2017 Aralık Anneleri

Bebeği sonra yaptırda sen bi gusül abdesti al eşine demezsin olur biter 40 ımız çıktığından yapıyorum deme kanamam halen devam ediyor de geç

Canım brbrmzıın yuzune bakmıuorz bana nıye dusa gırıyon galan demez ben oglmuzu brlkte yaotrcazya banyo onnla sunan konsmakmıstemıyım onn ıcın dedm . Icımde eahat etmıyo 9 gn oldu yaptrmadk banyo

Aynen canım yaa annelik çok kutsal bizler özel yaratıldık eğer öyle olmasaydık erkekler doğururdu, anne dediğin sağlam olacak bu iş böyle zayıf karakterli bir çocuğun olmasını istemiyorsan demir gibi olacaksın, eşlerlerden aman aman yada bişey beklemek yanlış olur hiçbir eş Peygamber efendimiz gibi olamaz, sağlam olalım ki hiçbir şeyin bizi yıldıramıyacağını eşlerde anlasın
Aynen kuzum çok doğru söylüyorsun ben eşimden bisey beklemiyorum artikasil olması gerekn zaman da yanimda yoktu hasta halimle 20 günlük bebiyle tek basima bıraktığı zaman anladım kizim için benden daha güvenilir bir dağ yok ben güçlü olacam ki kizim da güçlü olsun kendini güvende hissetsin açıkçası es bulunur daevlat bulunmaz

Ah kuzım yaaa ahh böyle erkekler yaaa ne yapacak kendinin yaşadıklarınımı yaşatacak yavrusuna bu zalimlik Allah izin vermez sen kalnini ferah tut yavrum üzülme sadece bebeğine ve kendine odaklan düşünme bişey sütüne ve herşeyden önce sana ihtiyacı var yavrunun

Aynen cnm allah herkesn gonlune gore versn

Herkese iyi günler güzel anneler. Fırsat bulamıyorum bu ara ne okumaya ne yazmaya malum bebişle uğraşmak tüm zamanı alıyor ayrıca gelen giden bide ev işi anca vakit bulabildim. Bu aralar sütüm iyice azaldı gibi moralim bozuluyor bu duruma. Bi hesap yayınlamışsınız ona göre benim sütüm çok çok az:KK43: Arada sağmaya çalışıyorum 25 ml anca çıkıyor bi göğsümden. Gögüslerim küçük ondan olabilir mi? Akşamları mama takviyesi yapıyoruz mecbur. Doktorumuz bi ayda 750 gr almış normal bi daha ki aya bakarız 1 kilo civarında alması gerekiyor dedi ama kafam çok karışık. yani. :KK61: Mama verince vicdan azabı çekiyorum doyuramıyorum oğlumu diye. İnsallah bu zor zamanlar çabuk geçer. Bi de sabah oğlumun üstünü değişirken kustu hıkkk hıkkk diye ses çıkarmaya başladı suratı kıpkırmızı oldu yan cevirdim sırtına vurdum hatta ters cevirdim biraz sonra düzeldi ama ömrümden ömür gitti ağladım elim ayağım titredi resmen:KK57: Bu ikinci oluyo bide kalp krizi geçiricem bi gün bu yüzden:KK42:
Benim de emzirirken kaçıyor canım boğazına
Hemen yüz üstü getirip sırtına vuruyorum
İçime sinmediyse yüzüne bi üflüyorum
Nefesi yerine geliyor
Her gün yaşıyoruz nerdeyse bu durumu
Ama hiç alışamadım her seferinde yüreğim hop ediyor
Kusması da yeni emdiyse üstünü değiştirirken mideye falan baskı gibi olmuştur
Benim de emdikten sonra altını falan almışsam giydirirken azıcık kusuyor
Fazlasıdır o bence merak etme

Valla ben kapıdan girdiklerinde peşin peşin söylüyorum bebeği opturmuyoruz diye çünkü ne ben ne babası öpmeye kiyamiyoruz daha bir kere kızımı yuzunden opmus değilim icim gittigi halde opmek icin sadece kokluyorum yada kafasından opuyorum ki ben annesi olduğum halde opmuyorsam başkalarında opturmem
Ben de öptürmüyordum babası gizli gizli öpüyordu
Kıyamam
Kafasından boynundan öpüyorum artık ben de
Yavaştan başladım
İçi gidiyor insanın
O boyunlarının kokuları yok muuuu
Misss missss

