- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Yaa kuzum ne bileyim bende şaştım kaldım dr 15 diyince hadi dese dese 7,8 falan der dedim şok oldum, iyide bu bebek cin gibi bayılıp uyumuyor dediğin gibi sürekli emiyor e 1 kg da almış kan uyuşmazlığıda yok eller ayaklar bembeyaz teni kirli yeşilede dönmüyor hep dedim dr a... Oda bünyesi yavaş atıyor sarılığı dedi, bu kadar yüksel olsa çıt sesinden bile uyanıyor mümkün değil kaldıramam uykudan yani... Anlamadım gitti bide o idrar yaptığı poşette değerleri yüksek gösteriyormuş saçma bi iş verdik idrarı tekrar bakalım ne diyecek pzrtsi... Bi baş hekim tanıdıl var ona sordu eşim demişki başına sarı tülbent koyun hastaneye yatıracağız derselerde yatırmayın çünkü bazı bebekler 6 ay bazen 1 seneyi buluyormuş yavaş yavaş atarlarmış değerlerinde bişey yok demiş... Koca baş hekim sarı tülbent koyun demiş ya çok güldüm başka dr a desen ne alaka der bizim eski yöntrmlere :)) ya kuzum bakalım brn bebeğimde bi farklılık gerileme görmüyorumKuzum sanmiyorum senin kızında sarılık olacağını olsa bile bu kadar yüksek olacağını saat başı emiyor kızın sürekli uyuyan bi bebek degil eee kilo alımı da iyi bence sonuclarda hata vardır ki sen çok bilinçli bir annesin ayaklarına ellerine dikkate ediyordun sarılık için 15 olan degeri mutlaka farkederdin içini ferah tut domtor abartıyor bence minigin için dua edecem kuzum