Keseyi gorebilirsin canım ama kalp atışı için erken. Vajinal bakılırsa bilmiyorum benim doktorum hep karından ultrasonla baktı çünkü kanama falan olabilir diye o yüzden bize hala ilişki yasak
Benim de akintim sarimtrak ve surekli oluyor canm sanirim normal bi durum bu:) Allah korusun kasinti ve kokulu olursa o zaman endise etmeliyiz mantar yada enfeksiyondanCanım ben de her akıntıda hemen tuvalete koşuyorum. Senin akıntı nin rengi nasıl ve çok sık geliyor mu. Benim akıntım sarımtrak ve oldukça sık geliyor
Canım ben de her akıntıda hemen tuvalete koşuyorum. Senin akıntı nin rengi nasıl ve çok sık geliyor mu. Benim akıntım sarımtrak ve oldukça sık geliyor
ayyy inşallah görürüm onuuuu
sabırla beklemekten başka çare yok
kesenin içinde bebeğimi görmüştün canım??
Bebek diye gittim kalp atışını görüp geldim canım :) ses duyamamıştık yeni diye ama doktorum atışları göstermişti
Benim doktor çok tedbirli herşeye dikkat ediyo canım 6+1de kalp atışını ultrasonla gördük 7 haftalikken de duyduk sesini çok sukurdoktorlar vajinal bakılmasının sakıncası yok diyor. şimdi aklım karıştı. karından kese ne zaman göründü canım senin? eğer 6+0 da görünüyorsa bende karından baktırayım o zaman tırstımmm
Keseyi de 5 haftalikken gordukdoktorlar vajinal bakılmasının sakıncası yok diyor. şimdi aklım karıştı. karından kese ne zaman göründü canım senin? eğer 6+0 da görünüyorsa bende karından baktırayım o zaman tırstımmm
Canım çok istikrarsız bulantilarim. Dün ayağa bile kalkamiyordum bugün daha iyiyim. Bazen hiç olmuyor bazen şu bile içemiyorum. Ama genel anlamda ağzımda o kötü tat devam ediyor canımS Sariucurtma cnm senin bulantıların başlayıp 2-3 günde kaybolmuştu ve doktorun normal demişti suan bulantıların ne alemde
Benim doktor çok tedbirli herşeye dikkat ediyo canım 6+1de kalp atışını ultrasonla gördük 7 haftalikken de duyduk sesini çok sukur
Keseyi de 5 haftalikken gorduk
Amin inşallah canım hadi hayırlısı inşallah aynen karından da görünüyor ama ışte biraz beklemek lazım ama zaman çabuk geciyo :))darısı başımaaaaaaa :) öyleyse ben de alttan baktırmayayım madem görünüyor :)
çok teşekkürler çok yardımcı oldun bana :)
Amin inşallah canım hadi hayırlısı inşallah aynen karından da görünüyor ama ışte biraz beklemek lazım ama zaman çabuk geciyo :))
6 haftada görürsün inşallah canım hadi hayırlısı sağlıklı bebislerimiz olur inşallah :))kalp atışını duymasam ama kalbi görsem yeter banaaa :) aileme söylemek için sabırsızlanıyorum
Umarım sonuçlarınız güzel çıkar.Aynen ben de cinsiyetini hiç merak etmiyorum sağlıklı olsun yeter.Selam , bugün genetik test için kan verdim. Cinsiyet de öğreniliyormuş. Cinsiyet hiç önemli değil de , umarım sonucum güzel çıkar.
Ben de 12. haftanın geçmesini bekliyorum spor için yüzmeye devam edeceğim ve hamilelik pilatesi düşünüyorum siz ne yapacaksınız?Doktor da 12. Haftayı tamamlayınca spora başlayabilirsin dedi. İple çekiyorum
Hayatta en sevdiğim şey meyve, hiç yiyemiyorum. Hoş ben hiçbirşey yiyemiyorum
6 haftada görürsün inşallah canım hadi hayırlısı sağlıklı bebislerimiz olur inşallah :))
Oo yanliz değilim rahatladim 37 yasindayim bendeBende 38 daha konuşmadık bunları doktorla haklısın en mantıklısı bu üç hafta snr gideceğim bende sorayım ne diyecek bakalım
Ogrendigimden beri ben de yapmiyorum spor ve 3 hafta da bile çok farkettiği sirt ve bo tuDoktor da 12. Haftayı tamamlayınca spora başlayabilirsin dedi. İple çekiyorum
Hayatta en sevdiğim şey meyve, hiç yiyemiyorum. Hoş ben hiçbirşey yiyemiyorum
Ben de hafif hafif leslie ile yürüyüş yapiyorim yorgunliktan çok az yapabiliyorum ama o bile çok iyi geliyor.Benm doktrum yavaş yavaş yürüyebilirsin söledi yarım saat faln ama benm hiç halim Yok... 12 . Hafta gelsn inşlh herşklde rahat oluruz
Ogrendigimden beri ben de yapmiyorum spor ve 3 hafta da bile çok farkettiği sirt ve bo tu
Ben de hafif hafif leslie ile yürüyüş yapiyorim yorgunliktan çok az yapabiliyorum ama o bile çok iyi geliyor.