2017 Aralık Anneleri

Şu saat oldu gram uyumadım ayakta dikti beni ne ağlıyor nede gaz sancısı.... Karnı tok altı kuru gazıda yok ne yaptıysam gözünü kapatmıyor emip emip çılgınlar gibi kusmak istiyor sadece..... En sinir bozucu olan kısmıda herkeain uyuyup senin ayakda olman uyumak istiyorum yiaaaa :))
Kuzum tek degilsin ben suu saat oldu uyutmaya çalışıyorum uykusuzluk bas agrisi yaptı basim catliyor emzik veriyorum inadina diliyle ittiriyor şimdi zorla aldı emzigi ama uyumuyor

Kızlar gece sabah 4 e kadar hastanedeydik. Yavrum basri çığlığı o agladi ben ağladım.doktor çok gazi var dedi.arabaya biniyoruz susuyor ama inelim basıyor.agri kesici fitil verdiler onla çıkmadi gaz lavman yapıldı.bir gaz çıkardı pit pot pit.kaka yapıyordu ama gaz birikmesi olmuş.yani kaka yapıyor diye gazi çıkıyor sanmayın kızlar.hala içlerinde gaz oluyormus.doktor sabredeceksin dedi.birdr poposuna çatlak var dün o kadar zorlayınca altını bile sildormedi bastı çığlığı.az önce sildim birde kremlerini sürdüm bir tepki vermedi.kafayi yicem bu nasıl geçecek bilmiyorum.doktoru aradım gelin görelim diyor.ya biz hastaneden çıkamayacak miyiz.:( Allahım yavrumun acısını dindir diyorum.7 saat boyunca ağladı dün.hic aralıksız.artik sesi kısıldı ağlamaktan.

Kizlar kafayı yiyeecm kizim gece 3 den beri uyumuyor ben uyukluyorum ama minnacık bedeniyle uykusuzluga nasil dayanıyor bilmiyorum

Kızlar gece sabah 4 e kadar hastanedeydik. Yavrum basri çığlığı o agladi ben ağladım.doktor çok gazi var dedi.arabaya biniyoruz susuyor ama inelim basıyor.agri kesici fitil verdiler onla çıkmadi gaz lavman yapıldı.bir gaz çıkardı pit pot pit.kaka yapıyordu ama gaz birikmesi olmuş.yani kaka yapıyor diye gazi çıkıyor sanmayın kızlar.hala içlerinde gaz oluyormus.doktor sabredeceksin dedi.birdr poposuna çatlak var dün o kadar zorlayınca altını bile sildormedi bastı çığlığı.az önce sildim birde kremlerini sürdüm bir tepki vermedi.kafayi yicem bu nasıl geçecek bilmiyorum.doktoru aradım gelin görelim diyor.ya biz hastaneden çıkamayacak miyiz.:KK43: Allahım yavrumun acısını dindir diyorum.7 saat boyunca ağladı dün.hic aralıksız.artik sesi kısıldı ağlamaktan.
Canim çok geçmiş olsun insallah bebinin gazi sancısı tez vakit geçer bizim kızda arabayı binince deliksiz uyur biz gaz damgasını değiştirince biraz rahat ettik.bide ben bol bol.kimyon tuketiuorum tavsiye ederim

Kızlar gece sabah 4 e kadar hastanedeydik. Yavrum basri çığlığı o agladi ben ağladım.doktor çok gazi var dedi.arabaya biniyoruz susuyor ama inelim basıyor.agri kesici fitil verdiler onla çıkmadi gaz lavman yapıldı.bir gaz çıkardı pit pot pit.kaka yapıyordu ama gaz birikmesi olmuş.yani kaka yapıyor diye gazi çıkıyor sanmayın kızlar.hala içlerinde gaz oluyormus.doktor sabredeceksin dedi.birdr poposuna çatlak var dün o kadar zorlayınca altını bile sildormedi bastı çığlığı.az önce sildim birde kremlerini sürdüm bir tepki vermedi.kafayi yicem bu nasıl geçecek bilmiyorum.doktoru aradım gelin görelim diyor.ya biz hastaneden çıkamayacak miyiz.:KK43: Allahım yavrumun acısını dindir diyorum.7 saat boyunca ağladı dün.hic aralıksız.artik sesi kısıldı ağlamaktan.
Canim çok geçmiş olsun insallah bebinin gazi sancısı tez vakit geçer bizim kızda arabayı binince deliksiz uyur biz gaz damgasını değiştirince biraz rahat ettik.bide ben bol bol.kimyon tuketiuorum tavsiye ederim

Kuzum tek degilsin ben suu saat oldu uyutmaya çalışıyorum uykusuzluk bas agrisi yaptı basim catliyor emzik veriyorum inadina diliyle ittiriyor şimdi zorla aldı emzigi ama uyumuyor
8 de uyufu tam diğerleri ile ilgileneyim dedim şimdi uyandı gözlerim kapanıyor ama nasıl uyuyayım bende evde ilgi isteyen kişi sayısı çok

Ay kuzum yaaa geçmiş olsun canım Rabbim oralara düşürmesin kimsenin evladını çok zor bebek bakımı yorgunlktan ziyade duygusal açıdan

Back