- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
Az Ve sık ye. Yemeklerde haşlanmış patates, ara öğünde ceviz ile idare ediyorum. Kahvaltıda da kuru ekmek ve biraz peynir, domates. Bayağı kilo verdim ben...Yemeyince daha kötü oluyor insan. O yüzden öğün atlamamak gerek.
Bende 38 daha konuşmadık bunları doktorla haklısın en mantıklısı bu üç hafta snr gideceğim bende sorayım ne diyecek bakalımYaşım 39. İkili test te risk yüksek çıkacaktı Bebek sağlıklı Bile olsa. O yüzden dr direk genetik test yapalım , kesin sonuç alalım dedi. Herhangi bir kalıtsal hastalık ya da şüphelenilen birşey Yok. Tedbir amaçlı...
Canım bu testten sonra ayrıntılıya gerek var mıYaşım 39. İkili test te risk yüksek çıkacaktı Bebek sağlıklı Bile olsa. O yüzden dr direk genetik test yapalım , kesin sonuç alalım dedi. Herhangi bir kalıtsal hastalık ya da şüphelenilen birşey Yok. Tedbir amaçlı...
Hayatta en sevdiğim şey meyve, hiç yiyemiyorum. Hoş ben hiçbirşey yiyemiyorumŞu an en cazip şey kahvaltılık... diğerleri tiksindiriyor meyve yiyrm ceviz yiyrm ama doyurmuyor yoğrt ii geliyor oda yanmam olunca... hayslıs inş...
senn de testlerin güzel çıkar inşşh allh sağlık versn bebeklerimize
Gerek var, çünkü genetik test yalnızca 3 tane genetik hastalığa Ve cinsiyet anomalisine bakıyor. Ayrıntılı ultrasonda organlar da inceleniyor ama o da genetik bozuklukları kesin teşhis edemiyor.Canım bu testten sonra ayrıntılıya gerek var mı
Doktor da 12. Haftayı tamamlayınca spora başlayabilirsin dedi. İple çekiyorum
Hayatta en sevdiğim şey meyve, hiç yiyemiyorum. Hoş ben hiçbirşey yiyemiyorum
Eskiden 2 li test, ileri yaş gebeliklerinde de amniyosentez yapılıyordu. Şimdi genetik teste dönüldü. Senin yaş sınırdaymış. İstemeyebilir dr.Bende 38 daha konuşmadık bunları doktorla haklısın en mantıklısı bu üç hafta snr gideceğim bende sorayım ne diyecek bakalım
İlk 1.5 -2 ay bayağı spor yaptım. Sonra 8. Haftada bulantılar başlayınca dr bırak dedi. Şunu fark ettim , hareket ediyorsam daha az bulantım oluyor. Ama hareket etmeye gücüm kalmadı. Haftaya tekrar başlayacağım.Benm doktrum yavaş yavaş yürüyebilirsin söledi yarım saat faln ama benm hiç halim Yok... 12 . Hafta gelsn inşlh herşklde rahat oluruz
İlk 1.5 -2 ay bayağı spor yaptım. Sonra 8. Haftada bulantılar başlayınca dr bırak dedi. Şunu fark ettim , hareket ediyorsam daha az bulantım oluyor. Ama hareket etmeye gücüm kalmadı. Haftaya tekrar başlayacağım.
merhaba kızlaaarr
yarın sabah tam 5 haftalık gebelik bittiğinde 6. haftanın ilk gününde doktora muayene olucam. yarın beta değerim 1300 lerde olacak. keseyi görür müyüm? kalp atışını duyma ihtimalim var mı??
Meraba Canm keseyi görrsün inşlh bende 5 haftalık görmüştüm ama kalp atışı için erkn hayrlısı Olsn
Kızlar bilmem sizdede faydalı olurmu ama ara sıra adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor bugün biraz daha hissettim çünkü 3 gün sonra normalde adet günümdü. Kasıklarım ağrıyınca yana yatıp bacağımın arasına yastık koyuyorum çok faydası oluyor haberiniz olsun
çok teşekkür ederim canım. doktor vidyoları izliyorum 5 haftalık gebelikte alttan ultrasonla kalp atışı videoları koymuşlar ben de heves etmiştim. çok stres bir durum insan bir an önce duyup müjdeyi yakınlarıyla paylaşmak istiyor :)
Bu ara kasık ağrısı çok normal sağlık ocağındaki doktrum söledi sürekli dinlen ve uzan dedi ..
ama ağrı değlde her akıntım da adet oldum sanıyrm allh korsun
çok teşekkür ederim canım. doktor vidyoları izliyorum 5 haftalık gebelikte alttan ultrasonla kalp atışı videoları koymuşlar ben de heves etmiştim. çok stres bir durum insan bir an önce duyup müjdeyi yakınlarıyla paylaşmak istiyor :)
Canım ben de her akıntıda hemen tuvalete koşuyorum. Senin akıntı nin rengi nasıl ve çok sık geliyor mu. Benim akıntım sarımtrak ve oldukça sık geliyorBu ara kasık ağrısı çok normal sağlık ocağındaki doktrum söledi sürekli dinlen ve uzan dedi ..
ama ağrı değlde her akıntım da adet oldum sanıyrm allh korsun
Belki de kese içinde bebk görürsünüz inşlh yalnız görmezsenz de kuruntu yapma çok erkn burda hepimiz arkaşlardan tecrübe ettik.. sabırla ve heycanla kalp atışını bekledk inşşh sizde görürsünüz
Cnm ben 5+5 de kalp atışını duymadık çok yeni diye ama ekranda gördük :)
Keseyi gorebilirsin canım ama kalp atışı için erken. Vajinal bakılırsa bilmiyorum benim doktorum hep karından ultrasonla baktı çünkü kanama falan olabilir diye o yüzden bize hala ilişki yasakçok teşekkür ederim canım. doktor vidyoları izliyorum 5 haftalık gebelikte alttan ultrasonla kalp atışı videoları koymuşlar ben de heves etmiştim. çok stres bir durum insan bir an önce duyup müjdeyi yakınlarıyla paylaşmak istiyor :)