Gözünaydın canım hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Teşkr ederm Canm sağlıka kavuşalım bebişlerimize inşlh
Kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor :) ben bir gün iyisem diğer gün kötüyüm sizde de öyle oluyor mu. Bide bende pek batma olmuyor kasiklarimda direk aslında kasılma oluyor adet ağrısı gibi 7+4 oldum. Kusma yok iştah sizlik var ve çabuk aCikiyorum
Ben digeri dogmadan alistirmayi dusunuyorum insallah yaaAyy evet dimi. Takipte olalım. Beraber bakicaz valla . İkisininde altını değiştircem mesela ben. Yol yöntem sorarız birbirimize
Amin insallah hepimiz saglikli bir sekilde yavrularimizi kucagimiza aliriz.Masallahhh benımde oglum tüp bebek , sımdıkı gebelıgımde normal yolla oldu ınsallah sonuna kadar gıtmeyı nasıp eder Allah'ım
Bende bunu düşündüm şuan kızım 17 aylık doğduğunda tam 2yaşında olcak ama çoğu çocukta kardeşi olduğu zmn gerileme olabilio, yani atıorum banada bez bağla demesi yada bebek gbi konuşması.. Oyüzden ben tualet eğitimini daha snraya bıraktımBen digeri dogmadan alistirmayi dusunuyorum insallah yaa
bana da olur zaman zamanKızlar az önce hapşırırken kasığım çok fena sancıdi hatta oturur pozisyona geldim kasığım zorlanması diye ama bildiğin bıçağı sapladılar sanki. Sizde de böyle bişey oldu mu hiç çok tedirgin oldum bişey olmamıştır dimi
maşallah ne kadar güzelKizlar ben de aralik annesiydim ama gecn cumartesi ogrendik ki bnm bebekler üçüz.o yuzden muhtemelen dogumum araliga kalmicak rabbm herkesin gönlüne gore versin saglikli sihhtli dgmlar nasip etsin hepimize
Ben de öyle bi kasilmayla uyandım ki hiç böyle acı yaşamadım.bi de ilk defa kustum bu gün mutsuzum.Kızlar hayırlı sabahlar bol kasılmalı bir gece gecirdim hiç uyumadım
Benim de artik eski kiyafetlerim ustumden dusecekKızlar göbüşleriniz nasıl kıyafetleriniz oluyor mu ben yazlıkları çıkardım ama zor olur şimdiden 4 aylık gibi göbeğim var
Canim magnezyum eksikliğinden oluyormus kasilmalar birkacgundur kullanmıyorum belki ondan oldu gece ama uyutmadiBen de öyle bi kasilmayla uyandım ki hiç böyle acı yaşamadım.bi de ilk defa kustum bu gün mutsuzum.
Bana doktorum verdi içeriği vitamin midem bikaç süredir bulanmiyordu kullanmadım bu gün kullandım ise yariyorKızlar Premesis Plus kullanan var mı?
Ya hiç yasamamistim bu geceye kadar korkuttu beni açıkçasıCanim magnezyum eksikliğinden oluyormus kasilmalar birkacgundur kullanmıyorum belki ondan oldu gece ama uyutmadi
Bende bulantı olmayıp sürekli beslenip üstüne birde istirahat zorunluluğum olunca göbüş kaçınılmaz oldu:) Sende 3.aydan sonra bulantılatın bitince almaya başlarsın canımBenim de artik eski kiyafetlerim ustumden duseceksimdiden 2 kilo verdim mide bulantisindan falan. Bakalim nereye kadar.
Insallah canim zaten oyle rahat kilo alan biri de degilim pek direncli de degilim acikcasi. Millet gider mersine ben tersine hesabiyim yani.Bende bulantı olmayıp sürekli beslenip üstüne birde istirahat zorunluluğum olunca göbüş kaçınılmaz oldu:) Sende 3.aydan sonra bulantılatın bitince almaya başlarsın canım
Yok canım batma normalBende hiç kasilma olmuyo kizlar bazen batma oluyo ama nadir ins bi sknti yoktur