- 25 Ağustos 2016
- 361
- 593
- 38
bana yasakladı doktor canım lekelenmem oldu diye kesinlikle yasak dedi, rahim kasının kasılmaması gerekiyormuş riskliymiş.Benim lekelenme olmadı hiç ama ya ilişkiden sonra olursa diye kuruntu yapıyorum. En iyisi şu 1 ay geçsin ondan sonra
Aynen canım..Zaten doğum öncesi biraz kilo almıştım, üstüne bebiş olunca düğmeler kapanmaz oldu:) Birde doktor istirahat verince dışarı çıkıp doğru düzgün alışverişte yapamıyorum..Mecbur 1-2 kıyafete talim:)Kızlar göbüşleriniz nasıl kıyafetleriniz oluyor mu ben yazlıkları çıkardım ama zor olur şimdiden 4 aylık gibi göbeğim var
fertuha 9 ay boyunca kanamasi olup cocuk doguran insanlar var, gercekten insanlar cok hadsizler. Allah'im ona bu dunyada gorecek gun, alacak nefes nasip ettiyse her turlu dogar hic merak etme.
selam kızlar yine ben...6 tüp bebekten sonra kendiliğinden hamile kalmıştım 2 haftadır diken üstündeydim yok kese geç göründü yok kesede bebek yoktu derken allahıma şükür bugün kalp atışını duydum ve artık rahatım inşalahh kucağıma da almak nasip olur sizlerle beraber
bu mübarek gün isteyen herkese nasip etsin rabbim
Merhabalar.Hepinize hayirli ugurlu olur insallah bebislerimiz.Allah isteyen herkese nasil etsin. Kismetse bende Aralik 2017 annesiyim
Arkadaşlar mrb. Bende nasip olursa Aralık annesi olacağım :) 2. Hamileliğim, 9 aylık bir oğlum var araları Çok az olacak :) hepinizi güzel hamişlikler diliyorum
Evet benim kanamam çok fazla idi 10 gün sürdü
Aaa 9 aylık demek ben de benimki çok az diodum benim ogluş da 11 aylıkArkadaşlar mrb. Bende nasip olursa Aralık annesi olacağım :) 2. Hamileliğim, 9 aylık bir oğlum var araları Çok az olacak :) hepinizi güzel hamişlikler diliyorum
Benim ilkinde de ilk 3 ay cok acikti sımdi de öyleAy iştah da çok kötü... benim ilk hamileliğimde son aylarda iştahım açılmıştı. Doymak bilmiyordum
AmaninñnBenim abimle aramda 3 ay varyani abim üç aylıkken annemin gobusune süpriz bebekk benn gelmişim:)))
Sincan nafiz korez 12.cadde kadin doguma gidiyorsun ordan ultrason doktoruna yonlendiriyo orda doktor soyluyoAnkara da hangi hastane canım bende ankara da yım
Benimkide 16 aylik bizim.burda konusucagimiz paylasicagimiz cok sey olucak gibiAaa 9 aylık demek ben de benimki çok az diodum benim ogluş da 11 aylık
Ayy evet dimi. Takipte olalım. Beraber bakicaz valla . İkisininde altını değiştircem mesela ben. Yol yöntem sorarız birbirimizeBe
Benimkide 16 aylik bizim.burda konusucagimiz paylasicagimiz cok sey olucak gibi
Maşallah canım sıra bana geldi hayırlısı ile
Gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin :)
Ne mutlu sana canim inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin doktordan. Yarin ben de duyarim inşallah minik kelebegimin mucize sesini