2017 Aralık Anneleri

Canım az once bogaz agrısı ıcın sıyah turpu rendeleyp tulbentn ıcıne sarıp dıstan bogazıma sardım bademcıge dgru.. bıkac dk snra yanmaya baslıyo bogaz otuz sanıye tutuyosun yanarken . Snra cıkarıyısn bı dene ıstersen faydası oldu braz
Siyah turp yok maalesef canim.Alayim da yapayım ins.Sagolasin

kızlar sezeryan olanlar bugün 33 . günüm iltihap kapmış dikişim dikkatli olun ağrım sızım başladı dünden beri acaip koku var üstte şişme oldu antibiyotiğe başlıcalmışım doltorumla görüştüm bugün inş sütümü etkilemez
Cok grcmis olsun.Benim de kanamam artti.Ins.dikislerde bi sıkıntı yoktur

Doktor bebegimin kasigindaki fitik icin ameliyattan baska care yok dedi. Daha çok ufak. Genel anestezi yapılacak yavrum daha yeni 4.3 kilo olmus bugün 48 günlük. Insan kıyamıyor ama bekletmekte riskiymiş. Ya ağrısı olur da ememezse.
Kiyamam kurban oldugum.allahim yardimciniz olsun bebeginle.allahin izniyle cok guzel gececek insallah,sorada sutunu emecek insallah.

kızlar sezeryan olanlar bugün 33 . günüm iltihap kapmış dikişim dikkatli olun ağrım sızım başladı dünden beri acaip koku var üstte şişme oldu antibiyotiğe başlıcalmışım doltorumla görüştüm bugün inş sütümü etkilemez
Geçmiş olsun canim sutunu etkileyeceğini sanmıyorum antibiyotigin ki sezeryandan sonra da bir hafta antibiyotik kullanıyorsun zaten üstte şişme derken canim benim de yapiskanin yani dikisin olduğu yerin üstünde şişme var iltihap kaptığını nasil anladin ki canim

Aç kalmıyorlar bence de tam tokluk hissetmemiştir belki
Benim de oluyor ara ara
Dolapta sağdığım süt varsa hemen onu veriyorum
Daha buzluğa atamadım poşet almam lazım
Geçen 110cc döktüm nasıl içim acıdı
Evde tartıp duruyorum da bizim tartılardan anlaşılmıyor hiç :)
Süt poşeti bende lansinoh vardı çok güzeldi. Sonra daha uygun diye baby and me aldım e bebekten ama lansinoh daha iyi bilgin olsun. Dondururken de yatay dondur eritmesi daha kolay oluyor.

Canım bende dilekle aynı fikirdeyim başka dr lara göstermek de fayda var hemen ilk dr da karar vermeyin hemen
Yarin 4 te Adana Şehir Hastanesinden randevu aldım oğluma. Bir de devlet hastahanesi doktoru görsün. Eve arkadaşımla konustum. Yenidoğan yogunbakimda çalışıyor. Onu sakin bekletme bebegim küçük diye düşünme. Beklemesi daha sıkıntı dedi. bebegim çok ıkınıyordu da ben gazdan sanıyordum meger fitiktanmis.

Kızlar bnm sütüm kesildi ya zaten azdı şimdi hiç gelmiyor 10 cc ancak . Emmiyor sağıp veriyorum 2 saatte bi bu kdar çıkıyor nasıl arttcam ben :kızgın:
Bol bol bol su, marul, moral. Hep sağ. Cektikce gelir. Meme ucu aldir silikon inunla ver. Ben avent kullsniyorum küçük boy. Coj memnunum. Memeyi tutmayan silikon meme ucuyla tuttu memeyi en başta. Simdi memeyi de tutuyor.

Kiyamam kurban oldugum.allahim yardimciniz olsun bebeginle.allahin izniyle cok guzel gececek insallah,sorada sutunu emecek insallah.
Insallah canim. Aklima bin türlü şey geliyor. Kimisi de kolay bir ameliyat diyor. Yara izi olacak vücudunda. Anestezi alacak. Ağrısı olabilir. Yazık yavrularımıza. Allah'a emanet. Yarin bir doktora daha göstereceğim. Belki sünnetini de birlikte yaptırırım.

