2017 Aralık Anneleri

bizde cuma duyucaz inş.Biz 3 aylık evliyiz ama 4. yılımız eşim cok yeniyiz deyip bebek istemiyordu şimdi hamıle kaldıgımı duyunca şok oldu o şoku atlattı ama hiç hevesli istekli gözükmüyo çok ilgili değil bebek konusunda ne kavgalar ettik bu ilgisizliği için hamıle kaldıgımı öğrendiğim günden beri ağlıyorum desem yeridir :KK43: inşallah cuma günü kalp atışını duyunca farklı olur .

Canım bak doğsunda ikinci için nasıl acele edecek, erkekler bizim gibi değil ki lütfen bunun için üzüleme çok kızdım sana ağlanır mı

Canım bak doğsunda ikinci için nasıl acele edecek, erkekler bizim gibi değil ki lütfen bunun için üzüleme çok kızdım sana ağlanır mı
ya ne bileyim üzülüyorum işte hiç alakasızlaştı ben evliliğe alışamadan cocuk nerden cıktı dedi aldıralım flan demedi de allahtan böle davrandı işte. mesela anneler gununde annem bebek güncesi almış bide yelek örmüş onu verdi gösterdm hımm iyiymiş dedi öylece geçip gitti .

Hamilelikte keçiboynuzu pekmezi nasıl kullanılır: günlük olarak hamilelikte her sabah bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi tüketilmelidir. Düzenli olarak ilaç içiyormuş gibi bu uygulamayı her gün anne adayı uygulamalıdır. Ayrıca kesin olarak bilinmelidir keçiboynuzu pekmezi kilo aldırmaz bu durumda hamilelikte gönül rahatlığıyla tüketilmelidir. Doğal besinlerle elde edilen keçiboynuzu pekmezi her yaş grubu ve anne adaylarının ilaç tüketir gibi bunu da tüketmeleri gerekir. Daha sağlıklı bir hamilelik devam etmesi ve bebeğin ve anne adayının huzurlu olması için gereklidir.

Cnm ben yiyorum umarım seninde için rahatlar
Canım paylaşımın için çok teşekkür ederim gönül rahatlığı ile yiyebilirim şimdi. Canım çok çekiyor zaten ama işte bazı şeyler düşük filan yaptırıyormuş ya hurma gibi filan. İnsan tereddüt ediyor. Ama artık her sabah yerim çok sağol canım

KıZlar çok şükür duyduk kalp atışını. Sesini duymadan ben zaten ekrandan parıltısını gördüm çok şükür. Saçları boyayabilirsin dedi folik kullanma artık dedi' ilişki serbest fazla yorma kendini üç hafta snr görüşelim dedi. Testler ve bebeğin kalp atış hızına göre yüzde 97 çok sağlıklı gebeliğin olacak dedi. Çok şükür.
Az az sık sık yenecek gece yemek Yok hamur işi Yok
kaçıncı haftadasın? saç boyamaya nasıl serbest dedi?
folik asit kaç ay kullandın? niye şimdi kullanma dedi?

kafamda deli sorular...:KK57:

KıZlar çok şükür duyduk kalp atışını. Sesini duymadan ben zaten ekrandan parıltısını gördüm çok şükür. Saçları boyayabilirsin dedi folik kullanma artık dedi' ilişki serbest fazla yorma kendini üç hafta snr görüşelim dedi. Testler ve bebeğin kalp atış hızına göre yüzde 97 çok sağlıklı gebeliğin olacak dedi. Çok şükür.
Az az sık sık yenecek gece yemek Yok hamur işi Yok

Ben de bu folik asit meselesini soracaktım annekusu annekusu . Tam olarak kac hafta/gunluksun canım?

Evet canım allahın takdiri deyip tevekkül ediyorum ama suan bosluktayim inşallah geçer. Sağlıklı olsa niye kalbi dursun diyorum teselli buluyorum. İnşallah dedigin gibi olur da cok beklemeden saglikli bi hamileligim olur canim dogal yoldan. Desteğin icin çok sağol.
İnşallah en yakin zamanda kavuşursum yavruna. Çok büyük ihtimalle saglikli değildir bebegin inan bana ne kadar erken o kadar iyi. İlk uç aydaki düşüklerin büyük çoğunluğu kromozom anomalilerinden oluyormuş. Bu da Allahin bir lutufu oyle dusun.benim ilk gebeligimde 5. ayda durmuştu kalbi doktorlar o zaman aciklamislardi bu kadar durmaz ilk haftalarda olur normalde diye.

ben dısardan beslenemıyorum mutlaka cıkarıyorum, agır gelıyor sanırım bıraz mıde sorunlarımda var benım . bugun sadece corba ıctım hatta dgunde oyle asırı yemıyorum ama nereden gelmıs o 2 kg anlamadım. Su bıle ıcmeyıp sısen bırı benım suanda ınstagramda takıp ettıgım 2 kısı var aralarında 3 hafta var . bırı cok ırı her turlu , oburunun ıse kıbar basketbol topu var onunde . ıdealım ufak tefek olan ama gıdısa obursu :sopa: boyumda uzun enıne boyuna gıdınce ırı kıyım :sus:
instagram hesabın ne?

