Iyi bari korkmustum ben deYok kuzum bişey olmaz, evet baktılar zaten yüzeysel ölçüp bakıyorlar boyuna öylr gerim gerim germiyorlar çocuğu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi bari korkmustum ben deYok kuzum bişey olmaz, evet baktılar zaten yüzeysel ölçüp bakıyorlar boyuna öylr gerim gerim germiyorlar çocuğu
kalça ilk 6 ay çok önemliymis ozelliklede 1. ayda ultrasonu oneriyolar bence ihmal etmeyinKalça 1 aylık bakılmadı biz de
Göz muaynesi de olmadı
2aylıkken bakılacak sanırım
Benim zaten içime dert oldukalça ilk 6 ay çok önemliymis ozelliklede 1. ayda ultrasonu oneriyolar bence ihmal etmeyin
Bende hiç olmadi o çizgi :)))Geçer canım zamanla
Göbek kalmadıysa ne mutlu
Çabuk toparlanmışsın
Bende de bi 5kg falan fazlam kaldı
korse alıcam sözde göbeği de toparlasın diye
Ama ona bile fırsat bulamadım
Eşin de eminim yadırgamaz
Güzel bebişlerimizin izleri onlar
Eminim herkesin kahverengi çizgisi duruyordur daha
Bu bebekler neden onlara alınan besiklerde uyumazda koltukta yatak ustunde daha derin uyurlar ya benim yatagin ustune birakiyorum uyuyo besigine yada ev tipi ana kucagi var ona koyuyorum uyanıyo hemen biz bunlari bosuna aldık anlaşılan
Biz de nurse harveys şurup aldıkkizlar dun doktordaydik kontrl icin kizimin cok gazi var doktora agulin den memnun olmadigimi soyledim iki damla yaziyorum onu degistirelim dedi nurse harves bide relactaz damla yazmis relactazin ustunde sivi takviye edice gida yaziyo gazla ne ilgisi var ben anlamadim aranizda kullanan varmi K Koala_anne sen kesin biliyosundur :)
damlasinin iceriginde zeytin yagi var normalde zeytin yagi bagirsaklari isletir sanci yapar diye biliyorum ben bir kere kullandim sadece tekrar kullanmayi dusunmuyorum ama relactazi anliyamadimBiz de nurse harveys şurup aldık
Eşim yanlışlıkla damlasıno almıştı yine de kullandık çok etkisi olmadı sanki
Doktor da ben şurubu öneriyor diyince aldık onu da, 4. Gaz damlamız
Yok canim sut oldugunda yutkunmasindan belli oluyr.Geceki gibi kesinlikle olmuyrİşte benimki bir memeyi bile bitirmediği için
Bazen sadece ön sütü içmiş oluyor belki de
Çok şişmişken son süt için baya emm9esi gerekiyor çünkü
Seninki gündüz güzel emiyor bitiriyor demek ki
Ya hiç sorma zaten minicikler ayırıyorlar göz kapaklatını altdan üstden 3.kızımdan hatırlıyorum çok ağlamıştı ağladıkça kapatmıştı gözünü onlarda açmak için iyice ağlattılar ay kuzular yaagöz muayenesinde de ekstra agliyolar zaten yok damlasiydi acmiyo sen allatan cek ben ustten bakamiyorum allah yardimcimiz olsun vallahi onlar agladikça bizim içimiz parçalanıyo
:))) işte bunu bilmiyorum çünkü hiç bir kızımda gaz damlası kullanmadım bundada öyle malesef bilgim yok:)) ama kullanan arkadaşlar var burda onlar düzgün bilgi verirler❤kizlar dun doktordaydik kontrl icin kizimin cok gazi var doktora agulin den memnun olmadigimi soyledim iki damla yaziyorum onu degistirelim dedi nurse harves bide relactaz damla yazmis relactazin ustunde sivi takviye edice gida yaziyo gazla ne ilgisi var ben anlamadim aranizda kullanan varmi K Koala_anne sen kesin biliyosundur :)
Maşallah iyiki kullanmamişsin iyiki kullanmiyosun:))) işte bunu bilmiyorum çünkü hiç bir kızımda gaz damlası kullanmadım bundada öyle malesef bilgim yok:)) ama kullanan arkadaşlar var burda onlar düzgün bilgi verirler❤
Tahminimce probiyotik bakteri takviyesidir ve ondan takviye edici gida yazıyordur.:))) işte bunu bilmiyorum çünkü hiç bir kızımda gaz damlası kullanmadım bundada öyle malesef bilgim yok:)) ama kullanan arkadaşlar var burda onlar düzgün bilgi verirler❤
laktaz enzimi yaziyo iyice araştırmam lazim yoksa hayatta kullanmam cok pimpirikliyim :)Tahminimce probiyotik bakteri takviyesidir ve ondan takviye edici gida yazıyordur.
Gece uyuyup dinleniyoruz onun etkisi büyükYok canim sut oldugunda yutkunmasindan belli oluyr.Geceki gibi kesinlikle olmuyr
Biz de uyutup öyle beşiğe alıyoruzKızlar ana kucagi sallanan besik kullanan var mi?Memnun musunz?Biz minigi battaniye arasinda sallayip uyutmaya alıstrdik caresizlikten.Uykuya dalinca besigine alıyrz.
Kayınvalidem yaparken izlediydim de
Sütü kaynattı o sırada pirinçleri yıkadı ısladı
Süt kaynayınca pirinçlerle kaynattı koyulaşana kadar
En son da şekerini eklediydi
Nişasta koymadıydı hiç
Öyle hatırlıyorum
Geçer canım zamanla
Göbek kalmadıysa ne mutlu
Çabuk toparlanmışsın
Bende de bi 5kg falan fazlam kaldı
korse alıcam sözde göbeği de toparlasın diye
Ama ona bile fırsat bulamadım
Eşin de eminim yadırgamaz
Güzel bebişlerimizin izleri onlar
Eminim herkesin kahverengi çizgisi duruyordur daha
Bu bebekler neden onlara alınan besiklerde uyumazda koltukta yatak ustunde daha derin uyurlar ya benim yatagin ustune birakiyorum uyuyo besigine yada ev tipi ana kucagi var ona koyuyorum uyanıyo hemen biz bunlari bosuna aldık anlaşılan