2017 Aralık Anneleri

Sabah 6 haftalık bebeğin ultrasyon görüntüsü ile kendiminkini karşılaştıyordum Videolar izliyordum neyse karbonatla cinsiyet tahmini,kırmızı lahana ile cinsiyet bul , cin takvimine göre , Rus takvimine göre neyse şu cin ile Rus ü yaptım ya sizce böyle bişeyin gerçekliği var mıdır ?

Bendede adet sancısı var canım kusma Yok iştahım baya bi acık ama dediğin gibi bi gün bi günü tutmuyor

Ben digeri dogmadan alistirmayi dusunuyorum insallah yaa
Bende bunu düşündüm şuan kızım 17 aylık doğduğunda tam 2yaşında olcak ama çoğu çocukta kardeşi olduğu zmn gerileme olabilio, yani atıorum banada bez bağla demesi yada bebek gbi konuşması.. Oyüzden ben tualet eğitimini daha snraya bıraktım

bana da olur zaman zaman

Kizlar ben de aralik annesiydim ama gecn cumartesi ogrendik ki bnm bebekler üçüz.o yuzden muhtemelen dogumum araliga kalmicak rabbm herkesin gönlüne gore versin saglikli sihhtli dgmlar nasip etsin hepimize
maşallah ne kadar güzel

Kızlar göbüşleriniz nasıl kıyafetleriniz oluyor mu ben yazlıkları çıkardım ama zor olur şimdiden 4 aylık gibi göbeğim var
Benim de artik eski kiyafetlerim ustumden dusecek simdiden 2 kilo verdim mide bulantisindan falan. Bakalim nereye kadar.

Benim de artik eski kiyafetlerim ustumden dusecek simdiden 2 kilo verdim mide bulantisindan falan. Bakalim nereye kadar.
Bende bulantı olmayıp sürekli beslenip üstüne birde istirahat zorunluluğum olunca göbüş kaçınılmaz oldu:) Sende 3.aydan sonra bulantılatın bitince almaya başlarsın canım

Bende bulantı olmayıp sürekli beslenip üstüne birde istirahat zorunluluğum olunca göbüş kaçınılmaz oldu:) Sende 3.aydan sonra bulantılatın bitince almaya başlarsın canım
Insallah canim zaten oyle rahat kilo alan biri de degilim pek direncli de degilim acikcasi. Millet gider mersine ben tersine hesabiyim yani.

Kızlar progestan çok baş dönmesi yapıyor sarhoş gibi oluyorum günde 3 tane atıyororum içtikten 20 dakika boyunca yapıyor sonra geçiyor normal demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…