Ben haketmemısım annelıgı galıba yapamıyorum sabredemıyorm hepsı ust uste geldı. Heryerım agrıyo uykuszluk yorgnluk bıyandan can sıkntısı bı yandan en cok yıpratanda o zaten esıme ögkekenıp yorgnluk hastalkta ustune gelnce tahammulum kalmıyo bebegıme cokta kızıyorm krndıme onn bı sucu uok ama dayanamıyorum artık su saat oldu uyumadım mecalim kalmadı sursa ölsrm bı bardak su vermez esım bunkadar uzaklasmısız artık. Hepsnn acısı oglumdan cıkıyo ne yapcam nılmıyorm
Canım olur mu hiç
bebişlerimize bizden iyi kim bakabilir kim sevgi şevkat verebilir ki
Tek başına herşeyi idare etmek gerçekten çok zor ama alışıcaz
Zaman geçtikçe daha kolaylaşacak, biz tecrübe kazanıcaz
Herşey yoluna girecek
Senin hastalık falan da üst üste gelmiş geçmiş olsun
İlacını kullan iltihap hemen kurur 3güne falan
Bence de eşinle araya biraz mesafe koy
Bazen konuşarak anlatamazsın belki kendi düşünür de anlar sana haksızlık ettiğini, yardımcı olması gerektiğini
Ben de çok titizdim evimi sürekli havluyla silerdim belim ağrısa da
Şimdi bi süpürge yapsak yeter diyorum
Bizim ilk önceliğimiz bebişlerimiz
Onların ihtiyaçlarını karşılamamız lazım biz güven duysunlar,yaşama daha kolay alışsınlar
Daha çok yeniler ve alışma sürecindeler
Hiçbirşey onların mutluluğundan önemli değil bunu düşün moralin bozuk olduğunda canım
Bir gülümsemeleri yeter

Aynen cnm allah herkesn gonlune gore versn
Kuzum bak bana bizde 10 gün önceye kadar bosanacaktik ki araya aileler girmişti gerçi eşimin ailesi yapıcı değil yıkıcı olmayı tercih etmişti boşanma arefesindeydik benim evimde hasta halimle çocukla tek basima bıraktı 2 gun 2 gece evde yiyecek ekmegim yoktu kızımı bırakıp evde ekmek almaya gidemiuordum sutum kesildi 2 gün mama verdim bebeğim bebeğim verdiğim mamayı tazikli bir sekilde kustu en son hastaneye goturdum oyle geldi yanıma esim benim bebi mama kabul etmiyor anne sutune alistiginicin doktor bunu dedinessekler gibi pişman oldu şimdi kuzu gibi ben demeden bulaşık bile yikiyor ama ben eskisi gibi olamiuprum. Kisacasi ınan esinde pişman olacak.ama.insalah pişmanlığını bizim yaşadığımız olaydaki gibi gostermez güçlü ol keşke hep yakin.olsak birbirimize destek olurduk seninneler hissettiğini anliyorum ama duzelecek herşey bak sutunnkesilir bebegime mamabvermek istemezsin onun.için. güçlü ol bebeğim için ve allaha havale et

Son düzenleme:
Ben de öptürmüyordum babası gizli gizli öpüyordu
Kıyamam
Kafasından boynundan öpüyorum artık ben de
Yavaştan başladım
İçi gidiyor insanın
O boyunlarının kokuları yok muuuu
Misss missss
Aynen canim kokusu özlüyor insan ben BI saat ayrı kalamiyorum ki babalara da hak vermek lazım bütün gün görmüyorlar yavrularını öperek özlem gideriuorlar valla ne yalan soyleyim ben kizimin kusmuk kokusunu bile seviyorum ne kakasindan ne kusmugundan tuksiniyorum bazen bezini alıp.inceliyorum eşim nenkadarnigrencsin diyor valla bana göre onların kakasi bizim yer kokumuzdan temiz biraz igrenclestim ama :)))))

Canım brbrmzıın yuzune bakmıuorz bana nıye dusa gırıyon galan demez ben oglmuzu brlkte yaotrcazya banyo onnla sunan konsmakmıstemıyım onn ıcın dedm . Icımde eahat etmıyo 9 gn oldu yaptrmadk banyo
Yıka o zaman muhattap olmazsın fazla ama kavgaya sebep olacak şekilde de davranma bebeğin minik ama herşeyi atıyorlar hafızaya bilinç altı öyle oluşuyor kayıtta bebeğin emin ol

Benim de emzirirken kaçıyor canım boğazına
Hemen yüz üstü getirip sırtına vuruyorum
İçime sinmediyse yüzüne bi üflüyorum
Nefesi yerine geliyor
Her gün yaşıyoruz nerdeyse bu durumu
Ama hiç alışamadım her seferinde yüreğim hop ediyor
Kusması da yeni emdiyse üstünü değiştirirken mideye falan baskı gibi olmuştur
Benim de emdikten sonra altını falan almışsam giydirirken azıcık kusuyor
Fazlasıdır o bence merak etme
Canim bende emzirdikten sonra altını degirstiriyordum kusuyordu sonra şimdi altını değiştirip emziriyorum hem altını degistirdigimn icin rahatlıyor daha huzurlu emiyor hemde kusmuyor

Aynen kuzum çok doğru söylüyorsun ben eşimden bisey beklemiyorum artikasil olması gerekn zaman da yanimda yoktu hasta halimle 20 günlük bebiyle tek basima bıraktığı zaman anladım kizim için benden daha güvenilir bir dağ yok ben güçlü olacam ki kizim da güçlü olsun kendini güvende hissetsin açıkçası es bulunur daevlat bulunmaz
Evet malesef öyle canım Allah o yüzden anneliği kadına vermiş....

