzımda o kötü tat devam ediyor canım

darısı başımaaaaaaa :) öyleyse ben de alttan baktırmayayım madem görünüyor :)

çok teşekkürler çok yardımcı oldun bana :)
Amin inşallah canım hadi hayırlısı inşallah aynen karından da görünüyor ama ışte biraz beklemek lazım ama zaman çabuk geciyo :))

Doktor da 12. Haftayı tamamlayınca spora başlayabilirsin dedi. İple çekiyorum

Hayatta en sevdiğim şey meyve, hiç yiyemiyorum. Hoş ben hiçbirşey yiyemiyorum
Ben de 12. haftanın geçmesini bekliyorum spor için yüzmeye devam edeceğim ve hamilelik pilatesi düşünüyorum siz ne yapacaksınız?

Doktor da 12. Haftayı tamamlayınca spora başlayabilirsin dedi. İple çekiyorum

Hayatta en sevdiğim şey meyve, hiç yiyemiyorum. Hoş ben hiçbirşey yiyemiyorum
Ogrendigimden beri ben de yapmiyorum spor ve 3 hafta da bile çok farkettiği sirt ve bo tu
Benm doktrum yavaş yavaş yürüyebilirsin söledi yarım saat faln ama benm hiç halim Yok... 12 . Hafta gelsn inşlh herşklde rahat oluruz :dua:
Ben de hafif hafif leslie ile yürüyüş yapiyorim yorgunliktan çok az yapabiliyorum ama o bile çok iyi geliyor.

Ogrendigimden beri ben de yapmiyorum spor ve 3 hafta da bile çok farkettiği sirt ve bo tu

Ben de hafif hafif leslie ile yürüyüş yapiyorim yorgunliktan çok az yapabiliyorum ama o bile çok iyi geliyor.

Ben de başlıycm yürüyüşe kısmetse kilo almıym ilk üç ay çok önmli...

kan sulandırıcı iğne vurulan arkaşlar siz bütün şırıngayı tam enjekte edebiliyor musunuz.. ben
2-3 defadır bi kaç damla boşa akıyor bu kötü bişy mi akıl verin kızlar :KK43:

X