- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba. Kızım 45 gunluk. Surekli emmek istiyor. Özellikle geceleri hiç dinlenemiyorum. Sizin bebişleriniz de böyle mi? Uykusuzlugu hepimiz yasıyoruz ama annem kızımı oyalamasa gece 1 saat bile uyuyamıycam. Sizde durumlar nasıl?
Ben hala uyandırmaya çalışıyorum 6 saat oldu delirecemUyudular mı uyanmazlar
Uyandılar mı tekrar uyumazlar
Kalktı emdi emmedi gazdı çişti kakaydı derken kafa gider benim yakında
saat 9 dan sonra birsey oluyor bu kiza 5 dak uyumuyor surekli emmek istiyor karni tok memede dursa bir sure aonra sikilip basiyor yaygarayi surekli bir aglama hali hala uyumadi cok.daraltti bugun.beni simdi ayagima aldim ama hala kipir kipir sabah olmayacak anlasilan bugun bize
Ben hala uyandırmaya çalışıyorum 6 saat oldu delirecem
Aynı bizim kızı tarif etmişsin su emzik alan sürekli ekmek isteyen bebeklere hayranimHastaneye giderken pusetine koyuyoruz emziği de veriyoruz birazcık oyalıyor
Yoksa kesinlikle durmuyor onda
Gerçi daha ağlamadan eve dönemedik
Dönüş yolunda emziği ittirip ağlamaya başlıyor bizimki de
Siringayi denemedim canim ama biberonu demedim agzini kitliypr almıyor 2 gecedir daha da inatlastiCanım sırıngayla sıksan agzına ıcer belkı denedınmı
Okuyorlar miymiş canim bizim buralarda kesiyorlar ama ben cesaret edemiyorumDun esımde bebısın bı kıyafetını verde okutayım sarılıga karsı dedı.. 43 gnluguz olrmu daha sarılk
Siringayi denemedim canim ama biberonu demedim agzini kitliypr almıyor 2 gecedir daha da inatlasti
Okuyorlar miymiş canim bizim buralarda kesiyorlar ama ben cesaret edemiyorum
Aynı bizim kızı tarif etmişsin su emzik alan sürekli ekmek isteyen bebeklere hayranim
Yok alması siringayi cnm biberonla zorla 50 cc verdim içti ama ecel terleri döktümBıberonn agzı buyuk ama sırıngann ucu kucuk agzına sık bakalım varsa tadını alınca kendı ceker ınsalalh
Altını acarkan de uyanmıyor mu?Yok alması siringayi cnm biberonla zorla 50 cc verdim içti ama ecel terleri döktüm
2.30 saat mücadele etti benimle sıpa. Mememin ucu kan gibi görünüyor,sanki kanamişta kan kurumuş içinde gibi. Tutup kafasiyla geriye çekiyor defalarca. Etlerimi koparıyor sanki. Anlayamadığım bir huysuzluk. Gece de 10 da yataga gieldik 1 de uyuduk. Memede uyumuşyu hapşırdım ve o benim 2 saatine mal oldu.agziyla tuttu sürdürdü, tuttu çekti. Gece de uyudu yataga koyarken uyandı daha da tam uyumuş sayılmaz. Çığlık cığliğa emzirdim. Nasıl iyilesecek bu yara ben emziremiyorum ağrıdan. Çok bağırdım bebeğe, sonra da vicdan yaptım okşadım sevdim kafasını. Seni seviyorum oglum dedim. Çok dengesizlestim artık benip psikolojim bozuldu iyice. Şimdi de vızıldayıp geri yatıyor. Derin uykuda değil.
Benim de almamaya başlamıştı biberonuYok alması siringayi cnm biberonla zorla 50 cc verdim içti ama ecel terleri döktüm
Tutup tutup çekme gaz sancısından olurmuş canım2.30 saat mücadele etti benimle sıpa. Mememin ucu kan gibi görünüyor,sanki kanamişta kan kurumuş içinde gibi. Tutup kafasiyla geriye çekiyor defalarca. Etlerimi koparıyor sanki. Anlayamadığım bir huysuzluk. Gece de 10 da yataga gieldik 1 de uyuduk. Memede uyumuşyu hapşırdım ve o benim 2 saatine mal oldu.agziyla tuttu sürdürdü, tuttu çekti. Gece de uyudu yataga koyarken uyandı daha da tam uyumuş sayılmaz. Çığlık cığliğa emzirdim. Nasıl iyilesecek bu yara ben emziremiyorum ağrıdan. Çok bağırdım bebeğe, sonra da vicdan yaptım okşadım sevdim kafasını. Seni seviyorum oglum dedim. Çok dengesizlestim artık benip psikolojim bozuldu iyice. Şimdi de vızıldayıp geri yatıyor. Derin uykuda değil.