Geçmiş olsun canim sutunu etkileyeceğini sanmıyorum antibiyotigin ki sezeryandan sonra da bir hafta antibiyotik kullanıyorsun zaten üstte şişme derken canim benim de yapiskanin yani dikisin olduğu yerin üstünde şişme var iltihap kaptığını nasil anladin ki canim
inş etkilemez acaip ağrım var hafif kozarıklık var dikişin üstü şişti bide acaip kokulu bi akıntım var doktorumu aradım iltihap kapmıştır dedi antibiyotik vericem ptesi dedi

Başka yolu yok cnm kasık fıtığının maalesef..benim kızımdada çıktı ameliyat oldu ben hamileyken..yarım saatlik bi operasyon biz prof a yaptırdık..aynı gün akşama taburcu oldıuk ağrı kesici verdiler..sonrasında da zorlanmadık çok şükür..allahım dermansız dert vermesin..
Amin canım tabikide ama hani başka drlara göstermekde fayda var sanki... Geçmiş olsun canım sizede ❤

Canım geçmiş olsun ablamda da aynısını olmuştu seninki gibi antibiyotik tedavisi ile hemen iyileşti.. Bebeğe göre veriyorlar ilacı endişelenme

Koala anne galiba sana Güzin anne demeliyiz artık. Herkese koşuyorsun maşallah. Çok teşekkür ederim :KK200:
Rica ederim canım benim bi bildiğim yada yaşadığım varsa neden cvp vermiyeyim ne demek, bende sizlerin yazdıkları yada yaşadıkları ile ölçüp tartıyorum sağolasın kuzum ❤

Kuzum iltihap kapsa ilk önce ağrımaya başlar şişer ve dikiş yeri kızarır arkadaşın dediği gibi koku ve akıntı oluyor, ablamında en dış dikiş yapıştırmaydı yinede akıntı oldu yapış yapışdı kokusuda bi acayipdi ama antibiyotikle hemen toparladı, sende olsa inan hemen anlarsın zaten ağrıdan durmazsın

Yarin 4 te Adana Şehir Hastanesinden randevu aldım oğluma. Bir de devlet hastahanesi doktoru görsün. Eve arkadaşımla konustum. Yenidoğan yogunbakimda çalışıyor. Onu sakin bekletme bebegim küçük diye düşünme. Beklemesi daha sıkıntı dedi. bebegim çok ıkınıyordu da ben gazdan sanıyordum meger fitiktanmis.
Göster tabi canım yaa kıyamam onların minik bedenlerine... Koca koca bizlerin bile en ufak bir yeri ağrısa canım yanıyor diyoruz onlar nasıl desin bide dikkatli olman çok güzel maşAllah baştan farkettin inşAllahhhh hemencecik iyileşir yavrında bi sıkıntısı kalmaz kuzum haberdar et bizi ❤

minnis minnis canım dere otu varsa bi tutam ye bol su iç bide yarın lütfen ama lütfen yoğurtlu yarma çorbası yap ve bolca tüket bol su iç arkasından ve sağ mutlaka gelir kötü düşünme kötü enerji çekme, büyük ihtimalle yeme içmene dikkat etmedin ve azaldı emin ol bitmemiştir azalmıştır Allahın izniyle artar

Süt poşeti bende lansinoh vardı çok güzeldi. Sonra daha uygun diye baby and me aldım e bebekten ama lansinoh daha iyi bilgin olsun. Dondururken de yatay dondur eritmesi daha kolay oluyor.
Yarın ilk iş onu edinicem
Teşekkürler :)
Çok sağma fırsatım olmuyor ama arada sağdıklarımı atayım lazım oldukça çıkartırım
Kaçar cc doldurup koydun sen poşetlere canım

Back