Yıka o zaman muhattap olmazsın fazla ama kavgaya sebep olacak şekilde de davranma bebeğin minik ama herşeyi atıyorlar hafızaya bilinç altı öyle oluşuyor kayıtta bebeğin emin ol

Farkndayım canım annenın sakınlıgını ofkesnı anladgnı dsnuyorm. Aglarken benım sesmle on sanıyede saknlesıuı konuusyorm dnlıyo kuzum.. haklısın yavrum rahatlasn yıkayalm ınsalalh

Kuzum bak bana bizde 10 gün önceye kadar bosanacaktik ki araya aileler girmişti gerçi eşimin ailesi yapıcı değil yıkıcı olmayı tercih etmişti boşanma arefesindeydik benim evimde hasta halimle çocukla tek basima bıraktı 2 gun 2 gece evde yiyecek ekmegim yoktu kızımı bırakıp evde ekmek almaya gidemiuordum sutum kesildi 2 gün mama verdim bebeğim bebeğim verdiğim mamayı tazikli bir sekilde kustu en son hastaneye goturdum oyle geldi yanıma esim benim bebi mama kabul etmiyor anne sutune alistiginicin doktor bunu dedinessekler gibi pişman oldu şimdi kuzu gibi ben demeden bulaşık bile yikiyor ama ben eskisi gibi olamiuprum. Kisacasi ınan esinde pişman olacak.ama.insalah pişmanlığını bizim yaşadığımız olaydaki gibi gostermez güçlü ol keşke hep yakin.olsak birbirimize destek olurduk seninneler hissettiğini anliyorum ama duzelecek herşey bak sutunnkesilir bebegime mamabvermek istemezsin onun.için. güçlü ol bebeğim için ve allaha havale et

Canım bır anlık bıkac gnluk kavga mesele olsa dedgn dgru ama bızım bırıken seyler patladı artık cıddı anlamda soguduk o zaten kın tutar cok ben untr bısey olmama gbı davranrdm artk bnde sogudum blmıuorm ınsalalh yınede duzelr allah blıyo ıcımı o bosanmann planını yaparken ben yuvama hzuru gelsn ıatıyorm rabbım hakkmda haytlsıını bersn ınsaallah

Kuaföre gidip şöyle saçlarımı sari yapayım diyorimmm:) sonra kendine gel huysuz bir oğlum var diyorum...ahh ahh önceden kuaförden çıkmayan ben kuaför e gidemez oldum.ve saçlarımı boyamak istiyorum:KK43:

Walla cnm vucut temzlıgı yapcm bı yarm saat frsat blsam buhun damla damlatanadm kulagıma kac saat on dk vakt bulamadım

Öğlen o yokken bir komşundan ya da bir arkadasindsn yardım iste banyosunu yaptir

Öğlen o yokken bir komşundan ya da bir arkadasindsn yardım iste banyosunu yaptir

Canım. Bınadakı komsular. Hc ıyı degl gelp gıden btane var oda sagolsun bes dk dıye grer uc saat kocaaını kaynanaaını anlatr her detayı gelr anlatr bana ıcını dökmednde gtmez. Acıkcası su an onu kaldıracak kafa yk bnde. Bıde esım kızar zaten guvenmez zaynı baakasyla ona demedn uıkarsam falan onada kavga ederız.. oglm ıcın gurr yapmıcam banyoyu yaptrırız aksam ıkı gn once yıkaamm gerekıyodu buhun kırkı cıkıyo dıyebyıkamadım beklettm yazık gerahlasn yavrm

Emzrrken uyursa yınede gaz cıkarmaya ugrasıyomusunuz ben yatrıyorm oylece ıyandrmaym dıye ama cogu zaman onbes dk snra hızrszlanıuo sanırım gazdan rahat edemeyp tam dalamıyo snra uytmaya calısıyorm tekrardan... molrsa olsn gaZı cıkarp yatrmakmı daha mantklı acaba

Kuaföre gidip şöyle saçlarımı sari yapayım diyorimmm:) sonra kendine gel huysuz bir oğlum var diyorum...ahh ahh önceden kuaförden çıkmayan ben kuaför e gidemez oldum.ve saçlarımı boyamak istiyorum:KK43:

Aynen bende beyazlarımda var iyice yaşlı ve bakımsız görünüyorum.

Back