2017 Aralık Anneleri

8de banyo yaptrdık hala uyucak nrmalde bebek banyo yapnca rahatlayp uyumazmı bızımkı çiş yaptgnda falan basıyo cıglıgı sızınkılerde oylemı.. bıde bana sık degstrıyom bezı dıyolar blmıuolar bebemın huyunu

8de banyo yaptrdık hala uyucak nrmalde bebek banyo yapnca rahatlayp uyumazmı bızımkı çiş yaptgnda falan basıyo cıglıgı sızınkılerde oylemı.. bıde bana sık degstrıyom bezı dıyolar blmıuolar bebemın huyunu
Canım cis yaptığı yerde iç kısmında kireçlenme vs olduğu için ağrıyor olabilirmis. Sünnet olmadılar ya daha.cis yapınca sağlamasında var bisey.bebce bir doktora göster

laktaz enzimi yaziyo iyice araştırmam lazim yoksa hayatta kullanmam cok pimpirikliyim :)

Laktaz enzimi süt şekeri laktoz u parçalayıp etkisiz hale getirir. Sütün gaz yapıcı özelliğini alir yani. Piyasadaki laktozsuz sütler içlerine laktaz konarak yapılır bir zararı yoktur.

Cok korkuyorm bebegmn bı rahatszlıgı olckya anlayamıcam bılemıcem dıye.. mmkun oldgncada takp etmeye calıısyorm aklıma takılan seylerı sıze soeuyorm dktra soeuyorm sorabıldgım kadr cevap alabıldgm kadr ama bunnda sonunyok galıba her an bısey olma ıhtmalı var herseyı anlamam engellemem mmkun degl rabbımm korusun ewlatlarımızı.. cok evhamlısın sakınan goze cöp batar dıyolar ama ıcım rahat etmıyo öbr trlu

Sıınde çiş veya buyuk çiş yapcagı sıra kızarp ıkınıuomu bebsler ara sura cıglık basıyo anlık hatta.. brda okmstm makatta catlak galan endıse etmelımıuım acaba

Ya kızlar delircem ya 2 aylık olduk.oglum sürekli huysuz ağlamaklı.hic etrafa bakiyim ilgileneyim yok hep mutsuz ve ağlıyor:( napcam bilmiyorum artık.uyurmen bile ağlamaklı sesler çıkarıyor.gece uyumak yok sabaha kadar emmek istiyor emiyor kusuyor sürekli çünkü fazla geliyor.ne yapmam lazım doktora mı gotureyim ben napim

Cok korkuyorm bebegmn bı rahatszlıgı olckya anlayamıcam bılemıcem dıye.. mmkun oldgncada takp etmeye calıısyorm aklıma takılan seylerı sıze soeuyorm dktra soeuyorm sorabıldgım kadr cevap alabıldgm kadr ama bunnda sonunyok galıba her an bısey olma ıhtmalı var herseyı anlamam engellemem mmkun degl rabbımm korusun ewlatlarımızı.. cok evhamlısın sakınan goze cöp batar dıyolar ama ıcım rahat etmıyo öbr trlu
Bende seninle aynı durumdayım bebeğim çok ağlıyor benim :( sürekli huzursuz ve mutsuz

Bizimde bu gun kont vardi 3.950 gr olmus boy 53 cm. Kan aldilar hem saralik icin hemde baska degerlere bakilacakmis yarin cikacak sonuclar ama ben netten baktim saralik degeri 7 kusur ama diger bazi degerler bazisi cok dusuk bazisi cok yuksek biraz cnm sikilmadi degil yarin sonuclari gisterecegiz insallah kotu birsey cikmaz dua edin anneler normal sayilsin degerleri

Bizimde bu gun kont vardi 3.950 gr olmus boy 53 cm. Kan aldilar hem saralik icin hemde baska degerlere bakilacakmis yarin cikacak sonuclar ama ben netten baktim saralik degeri 7 kusur ama diger bazi degerler bazisi cok dusuk bazisi cok yuksek biraz cnm sikilmadi degil yarin sonuclari gisterecegiz insallah kotu birsey cikmaz dua edin anneler normal sayilsin degerleri

7 sarılık değerinden bir şey olmaz cnm bol bol süt içerse atar 1 haftada

Canım bır anlık bıkac gnluk kavga mesele olsa dedgn dgru ama bızım bırıken seyler patladı artık cıddı anlamda soguduk o zaten kın tutar cok ben untr bısey olmama gbı davranrdm artk bnde sogudum blmıuorm ınsalalh yınede duzelr allah blıyo ıcımı o bosanmann planını yaparken ben yuvama hzuru gelsn ıatıyorm rabbım hakkmda haytlsıını bersn ınsaallah
Canim insallah esin pişman olur gün doğmadan neler doğar yüce rabbim nasip eder de aklı başına gelir eşinin sonuçta el kadar bebek var ortada ben eminim zaman geçtikçe düzelecek esin.de hatasını anlayacak sadece zaman lazım size

Bizden istemesinin sebebi tedbir amaçlı grçmeye başlamış ama bazen idrar yolu enfeksiyonuna sebep oluyormuş o yüzden aldılar, kalça ultrasonunu 5 mart a verildi göz için bişey denmedi cuma sonuçlar için gittiğimde onuda sorayım doğru göz muanesi vardı bide hiç aklıma gelmedi yavrumun ağlamasından
Göz muanesi mi var canim kalca kiriginicin 5 mart gec degilmi bize 7 şubat denildi 45 günlük olunca ddi doktor

Back