- 4 Mayıs 2017
- 189
- 173
- 23
- 35
Ben günlük olarak biberonda biriktirip buzdolabına koyuyorum.o gün içinde ihtiyaç olunca sağdığım sütleri ılıtır gibi ılıtıp veriyorumHerkese hayırlı sabahlar taze anneler. Bi sorun olacak. Göğüs kalkanı kullananlar sütlerinizi emzirmeden önce mi sonra mı veriyorsunuz. Biriken sütü hangi derecede ısıtıp veriyorsunuz. Kafam çok karışıyo. Kullananlar rutin kalkan kullanımlarını paylaşabilir mi ?
Aynen canım yaa annelik çok kutsal bizler özel yaratıldık eğer öyle olmasaydık erkekler doğururdu, anne dediğin sağlam olacak bu iş böyle zayıf karakterli bir çocuğun olmasını istemiyorsan demir gibi olacaksın, eşlerlerden aman aman yada bişey beklemek yanlış olur hiçbir eş Peygamber efendimiz gibi olamaz, sağlam olalım ki hiçbir şeyin bizi yıldıramıyacağını eşlerde anlasınValla doğru söylüyorsun kuzum şimdi eşimi tinlamiyprum o BI sefer bana karşı ilgi göstermeye başladı ama nafile kalp kirildi bir kere eskiden afedersin ama kicindan ayrilmiyordum besili koyun gibi brsliyordum şimdi sadece yemeğini hazırlıyorum o kadar eşim umrumda değil cocugum iyi olsun gerisi önemli degil
Amin kuzum cümlemize inşAllahhhh moral herşeyden önce geliyor bizler için birbirimizden başka kimse anlayamaz biziNe guzel yazmıssin.Sen ne tatli birisin ya.Hepimize moral veriyrsun.Allahim evlatlarinla mutluluk,saglik,huzur versin ins
Yaaa bu işler böyle malesef o ince çizgiyi yakalamak lazım düşe kalka öğreniliyor ama ne olursa olsun şartlar ne olursa olsun bizker ayakta kalmalıyız sadece evlatlarımız ve o yuvada mutlu yetişen evlatlar içinBebegim 2. Ayini bitirmek üzere. İlk baslarda ben de bebege bağırdığımı farkediyordum. Çünkü psikolojik olarak çok iyi degildim. Lohusalık, uykusuzluk bir yandan. Bir yandan ev işlerini bir şekilde görmen gerekiyor. Sütün olması için beslenmen gerek, yemek yapmak ciddi bir başarı. Bebegin durmaz aglar, emmek ister. Yanımda mutfağa görürsem soğuk. Her türlü zorluğu yaşıyoruz kadınlar olarak. Misafir de cabası. Sonra durdum dedim ki bu bebegi sen dünyaya getirdin. Sen bebek istedin. Bagirmandan anlıyor mu, yok. Aksine bu onda ilerde davranış bozukluğuna sebep olur. Sonra toparladim kendimi @umudunu-kaybetme Kocalara da gelince. Zamanla ipler gevseyecektir. Gecen hafta kocamla kavga ettik. Bebegin kasığında şişlik vardı doktora gidilecek. Sabah sabah uyandı. Sürekli azarlar gibi konuşuyor hakaret ediyor. Suratımı astım ben de. Hadi gidelim randevumuz var dedi gelmiyorum dedim. Aldı bebegi götürdü aşağıya. Arabasina koymus arka koltuga yerleştirmiş. Küçük bebek kemer takilmiyor. Bebe koltugunu da arabaya bağlamayı bilmiyor. 20-30 km hızla gitmiş.Cocugu getir diyorum, sen cocugunu biraktin diyor. Kendi evsen aldı gitti. Gönlümü almaktak yerine. Sonra yari yoldan döndü tekrar geldi beni aldı. Çocukta 2 gündür kakasını yapmıyordu yaptı dışarda. Keşke eli koba bataydı da çocukla rezil olsaydi. Insanlar böyle boşanıyorlarmış demek ki diyor. Çocuğum için katlanmak zorundayım ama bu günü unutmayacagim diyor. Ben de dedim asıl ben unutmayacagim dedikleri diye. Bundan sonra umrumda olmazsın dedim. Boşayacaksan da boşa. Ben çocuğum icin yaaiyorum dedim. Nasil zoruna gitti. Sen bana hamileyken bunun sinyallerini vermistin dedi. Ben hep beni çocuğundan üstte tutarsın diyordum dedi. Sonra actim agzimi yumdum gözümü güzelce laf dalaşımizi yaptik. Sonra da peşimde gezdi bütün gün.
