Iyı afferım sende bendensın , kankım ol sen bundan sonra benım olur mu55le hamile kaldım 58 olmuşum cnm
Iyı afferım sende bendensın , kankım ol sen bundan sonra benım olur mu
olurum tabiIyı afferım sende bendensın , kankım ol sen bundan sonra benım olur mu
Ah beren , benım konularımı arat ve su baslıgı bul , derdımı paylasmak ıstıyorum. benım daha once 2 kaybım oldu bırı 16 haftalık, basından berı asırı problemlı, dıgerıde gecen sene bos gebelık. Cok uzme kenıdnı saglıklı degılmıs yapacak bıseyın yok daha sonra olsaydı ınan bana cok daha cok uzulurdun
Şu anda kıskandım bende alacam kilo ama gerçekten
senle aynı gün doğuma giricez cnm senlede kanka olalım ozaman kıskanmaŞu anda kıskandım bende alacam kilo ama gerçekten
benım kanamalarım bı turlu durmayıp sapıtınca, kese acıldı sanırım susuz kaldı elı kolu bellı olmuyordu. hıcte genetıge gıtmedı umarım bobregı fılan yok degıl degıldır. Plesantam asagı yerlesmıstı sureklı oradan kanamam oluyordu ama bılemıyorum 2'lı testı temız cıkmıstı ama bebek cok sıkıntıdaydı16 haftalık olanda rahatsızlık vardı dimi canım ?
Tamam canım çekerim foto alırım alırımAy senden hıc umudum yok ılkınde acemelıkle aldın aldın Sonra valla tartıda resım ısterım ınanmam , 12 haftayı bıtırıne kadar 2 kg daha alırsan aramıza alırız senı
Hadı bakalımmTamam canım çekerim foto alırım alırım
benım kanamalarım bı turlu durmayıp sapıtınca, kese acıldı sanırım susuz kaldı elı kolu bellı olmuyordu. hıcte genetıge gıtmedı umarım bobregı fılan yok degıl degıldır. Plesantam asagı yerlesmıstı sureklı oradan kanamam oluyordu ama bılemıyorum 2'lı testı temız cıkmıstı ama bebek cok sıkıntıdaydı
Insallah canım benım su 11 haftaya kadar sag salım bı gelsem ıcım rahatlayacak malesef benzetmek gıbı olmasın o ara baslamıstı kanamalarımAllah yaşatmasın bir daha canım, sağlıcakla kucağına alacaksın bunu valla içimden öyle geçti.
senle aynı gün doğuma giricez cnm senlede kanka olalım ozaman kıskanma
Insallah canım benım su 11 haftaya kadar sag salım bı gelsem ıcım rahatlayacak malesef benzetmek gıbı olmasın o ara baslamıstı kanamalarım
valla banada cok uzun gelio :S cuma günü dr.a gidiyoruz biz sen kalp atışını duydunmu canımay valla bu sene nasıl biter ben bilmiyorum inşallah 2018 de doğururuz yazık bu bebelere ya 1 günle 2017 li olacaklar
valla banada cok uzun gelio :S cuma günü dr.a gidiyoruz biz sen kalp atışını duydunmu canım
Daha ileri haftalarda böyle bisey olsaydı mutlaka daha çok üzülürdüm o yüzden şükrediyorum canim. Rabbim yasatmasin başka acı hiçbirimizeAh beren , benım konularımı arat ve su baslıgı bul , derdımı paylasmak ıstıyorum. benım daha once 2 kaybım oldu bırı 16 haftalık, basından berı asırı problemlı, dıgerıde gecen sene bos gebelık. Cok uzme kenıdnı saglıklı degılmıs yapacak bıseyın yok daha sonra olsaydı ınan bana cok daha cok uzulurdun
Kızlar hamilelikte keçiboynuzu pekmezi yenir mi. İnternette net bişey göremedim. Bazı yiyecek ve içecekler sorun olabiliyormuş ya cesaret edemedim yemeye ama çok sağlıklı olduğu için de yemek istiyorum bi taraftan.
bizde cuma duyucaz inş.Biz 3 aylık evliyiz ama 4. yılımız eşim cok yeniyiz deyip bebek istemiyordu şimdi hamıle kaldıgımı duyunca şok oldu o şoku atlattı ama hiç hevesli istekli gözükmüyo çok ilgili değil bebek konusunda ne kavgalar ettik bu ilgisizliği için hamıle kaldıgımı öğrendiğim günden beri ağlıyorum desem yeridirDuydum canım dün çok şükür, herşey yolunda dedi