2017 Aralık Anneleri

16 haftalık olanda rahatsızlık vardı dimi canım ?

Şu anda kıskandım bende alacam kilo ama gerçekten
Ay senden hıc umudum yok ılkınde acemelıkle aldın aldın Sonra valla tartıda resım ısterım ınanmam , 12 haftayı bıtırıne kadar 2 kg daha alırsan aramıza alırız senı

16 haftalık olanda rahatsızlık vardı dimi canım ?
benım kanamalarım bı turlu durmayıp sapıtınca, kese acıldı sanırım susuz kaldı elı kolu bellı olmuyordu. hıcte genetıge gıtmedı umarım bobregı fılan yok degıl degıldır. Plesantam asagı yerlesmıstı sureklı oradan kanamam oluyordu ama bılemıyorum 2'lı testı temız cıkmıstı ama bebek cok sıkıntıdaydı

Allah yaşatmasın bir daha canım, sağlıcakla kucağına alacaksın bunu valla içimden öyle geçti.

Allah yaşatmasın bir daha canım, sağlıcakla kucağına alacaksın bunu valla içimden öyle geçti.
Insallah canım benım su 11 haftaya kadar sag salım bı gelsem ıcım rahatlayacak malesef benzetmek gıbı olmasın o ara baslamıstı kanamalarım

Daha ileri haftalarda böyle bisey olsaydı mutlaka daha çok üzülürdüm o yüzden şükrediyorum canim. Rabbim yasatmasin başka acı hiçbirimize

Hamilelikte keçiboynuzu pekmezi nasıl kullanılır: günlük olarak hamilelikte her sabah bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi tüketilmelidir. Düzenli olarak ilaç içiyormuş gibi bu uygulamayı her gün anne adayı uygulamalıdır. Ayrıca kesin olarak bilinmelidir keçiboynuzu pekmezi kilo aldırmaz bu durumda hamilelikte gönül rahatlığıyla tüketilmelidir. Doğal besinlerle elde edilen keçiboynuzu pekmezi her yaş grubu ve anne adaylarının ilaç tüketir gibi bunu da tüketmeleri gerekir. Daha sağlıklı bir hamilelik devam etmesi ve bebeğin ve anne adayının huzurlu olması için gereklidir.

Cnm ben yiyorum umarım seninde için rahatlar

Duydum canım dün çok şükür, herşey yolunda dedi
bizde cuma duyucaz inş.Biz 3 aylık evliyiz ama 4. yılımız eşim cok yeniyiz deyip bebek istemiyordu şimdi hamıle kaldıgımı duyunca şok oldu o şoku atlattı ama hiç hevesli istekli gözükmüyo çok ilgili değil bebek konusunda ne kavgalar ettik bu ilgisizliği için hamıle kaldıgımı öğrendiğim günden beri ağlıyorum desem yeridir inşallah cuma günü kalp atışını duyunca farklı olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…