2017 Aralık Anneleri

Kızlar göbüşleriniz nasıl kıyafetleriniz oluyor mu ben yazlıkları çıkardım ama zor olur şimdiden 4 aylık gibi göbeğim var
Aynen canım..Zaten doğum öncesi biraz kilo almıştım, üstüne bebiş olunca düğmeler kapanmaz oldu:) Birde doktor istirahat verince dışarı çıkıp doğru düzgün alışverişte yapamıyorum..Mecbur 1-2 kıyafete talim:)

fertuha 9 ay boyunca kanamasi olup cocuk doguran insanlar var, gercekten insanlar cok hadsizler. Allah'im ona bu dunyada gorecek gun, alacak nefes nasip ettiyse her turlu dogar hic merak etme.

İnşallah sağlıklı Ve hayırlı bi şekilde rabbim nasip eder

Hayırlı olsun maşallah subhanallah

Arkadaşlar mrb. Bende nasip olursa Aralık annesi olacağım :) 2. Hamileliğim, 9 aylık bir oğlum var araları Çok az olacak :) hepinizi güzel hamişlikler diliyorum

Hayırlı olsun inşallah en iyisi aslında ikisi bir büyüyor ama biraz eziyetli olucaktır

Kızlar nasılsınız. Nasıl gidiyor :) ben bir gün iyisem diğer gün kötüyüm sizde de öyle oluyor mu. Bide bende pek batma olmuyor kasiklarimda direk aslında kasılma oluyor adet ağrısı gibi 7+4 oldum. Kusma yok iştah sizlik var ve çabuk aCikiyorum

Arkadaşlar mrb. Bende nasip olursa Aralık annesi olacağım :) 2. Hamileliğim, 9 aylık bir oğlum var araları Çok az olacak :) hepinizi güzel hamişlikler diliyorum
Aaa 9 aylık demek ben de benimki çok az diodum benim ogluş da 11 aylık

Benim abimle aramda 3 ay var yani abim üç aylıkken annemin gobusune süpriz bebekk benn gelmişim:)))

Be

Benimkide 16 aylik bizim.burda konusucagimiz paylasicagimiz cok sey olucak gibi
Ayy evet dimi. Takipte olalım. Beraber bakicaz valla . İkisininde altını değiştircem mesela ben. Yol yöntem sorarız birbirimize

Ne mutlu sana canim inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin doktordan. Yarin ben de duyarim inşallah minik kelebegimin mucize sesini

İnşşh cnm hepimiz böle güzel haberler verelim birbirimize.. miniğinin kalp atışını duyacaksın Canm inşşh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…