- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm anladım kuzumBelki yaparlar ama onu ayrı yapıyorlar canım 3 aylıkken falan olması lazım
Kuzum tek degilsin ben suu saat oldu uyutmaya çalışıyorum uykusuzluk bas agrisi yaptı basim catliyor emzik veriyorum inadina diliyle ittiriyor şimdi zorla aldı emzigi ama uyumuyorŞu saat oldu gram uyumadım ayakta dikti beni ne ağlıyor nede gaz sancısı.... Karnı tok altı kuru gazıda yok ne yaptıysam gözünü kapatmıyor emip emip çılgınlar gibi kusmak istiyor sadece..... En sinir bozucu olan kısmıda herkeain uyuyup senin ayakda olman uyumak istiyorum yiaaaa :))
yok cnm neu yuksek lym dusuk cikmisHemoglobine mi bakildi canim?wbc yuuksekse korkma.Bebeklerde deger araliklari cok yuksek
Bizde de oyleydi ilk yapilan tahlillerde.Onemsemiyr doktorlar onlari canim.yok cnm neu yuksek lym dusuk cikmis
Agliyo4 mu peki canimm?Kizlar kafayı yiyeecm kizim gece 3 den beri uyumuyor ben uyukluyorum ama minnacık bedeniyle uykusuzluga nasil dayanıyor bilmiyorum
Yok canim besigindeki aksesuarları izliyor sadece emzigi ağzından düşünce agliyor ki emzigi de zorla alıyor aldimi da bırakmıyor ağzındanAgliyo4 mu peki canimm?
HımmmmYok canim besigindeki aksesuarları izliyor sadece emzigi ağzından düşünce agliyor ki emzigi de zorla alıyor aldimi da bırakmıyor ağzından
Valla daha halen uyumadım ufaklık uyudu sabah 8 de, diğer kızlar kalktı nereye yatayım zombi gibiyimBen de aynı durumdayım aglama krizi gecti ama simdi duvarlari izleyip gülüyor filan. Uyumasini bekliyorum uyumak icin. Gece amma uzunmus
Canim çok geçmiş olsun insallah bebinin gazi sancısı tez vakit geçer bizim kızda arabayı binince deliksiz uyur biz gaz damgasını değiştirince biraz rahat ettik.bide ben bol bol.kimyon tuketiuorum tavsiye ederimKızlar gece sabah 4 e kadar hastanedeydik. Yavrum basri çığlığı o agladi ben ağladım.doktor çok gazi var dedi.arabaya biniyoruz susuyor ama inelim basıyor.agri kesici fitil verdiler onla çıkmadi gaz lavman yapıldı.bir gaz çıkardı pit pot pit.kaka yapıyordu ama gaz birikmesi olmuş.yani kaka yapıyor diye gazi çıkıyor sanmayın kızlar.hala içlerinde gaz oluyormus.doktor sabredeceksin dedi.birdr poposuna çatlak var dün o kadar zorlayınca altını bile sildormedi bastı çığlığı.az önce sildim birde kremlerini sürdüm bir tepki vermedi.kafayi yicem bu nasıl geçecek bilmiyorum.doktoru aradım gelin görelim diyor.ya biz hastaneden çıkamayacak miyiz.Allahım yavrumun acısını dindir diyorum.7 saat boyunca ağladı dün.hic aralıksız.artik sesi kısıldı ağlamaktan.
Canim çok geçmiş olsun insallah bebinin gazi sancısı tez vakit geçer bizim kızda arabayı binince deliksiz uyur biz gaz damgasını değiştirince biraz rahat ettik.bide ben bol bol.kimyon tuketiuorum tavsiye ederimKızlar gece sabah 4 e kadar hastanedeydik. Yavrum basri çığlığı o agladi ben ağladım.doktor çok gazi var dedi.arabaya biniyoruz susuyor ama inelim basıyor.agri kesici fitil verdiler onla çıkmadi gaz lavman yapıldı.bir gaz çıkardı pit pot pit.kaka yapıyordu ama gaz birikmesi olmuş.yani kaka yapıyor diye gazi çıkıyor sanmayın kızlar.hala içlerinde gaz oluyormus.doktor sabredeceksin dedi.birdr poposuna çatlak var dün o kadar zorlayınca altını bile sildormedi bastı çığlığı.az önce sildim birde kremlerini sürdüm bir tepki vermedi.kafayi yicem bu nasıl geçecek bilmiyorum.doktoru aradım gelin görelim diyor.ya biz hastaneden çıkamayacak miyiz.Allahım yavrumun acısını dindir diyorum.7 saat boyunca ağladı dün.hic aralıksız.artik sesi kısıldı ağlamaktan.
8 de uyufu tam diğerleri ile ilgileneyim dedim şimdi uyandı gözlerim kapanıyor ama nasıl uyuyayım bende evde ilgi isteyen kişi sayısı çokKuzum tek degilsin ben suu saat oldu uyutmaya çalışıyorum uykusuzluk bas agrisi yaptı basim catliyor emzik veriyorum inadina diliyle ittiriyor şimdi zorla aldı emzigi ama uyumuyor
Keşke uyusa canim kolik bebekler gibi uyamadi mi uyumuyorHımmmmo zaman beklicen uyumasını uyur uyumaz sende hemen uyu canimmm
Kız valla yaaa öyle uyumadan nasıl duruyorlar vakit geçmedi bi türlüKizlar kafayı yiyeecm kizim gece 3 den beri uyumuyor ben uyukluyorum ama minnacık bedeniyle uykusuzluga nasil dayanıyor bilmiyorum
Ay kuzum yaaa geçmiş olsun canım Rabbim oralara düşürmesin kimsenin evladını çok zor bebek bakımı yorgunlktan ziyade duygusal açıdanKızlar gece sabah 4 e kadar hastanedeydik. Yavrum basri çığlığı o agladi ben ağladım.doktor çok gazi var dedi.arabaya biniyoruz susuyor ama inelim basıyor.agri kesici fitil verdiler onla çıkmadi gaz lavman yapıldı.bir gaz çıkardı pit pot pit.kaka yapıyordu ama gaz birikmesi olmuş.yani kaka yapıyor diye gazi çıkıyor sanmayın kızlar.hala içlerinde gaz oluyormus.doktor sabredeceksin dedi.birdr poposuna çatlak var dün o kadar zorlayınca altını bile sildormedi bastı çığlığı.az önce sildim birde kremlerini sürdüm bir tepki vermedi.kafayi yicem bu nasıl geçecek bilmiyorum.doktoru aradım gelin görelim diyor.ya biz hastaneden çıkamayacak miyiz.Allahım yavrumun acısını dindir diyorum.7 saat boyunca ağladı dün.hic aralıksız.artik sesi kısıldı ağlamaktan.
Senin işin daha zor.Kuzum ben bir taneyle var edemiyorum sende 4 tane allah yardimcin olsunn8 de uyufu tam diğerleri ile ilgileneyim dedim şimdi uyandı gözlerim kapanıyor ama nasıl uyuyayım bende evde ilgi isteyen kişi sayısı çok
Bir bilsem kuzum besik sallamaktan elim de ayağımda koptuKız valla yaaa öyle uyumadan nasıl duruyorlar vakit geçmedi bi türlü
insallah cnm esim gitti sonuclari gostermeyeBizde de oyleydi ilk yapilan tahlillerde.Onemsemiyr doktorlar onlari canim.