Canım paylaşımın için çok teşekkür ederim gönül rahatlığı ile yiyebilirim şimdi. Canım çok çekiyor zaten ama işte bazı şeyler düşük filan yaptırıyormuş ya hurma gibi filan. İnsan tereddüt ediyor. Ama artık her sabah yerim çok sağol canım

Rica ederim cnm doğru söylüyorsun bende sürekli bakıyorum mesela tekrar ısıtılmamadı gereken besinler varmış kereviz ıspanak ve tavuk ürünleri tekrar ısı işlemi olunca zehirleme şansı daha yüksekmiş gebelikte. Pişti yemek tamam birdaha ısıtmak yokmuş biliyormusub bilmiyorum

Rica ederim cnm doğru söylüyorsun bende sürekli bakıyorum mesela tekrar ısıtılmamadı gereken besinler varmış kereviz ıspanak ve tavuk ürünleri tekrar ısı işlemi olunca zehirleme şansı daha yüksekmiş gebelikte. Pişti yemek tamam birdaha ısıtmak yokmuş biliyormusub bilmiyorum
Hayır canım ilk kez senden duydum ve çok mantıklı geldi. O söylediğin yemekleri hatta az pişirin diyorlar besin değeri kaybolmasın diye. Burada yememiz ve yemememiz gerekenleri birbirimize yazmamız çok iyi oluyor. Bulunması zor ya da çok pahalı yiyecekler haricinde diğerleri hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz.

İyi akşamlar arkadaşlar bu ikili üçlü tarama kaçıncı haftada yapılıyor birde gerçekten 2700tl mi ayyy yandık ben özelde tüp bebek yaptırdım halen özele gidiyorum muayene olmaya birde testler o kadar pahalıysa tam yandık allah yardımcımız olsun hepimizin

Bugn ilk defa kustum kızlar çok afedersiniz.. o_Osürekli midem bi kötü yemk yesem yanıyor yemezsem daha kötü allh sabır versn sağlıka geçirelim günlerimizi...

Yedi hafta iki günlüğüm ben ben korunmayı bıraktığımdan beri kullandığım için bana bıraktırdı yaklaşık bir senedir kullanıyordum

Saç boyama içinde kalp atışından sonra serbest dedi altı yıl öncede serbesti aynı Dr da oğlumu doğurdum sağlıkla çok şükür.

İlk üç ay genetikte sorun var ise Bebek düşer dışardan hiç bir şey etkilemez der benim doktorum.

Ben kan ilacı hariç hiç bir vitamin vs kullanmadım ilk hamileliğimde de.

Hatta balık yağı demiştim yazın balık bulmak zor diye bakliyat ye ne ilacı demişti. Relax benim doktor

Selam , bugün genetik test için kan verdim. Cinsiyet de öğreniliyormuş. Cinsiyet hiç önemli değil de , umarım sonucum güzel çıkar.
Insallah canım güzel cıkıcak icini ferah tut. Aramizda ilk ögrenen sen olacaksın cinsiyeti. Bende cok merak ediyorum. Nezaman sonucları verecekler uzun sürüyo mu?

Bugn ilk defa kustum kızlar çok afedersiniz.. o_Osürekli midem bi kötü yemk yesem yanıyor yemezsem daha kötü allh sabır versn sağlıka geçirelim günlerimizi...
Az Ve sık ye. Yemeklerde haşlanmış patates, ara öğünde ceviz ile idare ediyorum. Kahvaltıda da kuru ekmek ve biraz peynir, domates. Bayağı kilo verdim ben...Yemeyince daha kötü oluyor insan. O yüzden öğün atlamamak gerek.

Selam , bugün genetik test için kan verdim. Cinsiyet de öğreniliyormuş. Cinsiyet hiç önemli değil de , umarım sonucum güzel çıkar.
Hayırlı haberler inşallah genetik bir sıkıntı olduğunu mu düşünüyorsun yoksa tedbir amaçlı mı cnm

Hayırlı haberler inşallah genetik bir sıkıntı olduğunu mu düşünüyorsun yoksa tedbir amaçlı mı cnm
Yaşım 39. İkili test te risk yüksek çıkacaktı Bebek sağlıklı Bile olsa. O yüzden dr direk genetik test yapalım , kesin sonuç alalım dedi. Herhangi bir kalıtsal hastalık ya da şüphelenilen birşey Yok. Tedbir amaçlı...

Hayır canım ilk kez senden duydum ve çok mantıklı geldi. O söylediğin yemekleri hatta az pişirin diyorlar besin değeri kaybolmasın diye. Burada yememiz ve yemememiz gerekenleri birbirimize yazmamız çok iyi oluyor. Bulunması zor ya da çok pahalı yiyecekler haricinde diğerleri hakkında bilgi alışverişi yapabiliriz.

Aynen cnm hepimixin bilmediği şeyler var yardımcı olmakta fayda var. Bugün hafif kasıklarımda ağrı var adet döngüm yaklaşıyor ya dur diyorum sen hamilesin :KK70:

X