Kızma sadece gülümse sürekli bebeğine yüzünü hep öyle bilsin yeter kuzum hepsi geçecekSagol cnm elmden gelenı yapcm ınsallah kızıyorm kendıme zaten
Yaaa bu işler böyle malesef o ince çizgiyi yakalamak lazım düşe kalka öğreniliyor ama ne olursa olsun şartlar ne olursa olsun bizker ayakta kalmalıyız sadece evlatlarımız ve o yuvada mutlu yetişen evlatlar için
Bişey olmaz ondan korkma kullan bende 3.de kullandım yeni doğmuştu iyi olmaya toparlanmaya bakKZlar akamdan berı kulagm agrıyodu gttmm ılthap olms damla hap falan verdı.. largopen yazms anyıbıyotık emZrdgmı syledm ama kullanılr dımı dktr yazdysa enzırrken kullanlmaz az mktarda sute gecer yazıyo
Kızma sadece gülümse sürekli bebeğine yüzünü hep öyle bilsin yeter kuzum hepsi geçecek
Bişey olmaz ondan korkma kullan bende 3.de kullandım yeni doğmuştu iyi olmaya toparlanmaya bak
Düzelecek bak drmişti dersin doğum yaptın, hayatın gerçeği olan bitşey var eşler doğum yapınca erkekler malesef bizim gibi düşünmüyor ayrı kalınca strese giriyorlar onlatın kafalar başka şeylerde oluyor ne yazık ki..... Onlatın stresi psikolojisinin bızulmasının sebebi sadece bu bide kıskanıyorlar çünkü alışmışlar anneden hep ilgi görmeye eşden ilgi görmeye araya kuma geldi çünkü..... Sakın olumsuz düşünüp olumsuzluk çekme sadece şunu dr kendine;benim bebeğim çok mutlu büyüyecek yuvasında ve mutlu ve özgüvenli bir birey olacak bunun sayesinde insanları bizi kendi yuvasını da öutlu edecek.... İui karakterli bireyler yetiştirmek babadan önce anneye düşer ikinci babaya asıl görev annede, sen mutlu etmeye bak kendini ki evladında mutlu olsun.... Eşinde sana geri dönüş mutlaka yapacak başka çaresi yok bunu unutma... Kendini salma evde bak kendine sadece kendin için, ilk önce krndini mutlu et,bizim fıtratımız başka yaratıldı bunuda unutmaCanım esımle cok ızaklastı farkndaym ama bnde evladm ıcın korkuyorm annesız yada babasız buyumesnı ıstemem bn yasadm o yasamasn bunu ama bu seklde haftada ıkı gn kavgaylada olma sevgı saygı kalmadıvaramazda allahm buyuk eevladmn hatırına bı yol gıstersn bana
İuiki gitmişsin 2 güne rahatlarsın inşAllahhhh geçer giderIyıkı gtmısım temzledı ıltıhahbı zatureye cevrrms ılerleynce
Ilik suyun icine biberonla yada posetiyle koyarak ısıt canım.Ben günlük olarak biberonda biriktirip buzdolabına koyuyorum.o gün içinde ihtiyaç olunca sağdığım sütleri ılıtır gibi ılıtıp veriyorum
Düzelecek bak drmişti dersin doğum yaptın, hayatın gerçeği olan bitşey var eşler doğum yapınca erkekler malesef bizim gibi düşünmüyor ayrı kalınca strese giriyorlar onlatın kafalar başka şeylerde oluyor ne yazık ki..... Onlatın stresi psikolojisinin bızulmasının sebebi sadece bu bide kıskanıyorlar çünkü alışmışlar anneden hep ilgi görmeye eşden ilgi görmeye araya kuma geldi çünkü..... Sakın olumsuz düşünüp olumsuzluk çekme sadece şunu dr kendine;benim bebeğim çok mutlu büyüyecek yuvasında ve mutlu ve özgüvenli bir birey olacak bunun sayesinde insanları bizi kendi yuvasını da öutlu edecek.... İui karakterli bireyler yetiştirmek babadan önce anneye düşer ikinci babaya asıl görev annede, sen mutlu etmeye bak kendini ki evladında mutlu olsun.... Eşinde sana geri dönüş mutlaka yapacak başka çaresi yok bunu unutma... Kendini salma evde bak kendine sadece kendin için, ilk önce krndini mutlu et,bizim fıtratımız başka yaratıldı bunuda unutma
Herkese iyi günler güzel anneler. Fırsat bulamıyorum bu ara ne okumaya ne yazmaya malum bebişle uğraşmak tüm zamanı alıyor ayrıca gelen giden bide ev işi anca vakit bulabildim. Bu aralar sütüm iyice azaldı gibi moralim bozuluyor bu duruma. Bi hesap yayınlamışsınız ona göre benim sütüm çok çok azArada sağmaya çalışıyorum 25 ml anca çıkıyor bi göğsümden. Gögüslerim küçük ondan olabilir mi? Akşamları mama takviyesi yapıyoruz mecbur. Doktorumuz bi ayda 750 gr almış normal bi daha ki aya bakarız 1 kilo civarında alması gerekiyor dedi ama kafam çok karışık. yani. Mama verince vicdan azabı çekiyorum doyuramıyorum oğlumu diye. İnsallah bu zor zamanlar çabuk geçer. Bi de sabah oğlumun üstünü değişirken kustu hıkkk hıkkk diye ses çıkarmaya başladı suratı kıpkırmızı oldu yan cevirdim sırtına vurdum hatta ters cevirdim biraz sonra düzeldi ama ömrümden ömür gitti ağladım elim ayağım titredi resmen Bu ikinci oluyo bide kalp krizi geçiricem bi gün bu yüzden
Bebeği sonra yaptırda sen bi gusül abdesti al eşine demezsin olur biter 40 ımız çıktığından yapıyorum deme kanamam halen devam ediyor de geçKzlar bugun kırkımz doldu ama banyo yapılıuoua bebek ve anne bır ıkı gn snra yapsak olrmu esımle tek kelıme konsmak ıstemıyorm cnku kendmde yapamam oglumu banyo
Ah kuzım yaaa ahh böyle erkekler yaaa ne yapacak kendinin yaşadıklarınımı yaşatacak yavrusuna bu zalimlik Allah izin vermez sen kalnini ferah tut yavrum üzülme sadece bebeğine ve kendine odaklan düşünme bişey sütüne ve herşeyden önce sana ihtiyacı var yavrununCanum b dedklern bzıım ıcın gecerlı degl esıme oncden vardınsornlarmz hamılelık donemı bıle brnmdan heldı adam aksam ınlıyorymda neyn var demıyo benımcocuktan kskandıgı falan yk yanı.. bana cınnet gecrtecek ettıgı lafları planları duysan cıldrmamak elde degl.. cocuk sutten keslnce bendn bosancaksm cocugun vekayetını vermıcekma bana yenı dogm yapan kadına bu denırmı nelerı arastrma meger aklım almıyo hıc tanımamısım cok zalım cok gaddarms.. cocuhuma zarar vermede kendıne bapıyosan yap dıyo bana anlatılcak gbı degl seytan gorms benı artık.. nyse danmek ıstemıyorm artık hc ıyı degl kafam kulagmnkalbım heryerm agrıyo ve ben hclumolamıuorm aynı ewn ıcınde dusman gbıyız cok bunaldm rabbım feraha cıkarsın
emzikte tutuyor cnm ama oyle bagimli degil bir sure tutuyor sonrada atiyor o zamanda hemen uyaniyor tekrar verirsemde almiyor emmedenKeşke emzik alsa. Ben dé ilk oğlumda öyleydim. Bunda şükür zor da olsa emzik tutuyor. Karnını doyur. Mizildarsa emzik ver ohhh misss dünya varmış meğer . Emzikle bebek büyütenleri elstrrirdim de. Yok arkadaş emzik çok güzel bişi miss
Dayanamıyorum ki canim için gidiyor opmemek.için işte kokusunu icime çekiyorum viraz daha ele avuca gelsin diye bekliyorum ama babası dayanamıyor alnindan öpüyorVallaha iyi dayanıyorsun öpmeden. Ben de babası da çok öpüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?